αρχικά Ομορφιά Δημιουργήστε βήμα -βήμα το σωστό smokey eye!

Δημιουργήστε βήμα -βήμα το σωστό smokey eye!

0
3
538
Γράφει η θάλεια Ηρακλή
Αισθητικός

 

Το smokey είναι ένα μακιγιάζ αν και διαχρονικό, λίγο «τρομακτικό» για πολλές κοπέλες. Ωστόσο, είναι πιο απλό από ό,τι νομίζουμε και σίγουρα ταιριάζει σε κάθε κοπέλα αρκεί να γίνει με τον σωστό τρόπο.

 

 

Συγκεκριμένα, στην παρακάτω φωτογραφία τα προϊόντα  που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι αρχικά ένα primer ματιών ώστε να προετοιμάσει το βλέφαρο και να απλωθούν οι σκιές πιο όμορφα, στη συνέχεια μια ματ μπεζ σκιά για να σταθεί καλύτερα το primer.

 

Περνώντας στο πιο απαιτητικό κομμάτι, χρησιμοποιούμε μια ματ ανοιχτό καφέ σκιά λίγο πιο πάνω από την κόγχη ξεκινώντας πάντα με πολύ λίγη ποσότητα και απλώνοντας προς την εσωτερική γωνία του ματιού, συνεχίζουμε με μία λίγο πιο σκούρα καφέ λίγο πιο κάτω και δουλεύοντας τες μαζί.

Μετά, απλώνουμε ένα οποιοδήποτε υγρό eyeliner στη γραμμή των βλεφαρίδων για να είναι πιο έντονο το αποτέλεσμα στο κινητό βλέφαρο και με μία μαύρη σκιά σβήνουμε προς τα πάνω ως την κόγχη.

Με αυτόν τον τρόπο και χρησιμοποιώντας τόσες σκιές, το smokey θα έχει μια όμορφη διαβάθμιση και το τελείωμά του θα είναι πιο «γλυκό».

Αναλυτικότερα, η παλέτα σκιών που έχει χρησιμοποιηθεί είναι η Chocolate Bar της Too Faced και με τη σειρά οι σκιές:

white chocolate, salted caramel, milk chocolate και μία μαύρη εκτός παλέτας.

Οπότε μπορείτε να ανατρέξετε να δείτε και τις αποχρώσεις!! (Να σας ενημερώσω ότι πέρα από το όνομα της παλέτας, οι σκιές μυρίζουν όντως σοκολάτα και είναι για φάγωμα) Νομίζω ότι αξίζει μία δοκιμή!!

 

Θάλεια Ηρακλή 
Αισθητικός

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα στή: Ομορφιά

Δείτε επίσης

Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19/01/2018

Γράφει η Αλίντα Κανάκη Κριός Επαγγελματικά: Ο έντονος συναισθηματισμός σου και η στροφή πρ…