Το παιδικό εργαστήρι “Μια φορά και έναν καιρό…” έκλεισε επιτυχημένα  και τον 2ο κύκλο του και είναι έτοιμο να ανοίξει ξανά τις πόρτες του στη δημιουργία νέων ομάδων παιδιών !!!

Λίγα λόγια για το Παιδικό Εργαστήρι …

Στο παιδικό εργαστήρι “ Μια φορά και έναν καιρό…”, η αφήγηση παραμυθιών είναι το κλειδί που ανοίγει το συναισθηματικό κόσμο των παιδιών. Τα παραμύθια ενεργοποιούν τη φαντασία και γίνονται κίνητρα για επικοινωνία, έκφραση και δημιουργία!

Στόχος του εργαστηρίου είναι μέσω της αφήγησης παραμυθιών το παιδί να τροφοδοτεί τη φαντασία του, να εμπλουτίζει το λεξιλόγιό του, να καλλιεργεί βασικές ηθικές αξίες και αρχές και κυρίως να διασκεδάζει συμμετέχοντας βιωματικά στις αλληγορικές ιστορίες!

Ο ποιοτικός αυτός χρόνος θα δώσει την ευκαιρία  στο παιδί να μιλήσει για τα συναισθήματά του, να αναπτύξει επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητες, να διαχειριστεί προσωπικές δυσκολίες και φοβίες, να κοινωνικοποιηθεί και να μπορεί να λειτουργεί στα πλαίσια μιας ομάδας.

Ο 3ος κύκλος των εργαστηρίων αφήγησης παραμυθιών έχει διαφορετική αφετηρία στη θεματολογία και λειτουργεί ανεξάρτητα από τη συμμετοχή των παιδιών στον 1ο & 2o κύκλο.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-7 ετών

Δηλώσεις Συμμετοχής έως 18 Μαΐου

Πληροφορίες – Αίτηση Συμμετοχής :

τηλέφωνο : 2461 102 441

email :  vmastora.psy@gmail.com

Τόπος Διεξαγωγής : Μ. Αλεξάνδρου 15 , Κοζάνη

Συντονίστρια : Βασιλική Μάστορα , Ψυχολόγος

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Kozani Kids
περισσότερα στή: KozaniKids

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Το τρίτο βιβλίο του Δημήτρη Ταουκίδη «Με Γάλα Μυστικά» από τις εκδόσεις Παρισιάνου

Μόλις πήρα στα χέρια μου το νέο βιβλίο του Δημήτρη με τίτλο «Με Γάλα μυστικά» πραγματικά δ…