Αλλάξαμε εμείς ή έχουν αλλάξει οι…άντρες ;

  

Καλός ο μύθος ότι οι γυναίκες ευνουχίζουμε τους άντρες δε λέω αλλά είναι όντως αυτή η πραγματικότητα; Δηλαδή γνωρίσαμε εμείς αρσενικό που διεκδίκησε τον χρόνο μας , ζήτησε τη γνωριμία μας και εμείς του είπαμε «Ώπα κάτσε πίσω μάγκα μου θα σε κυνηγήσω εγώ?» και κάπως έτσι να ευνουχίστηκε ένα ακόμη αρσενικό στον πλανήτη γη?

     Με πολύ αγάπη προς το αντρικό φύλο , θεωρώ ότι οι σημερινοί άντρες (κάθε ηλικίας) είναι σαν μεγάλα μωρά που ζουν έχοντας ανοιχτό το στόμα, περιμένοντας να φάνε μασημένη τροφή από εμάς .Ουδεμία σπίθα για κυνήγι,για πάθος και για εμπειρίες.Θέλουν να ξυπνάνε,να πηγαίνουν στη δουλειά,να βγαίνουν με φίλους και αν τύχει να κάνουν και ένα κρεβάτι έχει καλώς. Ίσως να βαριούνται, ίσως να τεμπελιάζουν, ίσως να φάγανε απόρριψη στην 6η δημοτικού από την Αλίκη και να την πληρώνει ακόμη η Μαρία από το Πανεπιστήμιο.Όπως και να έχει,αν δεν σας αρέσει η κατάσταση με εμάς τις γυναίκες τι θα λέγατε να κάνετε μια αυτοκριτική για την παρτούλα σας;

    Διότι πολύ συχνά ακούγετε η έκφραση  «Έχεις πολύ ύφος κορίτσι μου» ή «Εγώ να ξέρεις δεν παρακαλάω».Μάλιστα οκ,μην παρακαλάς παιδί μου,αλλά μην περιμένεις να σε αντιμετωπίσω ως αρσενικό όταν ακόμη μαθαίνεις το να λόλα ένα μήλο.Καθώς, εάν θεωρείς παρακαλητό το να διεκδικήσεις μία γυναικά που γουστάρεις είτε με σκόπο μία ωραία στιγμή είτε για κάτι παραπάνω,τότε κάτι πήγε λάθος στην εφηβική σου ηλικία.

   Φυσικά, δεν βάζουμε όλους τους άντρες στο ίδιο τσουβάλι. Υπάρχουν ευτυχώς ακόμη και κάποιοι κύριοι του εαυτού τους εκεί έξω που κάνουν το φλερτ τους με τα όλα του,που θα τους »τεστάρουμε» και αυτοί θα επιμείνουν ακόμα πιο πολύ.Ελάχιστοι μεν,υπαρκτοί δε(μη ρωτήσετε χώρα και διεύθυνση. Αν τους βρω, έχω και φίλες να τακτοποιήσω). Και κάπως έτσι πίστεψε με ήταν οι άντρες στα παλιά τα χρόνια και ας έχουν μείνει ελάχιστοι για να μας το υπενθυμίζουν.Τρώγανε χυλόπιτες και η μαγκιά τους συνέχιζε να κυκλοφορεί ακλόνητη στα σοκάκια της πλατείας.

   Φανταστείτε λοιπόν τι θα γινότανε στην εποχή των σπηλαίων αν οι άντρες  ήταν αυτοί που έτυχαν σ’ εμάς σήμερα.Ούτε φαγητό,ούτε φωτιές,ούτε διαφωτισμός ούτε ουρανοξύστες.Στην πρώτη τους αποτυχία να πιάσουν την αντιλόπη,θα κάνανε ίσα με καμιά δεκαριά χρόνια να αφήσουν ξανά την σπηλιά.Και κάπως έτσι παιδιά,δεν αλλάξανε οι γυναίκες ούτε βαλθήκαμε να σας αφανίσουμε ως είδος!!Μονάχα προσαρμοστήκαμε στον ευνουχισμό της μαμάς σας ή/και της Αλίκης  από την 6η δημοτικού για να επιβιώσουμε και εμείς τα έρημα όντα.

   Και το μόνο που θέλω να πω σε όσες γυναίκες διαβάζουν το άρθρο είναι να σταματήσουν να πιστεύουν πως φταίνε για όλα αυτες.Να σταματήσουν να αναρωτιούνται μήπως πρέπει να τα κάνουν όλα πιο εύκολα για τον Γιώργο και να συνεχίσουν να είναι ο εαυτός τους.Με δύο κυνηγούς το σπίτι έφαγε κορίτσια , με κανέναν κυνηγό ΚΑΝΕΙΣ.

 

 

 

 

 

 

 

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Σχέσεις

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Όλοι αγαπούν την ανεξάρτητη γυναίκα μέχρι να απειλήσει το εγώ τους

Χρειάζεται θάρρος για να αγαπάς μια ανεξάρτητη γυναίκα. Εάν δεν είσαι ο ίδιος ανεξάρτητος …