Ελληνίδες, οι must have νύφες ! ! !

Δε μας έφταναν »οι κάνε μου αδδ…», έχουμε και τα χορηγούμενα! Μπαίνω κι εγώ να χαλαρώσω στα σόσιαλ, μη φανταστείτε, κανα μισάωρο….. την ώρα! και να σου εκεί που τσεκάρω πρώην, νυν μη σε πω και αεί, χορηγούμενο άρθρο! Διαλέγουν λέει target group και αφού σε διάλεξαν, χωρίς να σε ρωτήσουν… θα διαβάσεις ότι θέλουν, θα αγοράσεις ότι θέλουν και… θα παντρευτείς κι όποιον θέλουν!!!

Μας πήρανε χαμπάρι κορίτσια!!! διότι ως γνωστόν είμαστε και μαγείρισσες και καλές νοικοκυρές! Κάπως έτσι, ιστοσελίδα του εξωτερικού παρακαλώ, εμφάνισε μπροστά μου άρθρο σε ποιες χώρες χρειάζονται γυναίκες! γιατί λέει οι άντρες εκεί είναι περισσότεροι και κάτι τέτοιες δικαιολογίες….

Στην αναβροχιά λοιπόν, λέω ας ρίξω μια ματιά! όχι ότι τα πιστεύω αυτά τα παραπλανητικά αλλά να έτσι, εγκυκλοπαιδικά που λένε!

γαμπρός 1ος από Ινδία

Συμπαθητικό το παλικάρι, δε λέω! Μαγευτικός προορισμός η Ινδία για tour! Το να με σέρνει για κανό στο Γάγγη….. ποτέ.

γαμπρός 2ος από Φιλανδία

Τον βλέπεις και σε εμπνέει ο άνθρωπος μια ηρεμία! Φωνάζει η εικόνα πως πρόκειται για ευγενέστατο κύριο! που να αφήσω όμως το μεσογειακό ταμπεραμέντο μου?

γαμπρός 3ος από Ισλανδία

Γεμάτος ζωντάνια και όρεξη για ζωή! κρίμα που το μεσογειακό μου ταμπεραμέντο πέρασε απ’ αυτή τη φάση στα 12!

γαμπρός 4ος από Ιταλία

Ίσως ο μοναδικός Ιταλός που θέλει να ρίξει γκόμενα χωρίς να φορέσει κουστούμι, Ιταλικό!!! κάποιο κουσούρι θα χει, δε θα τον φορτωθώ εγώ!

γαμπρός 5ος από Ελβετία

Ρε κορίτσια αυτός ακόμα σχολείο πάει? τι παιδαρέλι είναι αυτό? δεν έφτασα και σε ηλικία να με ιντριγκάρουν τα πιπίνια!

γαμπρός 6ος από Καναδά

γραμμωμένος και ξεφούσκωτος! χαμόγελο και μαλλιά it’s ok! στον Καναδά ρε φίλε? και πως θα φέρνω τη μάνα μου στο σπίτι κάθε φορά που θέλω να σε ξενερώσω?? πως???

γαμπρός 7ος από Κίνα

αυτοί κορίτσια από κάπου αλλού τον φέραν αυτόν!! δεν συμφωνεί με την εικόνα που είχα έως τώρα για τους Κινέζους στο μυαλό μου! κίνδυνος για fake ανάρτηση, απορρίπτεται!

γαμπρός 8ος από Νορβηγία

αυτός μάλιστα! να τον ……. και να κάτσω να με …… κτλ κτλ. ε δεν είμαι και καμιά χαζή τον πάρω κι άντρα!!! θα τον κυνηγάνε όλες οι φίλες μου, συγγενείς, γνωστές και άγνωστες! δεν τα σηκώνει ο οργανισμός μου τα κέρατα!

γαμπρός 9ος & 10ος από Αγγλία

 

εδώ πάλι έχουμε λάθος απ το τυπογραφείο! όταν λέμε στο άρθρο οι άντρες είναι περισσότεροι από τις γυναίκες σε μια χώρα, δεν μετράμε για γαμπρούς και τους gay!!! hello!!! ωραίοι είναι γαμότο αλλά ανάμεσα σε ζευγάρι δε μπαίνω!

γαμπρός 11ος από Κύπρο

ωραίο παιδί ο Γιώργος!! έσπασα εγώ όλη τη νύχτα το κεφάλι μου να ονειρεύομαι γάμο σε μέρη μακρινά για να πάρω Έλληνα? που τον λεν Παπαδόπουλο? τρεις έχω στη γειτονιά!

Αν και φαινόταν η δουλειά πως το άρθρο είναι αναξιόπιστο απ τη στιγμή που ψάχνει νύφη στην Ελλάδα!!! μπορούμε να μείνουμε με την ελπίδα στο επόμενο να γράφει και κανα τηλέφωνο από τα παλικάρια……

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Sito
περισσότερα στή: Σχέσεις

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Όλοι αγαπούν την ανεξάρτητη γυναίκα μέχρι να απειλήσει το εγώ τους

Χρειάζεται θάρρος για να αγαπάς μια ανεξάρτητη γυναίκα. Εάν δεν είσαι ο ίδιος ανεξάρτητος …