click στο ζώδιο σου

Κριός

Γενική εικόνα

Το 2020 θα είναι ένα πολύ πιο δραστήριο έτος, προσανατολισμένο περισσότερο στην εκπλήρωση των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων!  Η αίσθηση ότι έχετε κολλήσει στην ζωή σας και δεν μπορείτε να προχωρήσετε και να καταφέρετε όλα αυτά, για τα οποία αγωνίζεστε τα τελευταία χρόνια, θα εξαφανιστεί με το ξεκίνημα σχεδόν της χρονιάς.

Την τελευταία χρονιά πέρασε ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, μετά βίας μέσα από πέντε ζώδια, φέτος όμως, όντας σε πλήρη ταχύτητα, θα διασχίσει δέκα ζώδια. Αυτό υποδηλώνει ότι τα πράγματα θα βγουν από το λήθαργο και θα δράτε και αντιδράτε ταχύτατα, ιδίως για πράγματα ή καταστάσεις που χρειαζόσασταν χρόνο για σκέψη και ανάλυση.

Να είστε αφοσιωμένοι και πειθαρχημένοι, όπως συνηθίσατε κατά τα τελευταία χρόνια, και ετοιμαστείτε να κάνετε την χρονιά αυτή μοναδική! Προσέξτε την συμπεριφορά σας και τιθασεύστε τα νεύρα σας, καθώς μπορεί να σας βλάψουν στην εξέλιξη των πραγμάτων. Σαν πρωτοπόροι και μπροστάρηδες του ζωδιακού, ο ρόλος σας είναι να ανοίξετε καινούργιους δρόμους. Και αυτό καλείστε να κάνετε την χρονιά αυτή!

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας συνοψίζονται στις ακόλουθες:

 Το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή και φέρνει πάθος και δημιουργικότητα στην σχέση. Επιτρέπει στους Κριούς να εκφράσουν με μεγαλύτερη αμεσότητα τα συναισθήματά τους και ως εκ τούτου να κατακτήσουν μια βαθύτερη σύνδεση με το ταίρι τους, είτε βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση, είτε δημιουργήσουν κατά την διάρκεια του 2020 μια νέα.

Ο Κρόνος θα επηρεάσει την χρονιά αυτή την επαγγελματική σας ζωή και εξέλιξη και θα απαιτήσει αποτελεσματικότητα και καλύτερη διαχείριση του εργασιακού σας χρόνου. Ο Κρόνος φιλοξενείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και διέρχεται από τον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσιος βίος). Θα φέρει πολλές ευθύνες, ενδεχόμενες σπουδές και σεμινάρια, επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά και μια νέα πνευματικότητα.

Ο Δίας ακολουθεί κατά πόδας τον Κρόνο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και αναμένεται να φέρει αρκετές ευκαιρίες και καλές ειδήσεις στα επαγγελματικά σας. Ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασίες θα σας γίνουν, θα υπάρξουν ανταμοιβές για τις προσπάθειες σας, καθώς και αναγνώριση του έργου σας.

Οι Άρης και Αφροδίτη θα είναι υπεύθυνοι για τις εξελίξεις στην ρομαντική σας ζωή μέσα στο 2020! Από την αρχή του χρόνου μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου οι αισθηματικές σας σχέσεις φαίνεται να συνδέονται και να διαμορφώνονται ανάλογα με την προσωπική σας εξέλιξη και βελτίωση, την πορεία που θα πάρει η καριέρα σας, αλλά και από την προβολή που θα κατακτήσετε σε κοινωνικό επίπεδο. Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο σας τον Απρίλιο θα αναγεννήσει την ερωτική σας ζωή, καθώς αναμένεται να φέρει αισθησιασμό, δίψα για έρωτα, μέγιστη δύναμη αποπλάνησης, τύχη αλλά και αρμονία μέσα στην σχέση.

Η Λίλιθ ή το Μαύρο Φεγγάρι θα είναι καθ όλο το 2020 σε ορθή κίνηση, ενώ ο Χείρωνας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας μεταξύ 11 Ιουλίου και 15 Δεκεμβρίου.

Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο θα αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσεις, δεν προχωράει τίποτε στην ζωή σας και θα είστε ανίκανοι να οριστικοποιήσετε οποιοδήποτε σχέδιο. Ο εκνευρισμός σας θα είναι απερίγραπτος, αλλά θα πρέπει να διατηρήσετε την ηρεμία σας και να αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, καθώς δεν θα μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε άλλο, όσο και αν προσπαθείτε.

Καριέρα 

Η επαγγελματική σας ζωή θα περάσει από το μικροσκόπιο κατά την διάρκεια του 2020! Τους πρώτους μήνες της χρονιάς θα είστε πιο ανταγωνιστικοί και επιθετικοί στην διεκδίκηση των στόχων σας. Θα επιχειρήσετε να πετύχετε αυτά που θέλετε με τον γνωστό σας τρόπο, με την επιβολή δηλαδή της προσωπικότητας σας και με την επιμονή στις διεκδικήσεις σας, αλλά μην εκπλαγείτε, εάν αυτή τη φορά δεν καταφέρετε τίποτε με τα μέσα αυτά…

Αλλά και οι κατά τα άλλα ομαλές και ήρεμες σχέσεις σας σε συνεργάτες και συναδέλφους θα υποφέρουν μέσα στο 2020. Μπορεί να φταίτε σεις, μπορεί να το βγάλουν στην επιφάνεια τα πλανητικά του έτους, πάντως θα αντιληφθείτε μια αντιπάθεια απέναντι σας, μια ζήλια και αντιπαλότητα, που θα δημιουργήσει μια απόσταση μεταξύ σας και μια ψυχρότητα στον εργασιακό σας χώρο.

Παρόλα αυτά θα συνεχίσετε να πιέζετε με όλους τους δυνατούς τρόπους να υλοποιήσετε τις επιδιώξεις σας, μέχρι που να απηυδήσετε και να αποφασίσετε να απολύσετε προσωπικό, εάν η επιχείρηση είναι δική σας, να παραιτηθείτε ή να ζητήσετε μια άδεια άνευ αποδοχών, εάν είστε υπάλληλοι, ή να ζητήσετε να περάσετε από υπάλληλος πλήρους σε μερικής απασχόλησης.

Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε, θα αποδειχτεί ευλογία μέσα στην κακοτυχία σας, καθώς μέσα από την διαδικασία αυτή θα αποκτήσετε καλύτερη αίσθηση για το ποιοί είστε και τι αξίζετε πραγματικά στην δουλειά σας. Και η συνειδητοποίηση αυτή μπορεί να σας οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές προσανατολισμού και μελλοντικών σχεδίων.

Οικονομικά

Η ανάγκη σας για ασφάλεια, και δη οικονομική, θα είναι αυξημένη μέσα στο 2020! Η πειθαρχία και η τάξη στην διαχείριση των οικονομικών σας είναι πρωταρχικής σημασίας κατά τη διάρκεια του έτους. Πιέσεις αναφορικά με την κατοικία σας θα τονίσουν την ανάγκη για δομή στην ζωή σας. Θα αισθάνεστε αρκετά περιορισμένοι και ανίκανοι να εκφραστείτε και να κινηθείτε όπως θα θέλατε σχεδόν καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, ωστόσο προς το φθινόπωρο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, το κλίμα αλλάζει αισθητά.

Στο τέλος της χρονιάς θα είναι τα οικονομικά σας σε αρκετά καλύτερη κατάσταση και θα αρχίσετε ενδεχομένως να εξετάζετε το ενδεχόμενο των επενδύσεων ή τοποθετήσεων. Μόνο όμως προς το τέλος του Δεκεμβρίου θα είστε σε θέση να δείτε τα πρώτα σοβαρά θετικά αποτελέσματα ή τα κέρδη από τις τοποθετήσεις σας.

Είναι η περίοδος στα τέλη του χρόνου που θα ελκύετε τα χρήματα, ιδίως από πηγές που δεν έχουν σχέση με την κύρια απασχόληση σας. Ίσως να υπάρξουν διαπληκτισμοί ή αντιπαραθέσεις με τρίτους για οικονομικούς λόγους, όπως για παράδειγμα με μέλη της οικογένειας σας για ζητήματα περιουσίας. Οι μήνες που χρειάζονται περισσότερο προσοχή είναι ο Φεβρουάριος και οι τελευταίοι 2-3 μήνες της χρονιάς.

 Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 Η πίεση που προκαλείτε εσείς στον εαυτό σας, και κατ επέκταση και στους γύρω σας, αρχίζει να μειώνεται μέσα στο 2020. Οι πάσης φύσης σχέσεις σας αντιμετώπισαν δυσκολίες και προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια. Το 2020 όμως θα είναι ένα εποικοδομητικό έτος στον τομέα αυτό της ζωής σας, καθώς θα δείτε τις σχέσεις σας, συναισθηματικές, φιλικές ή κοινωνικές, να ανθούν και να εμβαθύνουν, να σας ικανοποιούν και να σας γεμίζουν!

Οι οικογενειακές και ερωτικές σας σχέσεις αναμένεται να περάσουν ωστόσο από 40 κύματα μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού του 2020. Οι υπόλοιποι μήνες του έτους όμως θα είναι ήρεμοι και θα χαρακτηρίζονται από μια σχετική σταθερότητα. Όσοι είστε αδέσμευτοι ίσως να ερωτευτείτε παράφορα μέσα στη χρονιά αυτή, ακόμη και με άτομα που γνωρίσατε το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο του 2019 και με τα οποία θα ξαναβρεθείτε ανέλπιστα.

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα καταφέρετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς να εμβαθύνετε την σχέση σας και να φτάσετε σε ένα σημείου που θα αισθάνεστε από την μια ολοκληρωμένοι με το ταίρι σας, και από την άλλη απόλυτα ασφαλείς. Κατά μια έννοια, το 2020 θα αποτελεί συνέχεια του 2019, κατά τη διάρκεια του οποίου ξεκίνησε αυτό το ταξίδι προς τον αισθησιασμό και την σύσφιξη ή αναθέρμανση της σχέσης σας.  Κατά τη διάρκεια του νέου έτους θα περάσει ο αισθησιασμός σας σε νέα επίπεδα! Με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα για τον δεσμό σας…

Ευεξία και φυσική κατάσταση

 Με το ξεκίνημα του 2020 θα έχετε εξαιρετικά υψηλά αποθέματα ενέργειας, αλλά, όπως και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, θα αισθάνεστε ανήσυχοι με τα όσα θα βιώνετε και με την πραγματικότητα που θα ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Θα αισθάνεστε παρ όλα αυτά σε εξαιρετική φυσική κατάσταση προς το τέλος του καλοκαιριού και τις αρχές του φθινοπώρου!

Ζητήματα όπως διατροφή και δίαιτα, κίνηση και άσκηση δεν θα σας απασχολήσουν καθόλου την χρονιά αυτή, όχι επειδή δεν υπάρχει λόγος, αλλά επειδή θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε άλλους τομείς της ζωής σας. Θα απολαύσετε όμως, και παρά το άγχος σας, ένα καλό επίπεδο υγείας. Η ευεξία σας χρειάζεται λίγο προσοχή, αλλά το πιο πιθανό είναι να το αγνόησε επιδεικτικά!

Η σύνδεση σας με την γη και την φύση θα συνεχίσει να σας προσφέρει γείωση, αναζωογόνηση και ηρεμία, αλλά προσοχή σε ένα πιθανό κρύωμα σας, γιατί εάν δεν το αντιμετωπίσετε  έγκαιρα θα σας δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον. Φροντίστε την υγεία σας, προσέξτε την διατροφή σας, κάντε συντήρηση δυνάμεων, γιατί 2021 θα είναι από αυτή την άποψη εξαιρετικά απαιτητικό και θα δοκιμάσει τις αντοχές σας.

Συμβουλή

Ο Χείρωνας, ο μεγάλος δάσκαλος και θεραπευτής, παραμένει και κατά το 2020 στο ζώδιο σας και σε έναν οίκο που αφορά το μέλλον σας,  την πνευματικότητα και την μόρφωση σας. Τιμήστε αυτό τον τομέα της ζωή σας όσο τίποτε άλλο! Είναι η περίοδος που παλιές πληγές θα κλείσουν, ενώ  η θέση του Χείρωνα στον συγκεκριμένο οίκο του ωροσκοπίου σας υποδηλώνει την ανάγκη για γνώση, που θα σας φανεί απαραίτητη και αναγκαία σε κάποια χρονική στιγμή στο μέλλον, προκειμένου να καταφέρετε αυτό που επιδιώκετε.

Ο Χείρωνας μας ενθαρρύνει να αναζητήσουμε την αλήθεια αναφορικά με τα πιστεύω μας, αναζητώντας απαντήσεις κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Τι είναι αυτό που φοβόμαστε και γιατί έχουμε τις φοβίες αυτές. Οι προσπάθειες μας για κατανόηση θα αποδώσουν τα μέγιστα σε επίπεδο γνώσης, σαν ανταμοιβή από το Δάσκαλο για την αφοσίωση μας.

Την περίοδο αυτή οι εσωτερικές σας αναζητήσεις θα αφορούν ζητήματα γνώσης, πνευματικότητας, θρησκείας και την αίσθηση του πνεύματος. Είναι αναζητήσεις που συνοδεύονται πολλές φορές από πόνο, όπως είναι άλλωστε και όλα τα ταξίδια αυτογνωσίας. Αργά, βασανιστικά, γεμάτα πόνο αλλά και με απίστευτες ευλογίες στο τέλος της διαδρομής! Έφτασε η χρονική στιγμή που πρέπει να κάνετε και σεις το ταξίδια αυτό της αυτογνωσίας!

Ο Νότιος Δεσμός από την  άλλη, βρίσκεται αυτή την χρονιά στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στην καρδιά του σπιτιού σας, της προσωπικής κατοικίας σας και της οικογένειας σας! Όλες σας οι προσπάθειες, σε όλους τους τομείς της ζωής σας, θα έχουν άμεσο αντίκτυπο, ηθελημένα ή μη, και στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή.

Εάν σχεδιάζετε κάποιες αλλαγές στην κατοικία σας, όπως είναι μια ανακαίνιση, σχεδιάστε την και εκτελέστε την μέσα στο 2020.  Ένας ανανεωμένος  και αναγεννημένος εσωτερικός χώρος θα έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο, διαχέοντας θετική ενέργεια και στους λοιπούς τομείς της ζωής σας, διευκολύνοντας κατά τι την πορεία σας.

Ταύρος

Γενική εικόνα

Σύμφωνα με τις γενικές αστρολογικές προβλέψεις το 2020 θα είναι ένα ακόμη έτος, αφοσιωμένο στην οικοδόμηση του μέλλοντος σας! Οι προσπάθειες που θα καταβάλλετε θα δημιουργήσουν το υπόβαθρο, επάνω στο οποίο θα οικοδομηθεί η νέα πραγματικότητα. Και όσο θα προχωράτε μπροστά, τόσο εντυπωσιακότερα θα είναι τα βήματα που θα έχετε κάνει και τα πράγματα που θα έχετε καταφέρει τα τελευταία χρόνια!

Κατά την διάρκεια της άνοιξης και συγκεκριμένα μεταξύ των τελευταίων ημερών του Μαρτίου και των αρχών του Μαΐου, λόγω ενός γρήγορου περάσματος του Άρη, θα έχετε απίστευτα αποθέματα ενέργειας και μια δυναμική παρουσία, που θα σας βοηθήσει να  κάνετε κάποια πολύ σημαντικά βήματα προόδου στον τομέα άμεσου ενδιαφέροντος σας. Μην αφήνετε την περίοδο αυτή ανεκμετάλλευτη, γιατί μπορείτε να καταφέρετε πραγματικά πάρα πολλά πράγματα!

Στον τομέα της καριέρας, το σύμπαν συνιστά να μην κάνετε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων, έχετε όμως τα μάτια σας ανοιχτά γιατί θα υπάρχουν κάποιες χρυσές ευκαιρίες, που δεν θα θέλατε να χάσετε!

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα θα φέρει σημαντικά κέρδη στους εκπροσώπους του ζωδίου σας! Και τα κέρδη αυτά μπορεί να αφορούν δώρα, κληρονομιές ή μια πιο καθαρή εικόνα του λόγου που αντιμετωπίσατε τα εμπόδια που βρέθηκαν στην πορεία σας, όταν ο Δίας διέρχονταν από τον Σκορπιό. Ο μεγάλος ευεργέτης, ο Δίας θα αγγίξει μέσα στο 2020 του τομείς της ζωής σας που έχουν σχέση με τον μετασχηματισμό σας, την χρηματοδότηση δράσεων τρίτων ή του συντρόφου σας και την συναισθηματική σας ζωή, οπότε μπορείτε να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στους τομείς αυτούς.

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας θα βρίσκεται στο πλευρό του Κρόνου, και οι δύο πλανήτες θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε οικονομική ευχέρεια και ευημερία, αλλά θα σας αναγκάσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μέσα στη χρονιά, ιδίως αναφορικά με τα οικονομικά σας.

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται τη χρονιά αυτή σε ανάδρομη κίνηση μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου στον οίκο του ωροσκοπίου σας που άπτεται του γάμου και των συναισθηματικών σας σχέσεων, ένα πέρασμα που θα μεγεθύνει τα όποια προβλήματα προϋπήρχαν στην σχέση. Οι αντιδικίες είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσουν από μια επένδυση που σχεδιάζει ο σύντροφός σας, για την οποία θα εκφράσετε τις αντιρρήσεις σας, και με αυτή την αφορμή θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου… Οι αντιδικίες θα είναι έντονες και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να φέρουν να τον χωρισμό.

Το 2020 ξεκινάει με τον Ουρανό, που φιλοξενείται στο ζώδιο σας, σε ανάδρομη κίνηση ήδη από τις 12 Αυγούστου 2019 και θα βρεθεί σε στάση για να επιστρέψει ορθόδρομος στις 11 Ιανουαρίου 2020. Θα υπάρξει όμως και νέος ανάδρομος κύκλος, μεταξύ 15 Αυγούστου και 1 Ιανουαρίου 2021. Φιλοξενώντας τον στο ζώδιο σας, σταδιακά θα σας αναγκάσει να αλλάξετε ταυτότητα, πορεία καριέρας, μελλοντικά σχέδια και ερωτική ζωή! Η εικόνα σας αλλά και οι προσδοκίες σας για το μέλλον σας, αλλάζουν σταδιακά, και αν και οι αλλαγές σας τρομοκρατούν, εν τούτοις θα υπάρξουν στιγμές ενθουσιασμού! Οι αλλαγές που θα έρθουν θα είναι προς όφελός σας, αρκεί να ανοίξετε την αγκαλιά σας και να τις υποδεχτείτε. Τον Σεπτέμβριο του 2020 ξεκινάει μια παραγωγική περίοδος που θα φέρει επιτυχίες και ολοκλήρωση. Ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγάλος, το ίδιο όμως θα είναι και ο ενθουσιασμός σας!

Ο Δίας σε αρμονικές όψεις με τον Κρόνο θα βοηθήσουν από κοινού στην επαγγελματική σας εδραίωση, στην σταθεροποίηση των οικονομικών σας και σε περίπτωση ανάληψης πρωτοβουλιών σε οικονομικό επίπεδο, στην αυξημένη κερδοφορία! Οι μήνες Οκτώβριος και Νοέμβριος αναμένεται να φέρουν μια εμφανή ανάκαμψη μέσα από νέες συνεργασίες και συμβάσεις ή συμβόλαια, καινούργιες συμμαχίες και την επικράτηση σας έναντι του ανταγωνισμού. Ο Δεκέμβριος δε, υπόσχεται μια προαγωγή ή την αναγνώριση των προσπαθειών σας.

Καριέρα

 Την περίοδο της σεληνιακής έκλειψης την άνοιξη, αναμένεται να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες και προβλήματα στην δουλειά και στην καριέρα σας.  Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα για ένα διάστημα, ώστε να εμπεδώσετε τις αλλαγές πιο εύκολα. Μην τις αντιμάχεστε όμως, γιατί δεν μπορείτε να τις αποφύγετε. Άλλωστε είναι για το καλό σας, άσχετα εάν δεν μπορείτε αυτή τη στιγμή να το δείτε.

Κατά τη διάρκεια του έτους θα έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια αλλά και πολύ καλύτερη διάθεση από ότι την προηγούμενη χρονιά, και οι συνδυασμός αυτός θα φέρει τις επιτυχίες που αναμένατε! Η άνοιξη θα φέρει αλλαγές στην καριέρα σας και θα πρέπει να τις υποδεχτείτε με ανοιχτές αγκάλες!

Σε κάποιες περιπτώσεις ένα χόμπι σας μπορεί να αρχίσει να αποδίδει εισοδήματα από εκεί που δεν το περιμένατε και να επικεντρώσετε σ αυτό τις προσπάθειες σας, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, μια δουλειά μερικής απασχόλησης να γίνει η κύρια δουλειά σας. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα νοιώθετε την ακαταμάχητη ανάγκη να αλλάξετε δουλειά, να ασχοληθείτε με κάτι πιο ενδιαφέρον ή συναρπαστικό. Είναι κάτι που θα σας  καταλάβει ξαφνικά και υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Προσοχή λοιπόν…

Οικονομικά

Το 2020 μπορούν να βελτιωθούν τα οικονομικά σας σε πολύ σημαντικό βαθμό! Θα αισθανθείτε από οικονομικής άποψης αρκετά πιο ασφαλείς λόγω της σταθερότητας που θα υπάρχει. Μην περιμένετε δραματικές αυξήσεις στο εισόδημα σας, γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Απλά θα πρέπει να συνδυάσετε την κάπως μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια με καλύτερη διαχείριση των εσόδων σας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο ικανοποιητικό, παρέχοντας σας ασφάλεια και σταθερότητα.

Το να αποπληρώσετε παλιά και ληξιπρόθεσμα χρέη μέσα στο 2020 θα είναι δυνατό, και θα αποτελέσει ένα από τους παράγοντες που θα σας κάνουν να εμπεδώσετε επιτέλους μετά από πολύ καιρό το αίσθημα της ασφάλειας. Γιατί ως Ταύροι, εάν η τσέπη σας υποφέρει, πάσχετε και σεις…  Ότι ξεκινήσατε το 2005 που έχει σχέση με αποταμιεύσεις ή επενδύσεις, θα παρουσιάσει φέτος μια ομαλή εξέλιξη, απαλλαγμένο από προβλήματα…

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις 

Το 2020 οι συναισθηματικές σας σχέσεις κατακτούν βάθος και εύρος, γίνονται πιο θερμές και έντονες! Θα αισθάνεστε ότι καταφέρνετε να αποκτήσετε σύνδεση με το ταίρι σας σε ένα ανώτερο και πολύ βαθύτερο επίπεδο, κάτι που θα σας ικανοποιήσει τα μέγιστα. Έχετε δε πιθανότητες βαθύτερης σύνδεσης και καλύτερης πνευματικής επαφής σε σχέσεις με διαφορά ηλικίας, όπου το ταίρι σας είναι μεγαλύτερο σας.

Το έτος αυτό θα έχετε τονισμένη αυτοπεποίθηση, η αυτοεκτίμηση σας θα έχει αποκατασταθεί και οι αλλαγές αυτές στην ψυχολογία σας θα μπορούν πλέον να στηρίξουν σχέσεις ουσίας, είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε κοινωνικές ή φιλικές. Όσος βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, θα ζήσετε κατά την διάρκεια του έτους αυτού μια εξαιρετικά εποικοδομητική περίοδο, που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια συγκατοίκηση ή ένα σύμφωνο συμβίωσης!

Όσοι είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, την χρονιά αυτή θα έχετε πραγματικά πολλές πιθανότητες να το ανταμώσετε! Η σχέση θα περάσει σε βαθύτερα επίπεδα πολύ γρήγορα και μέχρι το τέλος του έτους μπορεί να ζείτε ήδη κάτω από την ίδια στέγη. Προσέξτε μόνο λίγο τον αυθορμητισμό σας κατά την διάρκεια του φθινοπώρου, ιδίως κατά τον Οκτώβριο, γιατί μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες.

Ευεξία και φυσική κατάσταση

Το 2020 θα είναι ποιο εύκολο για σας να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες διαβίωσης, ιδίως από την άνοιξη μέχρι το τέλος του έτους! Εάν έχετε εξαρτήσεις, όποιας μορφής και αν είναι, θα έχετε την δυνατότητα να τις κατανικήσετε πολύ πιο εύκολα μέσα στο 2020!

Με το να προγραμματίσετε και να εφαρμόσετε ένα ημερήσιο υγιεινό τρόπο ζωής, με προσεγμένη διατροφή και άσκηση, μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά από τα μικροπροβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε. Το να διατηρήσετε το βάρος σας σε ανεκτά επίπεδα θα αποδειχτεί ένας τιτάνιος αγώνας κατά το 2020, γι αυτό είναι πιο επιτακτικό από ποτέ άλλοτε να ακολουθήσετε μια προσεγμένη και υγιεινή διατροφή. Και καθώς είναι ένα έτος με πάρα πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης, θα ήταν κρίμα να χάσετε τις ευκαιρίες λόγω συνεχών οργανικών ενοχλήσεων και προβλημάτων υγείας.

Συμβουλή

Καθώς οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στην ζωή σας, πραγματοποιούνται πρώτα μέσα σας, για να ακολουθήσουν οι εξωτερικές αλλαγές, η οικογενειακή-συναισθηματική και κοινωνική σας ζωή θα σταθεροποιείται και θα γαληνεύει. Ο κανονικός ρυθμός ζωής αποκαθίσταται, λόγω της επιμονής σας και των έντονων προσπαθειών σας.

Το σπίτι και ο προσωπικός σας χώρος έτσι και αλλιώς είναι το σημείου που αισθάνεστε προφυλαγμένοι και γειωμένοι σαν άτομα! Τα τελευταία χρόνια, λόγω των πλανητικών εξελίξεων, το σπίτι συνεχίζει βέβαια να αποτελεί το καταφύγιο σας, αλλά το τοποθετείτε σε άλλη διάσταση ή το ανακαλύπτετε εκ νέου, και κυρίως, το μοιράζεστε με άτομα που μπαίνουν ή θα μπουν στη ζωή σας. Μοιράζεστε τον χώρο και μοιράζεστε μέσα στον χώρο τον πραγματικό σας εαυτό με το άτομο που επιλέξατε ή θα επιλέξετε να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Θα υπάρξει μέσα στην χρονιά αυτή ένα σύντομο ταξίδι, το οποίο αναμένεται να διαδραματίσει εξαιρετικά μεγάλο ρόλο στην μελλοντική εξέλιξη σας, αναφορικά με συνομιλίες, επαφές, ανταλλαγές και επικοινωνία! Με υπομονή και επιμονή χτίζετε το μέλλον σας, και μέσα στο 2020 θα έχετε πολλά και σημαντικά νέα, που θα επιβραβεύουν την έντονη προσπάθεια των πολλών τελευταίων ετών. Χαρείτε τις επιτυχίες σας και μοιραστείτε τις χαρές σας με όποιον επιλέξατε ή θα επιλέξετε να τοποθετήσετε στο πλευρό σας.

Δίδυμοι

Γενική εικόνα

 Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο για το ζώδιο σας, φίλοι Δίδυμοι, το 2020 θα είναι ένα έτος που θα μπορέσετε να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις, πάνω στις οποίες θα οικοδομήσετε την μελλοντική σας επιτυχία και ευτυχία. Κάντε χρήση των γνωριμιών σας, εκμεταλλευτείτε γνώσεις, εμπειρίες και επαφές για να εμφυσήσετε ζωή σας όνειρά σας! Πως θα το πετύχετε όμως αυτό; Παρατηρήστε τους γύρω σας, συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε, ενημερωθείτε, και επιτέλους για μια φορά στην ζωή σας, ακούστε αντί να μιλάτε.

Ο Δίας σας ευνοεί προς τα μέσα του έτους και φέρνει ευκαιρίες ζωής! Σας βοηθάει να πετύχετε τις συνθήκες εκείνες στην ζωή σας, που θα στηρίζουν την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη. Δεδομένου ότι οι συνεργασίες είναι το δυνατό σας σημείο μέσα στο 2020, φροντίστε να τις καλλιεργήσετε, ώστε να καρποφορήσουν για τους επόμενους 12 μήνες!

Πάντοτε υπάρχουν τρόποι να ικανοποιήσετε την περιέργεια σας στην ζωή, αλλά να είστε και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, επαγγελματικές ή προσωπικές. Βάλτε σαν στόχο σας, την χρονιά αυτή να μην παραμελήστε κανένα από τα δύο αυτά στοιχεία.

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

 Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου θα σας ωθήσει να έχετε υψηλότερες απαιτήσεις από τους γύρω σας, την στιγμή που θα αντιμετωπίζετε ενδεχομένως έλλειψη διάθεσης συνεργασίας ή ευελιξίας. Θα χρειαστείτε αρκετά αποθέματα αυτοκυριαρχίας και να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία για να αποφύγετε συγκρούσεις ή ακόμη και χωρισμούς ή τερματισμούς συνεργασιών, ιδίως το διάστημα μεταξύ 3 Ιανουαρίου και 15 Φεβρουαρίου, που ο φλογερός Άρης θα διέρχεται το 7ο σπίτι σας (σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί και γάμος).

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιο σας μεταξύ 12 Μαΐου και 25 Ιουνίου, φέρνοντας συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Αιτία μπορεί να αποτελέσουν ζητήματα κληρονομικά που θα ενσκήψουν, κάποιες υπευθυνότητες ή ακόμη και ζητήματα αρχών. Στα θετικά της όψης αυτής είναι η ευκαιρία που παρουσιάζεται να αξιολογήσετε εκ νέου κάποιες οικογενειακές σχέσεις και δεσμούς, αλλά και να επανασυνδεθείτε με ένα άτομο από το παρελθόν σας.

Ο Βόρειος Δεσμός είναι ανάδρομος στον Καρκίνο και τους Διδύμους καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Άρης θα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ  το διάστημα μεταξύ 18 Ιουνίου και 20 Οκτωβρίου, μια όψη που μπορεί να φέρει προβλήματα σε συνεργασίες, συνεταιρισμούς και συμβάσεις ή συμβόλαια. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, ίσως να βρεθείτε σε μειονεκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού ή σε περίπτωση νομικών διεκδικήσεων, έναντι του αντίδικου. Δείξτε προσοχή, ιδίως μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου !

Καριέρα

 Τα τελευταία χρόνια είχατε μια τάση απομόνωσης. Επιδιώκατε να μείνετε σπίτι, κάτι που σας ικανοποιούσε και σας γέμιζε ηρεμία και ευχαρίστηση. Το 2020 φέρνει κάποιες αλλαγές στον τομέα αυτό της ζωής σας και στις αρχές καλοκαιριού θα έχετε έντονη την ανάγκη για κοινωνικοποίηση. Θα αναθερμάνετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, κάτι που θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε ευκολότερα τα όνειρα σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μέχρι τα τέλη του 2020 θα έχετε κάνει κάποιο νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, θα έχετε αρχίσει να ασχολείστε με ένα νέο project που θα σας πάει πολύ ψηλά, και κυρίως, θα αισθάνεστε ισορροπημένοι και ευτυχείς με την δουλειά σας και την τροπή που θα πάρει η καριέρα σας. Ίσως να είχατε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις με άτομα εξουσίας στον επαγγελματικό σας χώρο κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, μέσα στο 2020 όμως τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.

Οι αποφάσεις που θα πάρετε σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι σαφώς ορθότερες αυτή τη χρονιά! Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι όσοι μεταξύ σας ασχολούνται με την εκπαίδευση, τα ταξίδια, τους υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά συστήματα. Οι τομείς της γνώσης και της πληροφόρησης θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο για σας και η ικανοποίηση σας θα είναι μεγάλη από το τελικό αποτέλεσμα.

Οικονομικά

 Μέσα στους πρώτους μήνες του έτους θα είστε αρκετά πιο ανεξάρτητοι, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Και με την πάροδο των μηνών και την όλο και μεγαλύτερη δέσμευση σας σε δράσεις που να αποβλέπουν στην ανακούφιση των γύρω σας, η οικονομική σας ανταμοιβή θα είναι όλο και πιο έντονα αισθητή.

Μέχρι τον Νοέμβριο του 2020 θα έχετε επιτύχει την πρόοδο που επιθυμείτε στον οικονομικό τουλάχιστον τομέα, και όχι μόνο θα έχετε ανακτήσει τις απώλειες του προηγούμενου έτους, αλλά θα μπορέσετε να καταγράψετε και κέρδη. Θα απολαμβάνετε μια αυξημένη οικονομική ασφάλεια, σαν αποτέλεσμα της έντονης, κοπιαστικής αλλά παραγωγικής και αποδοτικής σας ενασχόλησης.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 Το 2020 θα είναι για όλες σας τις σχέσεις πολύ πιο ήρεμο και ισορροπημένο, τουλάχιστον σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Τα ζητήματα που αντιμετωπίσατε τα τελευταία χρόνια αφορούσαν διαζύγια, χωρισμούς και ρήγματα στις σχέσεις σας, ενώ τις φιλικές και κοινωνικές σας επαφές υπήρξαν έντονες αναταράξεις. Από την άνοιξη και μετά θα αρχίσουν να αμβλύνονται οι αντιθέσεις σας με τα άτομα που σας περιβάλουν, οπότε οι φιλικές και συναισθηματικές σχέσεις σας αρχίσουν να ισορροπούν και δεν θα απωθείτε πλέον τους γύρω σας.

Στις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται να σκιρτήσει και πάλι η καρδιά σας, για όσους είναι αδέσμευτοι, ενώ κατά τα τέλη του έτους θα αρχίσετε να έχετε και πάλι ουσιαστικές σχέσεις με συντρόφους και φιλικά πρόσωπα. Μια προϋπάρχουσα σχέση, που λογικά έχει περάσει από σαράντα κύματα μέσα στα τελευταία χρόνια, θα καταφέρετε να την ισορροπήσετε, και με βαθιά ικανοποίηση θα διαπιστώσετε ότι θα ανοίξει ένας νέος, πολύ πιο ουσιαστικός κύκλος συνύπαρξης και ίσως συμβίωσης με το ταίρι σας.

Ευεξία και φυσική κατάσταση

Μέσα στο 2020, με την καινούργια δυναμική που θα διαπνέει την ζωή σας, θα προσπαθήσετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ώστε να διορθώσετε ή να ξαναχτίσετε όσα γκρεμίσατε τα τελευταία χρόνια, όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Κινδυνεύετε με εξάντληση, και πολλές φορές θα πρέπει να ηρεμείτε για λίγο, αλλά θα ανακάμπτετε πολύ σύντομα και θα συνεχίζετε τη δράση σας.

Παρόλα αυτά, μην παραμελείτε τις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σας. Μέσα στο 2020 θα ανησυχείτε με το παραμικρό δείγμα αρρυθμίας ή αδυναμίας που θα δείχνει το σώμα σας, θα παθιαστείτε με την διατροφή, την άσκηση και την ενδυνάμωση του σώματος σας. Αν και κινδυνεύετε να γίνετε υποχόνδριοι, θα αποδειχτεί τελικά η καλύτερη στρατηγική εν όψει του 2021, που θα πρέπει να είστε σε άριστη φυσική κατάσταση!

Συμβουλή

Ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στις αρχές του έτους στο 3ο σπίτι του ωροσκοπίου σας, που αντιπροσωπεύει τις επικοινωνίες και τις επαφές, τα σύντομα ταξίδια και την διάδραση με τους γύρω σας, και στην συνέχεια θα περάσει στον οίκο που αφορά τους πόρους και τα εισοδήματά σας. Το μέλλον διαγράφεται θετικό μέσα από το πέρασμα αυτό, ενισχύοντας τις οικονομικές σας προοπτικές κατά την διάρκεια του 2020!

Το τι θέλετε να κατακτήσετε και το που θέλετε να βρεθείτε μελλοντικά, θα πρέπει να το αποφασίσετε και να το θεμελιώσετε μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Έχετε την δυνατότητα και από πνευματικής άποψης, ψυχικής δύναμης και από άποψη εφοδίων ζωής, να θέσετε υγιείς βάσεις που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τα υλικά αγαθά και την επιτυχία που επιθυμείτε.  Ετοιμαστείτε λοιπόν ψυχικά να ανοίξετε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας, που θα σας οδηγήσει στην επόμενη μέρα!

Καρκίνος

Γενική εικόνα

Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο, το 2020 είναι μια χρονιά που θα είστε πολύ πιο εξωστρεφείς, θα βγείτε στον κόσμο, θα χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις και δεξιότητες σας βοηθήσετε τους γύρω σας, και μέσα από την ενασχόληση σας αυτή, θα βοηθήσετε τον εαυτό σας, προσφέροντας περισσότερα και σε σας τους ίδιους. Θα αισθανθείτε ότι προσφέρετε την αγάπη και την στήριξη σας σε φωτισμένα και ιδιαίτερα άτομα, κάτι που θα φωτίσει και θα ενδυναμώσει και την δική σας ζωή.

Πρόκειται για ένα έντονο και παθιασμένο έτος, γεμάτο με συναισθηματική φόρτιση, και οι κάθε είδους ανησυχίες σας θα αντικατοπτρίζουν την δυναμική που θα αναπτυχθεί μέσα από τις επαφές που θα καλλιεργήσετε. Θα αποκομίσετε πολλά και σημαντικά μαθήματα από την δράση σας μέσα στην χρονιά που έρχεται, μαθήματα που θα εξυψώσουν την ψυχή σας μέσα από την προσφορά, που τόσο έχετε ανάγκη να παρέχετε. Η αγάπη μπορεί την χρονιά αυτή να ανθίσει στο πρόσωπο ενός φίλου ή ο σύντροφός σας να αναδειχτεί στον σημαντικότερο και πιο αξιόπιστο σύμμαχο σας.

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

 Ο Κρόνος θα φέρει μέσα στην χρονιά αυτή κάποιους περιορισμούς στον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων σας που αφορούν την οικογένεια, τη καταγωγή, τις παραδόσεις, αλλά και παιδικές ή νεανικές σας  αναμνήσεις.

Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα θα δώσει πρόσβαση σε πληροφορίες που θα σας ανοίξουν τα μάτια και θα φέρει φρέσκες ιδέες. Είναι η ιδανική χρονική περίοδος να ξεκινήσετε μαθήματα οδήγησης, να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να μάθετε κάτι που σας έλκει και σας ενθουσιάζει ή να κάνετε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι.

Ο Δίας διέρχεται από τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία σας, και οι συνθήκες στους τομείς αυτούς της ζωής σας δεν θα είναι εύκολες. Θα πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξετε συνήθειες ετών, είτε πρόκειται για την εργασιακή σας ρουτίνα, είτε για ζητήματα φυσικής κατάστασης και ψυχικής υγείας. Εξ αιτίας όμως της διέλευσης αυτής του Δία, θα είστε λίγο πιο χαλαροί στις επαφές σας με τρίτους, θα κάνετε πιο εύκολα γνωριμίες, η επικοινωνία σας θα είναι πιο άμεση και η διαπραγματευτική σας ικανότητα βελτιωμένη.

Ο Άρης, ο κυβερνήτης του οίκου των ερωτικών σας, θα είναι ανάδρομος μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου. Η περίοδος αυτή θα είναι κρίσιμη για το ζώδιο σας, καθώς θα περάσετε κάποιες δυσκολίες, με απώτερο σκοπό να αποκομίσετε εμπειρίες και γνώσεις. Πρέπει να μάθετε να κατανοείτε και να σέβεστε τα όρια σε μια σχέση, αλλά και να ανταλλάσετε απόψεις και εμπειρίες με τον σύντροφό σας.

Καριέρα

 Στον επαγγελματικό σας χώρο αναμένεται να παρουσιάζετε κατά την διάρκεια του 2020 την εικόνα ενός σίγουρου και ελκυστικού ατόμου! Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ανεβασμένη και ιδιαίτερα αισθητή κατά την έναρξη του καλοκαιριού, μετά από μια εξαιρετικά έντονη και απαιτητική άνοιξη! Καθοριστικής σημασίας για την καριέρα σας θα είναι η δημιουργικότητα που θα δείξετε καθώς και τη πρωτοπορία. Ένα μακρινό ταξίδι που πιθανά να προκύψει θα σας προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για σημαντικά πράγματα στο μέλλον.

Θα χρειαστεί όμως αρκετή προσοχή στα επίπεδα της αυτοπεποίθησης σας, γιατί θα υπάρξουν και σημαντικές δοκιμασίες στο δρόμο, στις οποίες θα αποτύχετε, εάν δεν προσέξετε. Τα εμπόδια και οι δοκιμασίες θα είναι από εκείνα που μπορείτε να ξεπεράσετε, όχι όμως χωρίς καθυστέρηση και σημαντική απώλεια δυνάμεων. Εκμεταλλευτείτε την δυναμική και την ακτινοβολία σας στα μέσα του καλοκαιριού, για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες, συναδέλφους, συνεταίρους ή ανωτέρους σας, ανάλογα με το αντικείμενο εργασίας και το είδος της απασχόλησης σας.

Οικονομικά

 Το 2020 είναι έτος οικονομικής προόδου, καθώς οι πλανητικές συγκυρίες είναι ευνοϊκές! Θα πρέπει να εστιάσετε στην προσεκτική διαχείριση των εσόδων σας, κάτι που θα πρέπει να συνεχίσετε και κατά το 2021. Διατηρήστε τις δαπάνες σας υπό έλεγχο και καταφύγετε σε ειδικούς για συμβουλές, εάν σκοπεύετε να κάνετε επενδύσεις χρημάτων ή να υπογράψετε συμβόλαια ή συμβάσεις που να σας δεσμεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η τονισμένη σας αυτοπεποίθηση θα προσελκύσει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος σας, πολλές φορές από εκεί που δεν θα το περιμένατε. Η συνήθεια σας να αποταμιεύετε θα ανταμειφτεί φέτος, καθώς στα μέσα του καλοκαιριού θα υπάρξουν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες και εσείς θα έχετε φροντίσει να εξοικονομήσετε το κεφάλαιο που θα σας χρειαστεί για να προχωρήσετε. Αναμένεται να έχετε τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών σας κατά την διάρκεια της χρονιάς, χρειάζεται όμως προσοχή, να μην αναμείξετε οικονομικά με αισθηματικά ή φιλίες, γιατί θα γκρεμίσετε με μια κλωτσιά όσα προσπαθούσατε να χτίσετε όλα αυτά τα χρόνια.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 Στις αρχές του 2020 θα υπάρξει μια μικρή αναστάτωση στις σχέσεις σας, αλλά θα είναι σύντομης διάρκειας , όχι πάνω από ένα περίπου μήνα, και όχι ιδιαίτερα μεγάλης έντασης. Στην ζωή σας θα κυριαρχήσουν κατά την διάρκεια του 2020 οι σχέσεις σας, ρομαντικές, οικογενειακές, φιλικές και κοινωνικές, πέρα και πάνω από όλα τα άλλα. Μπορεί να ακούγετε κάπως απειλητικό αυτό, αλλά η χρονιά αυτή σας επιφυλάσσει και πολλές στιγμές χαράς, διασκέδασης και ευτυχίας που απουσίαζαν τα προηγούμενα χρόνια. Απλά η προσωπική σας ζωή θα είναι πολύ πιο χαρούμενη και ευχάριστη. Και η ατμόσφαιρα αυτή θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην επαγγελματική σας ζωή!

Ευεξία και φυσική κατάσταση

Κατά τη διάρκεια του 2020 θα απολαύσετε τέλεια υγεία και φυσική κατάσταση, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού! Τα προηγούμενα σκληρά μαθήματα ζωή που λάβατε θα σας φανούν χρήσιμα κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής, με το να διατηρείτε την ηρεμία σας και να αποφεύγετε το άγχος, με θετικές συνέπειες στην γενική φυσική σας κατάσταση. Η καλή φυσική σας κατάσταση θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμη και κατά το 2021, όπου η  ικανότητα επιβίωσης θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο…

Συμβουλή 

Ο Βόρειος Δεσμός, ο οποίος απεικονίζει τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στην ζωή σας, βρίσκεται στον πρώτο σας οίκο, στον εαυτό σας! Αυτό υποδηλώνει ότι το 2020 θα είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό έτος, γεμάτο δράσεις και γεγονότα που θα σας μεταμορφώσουν. Ότι έχετε σχεδιάσει ή προετοιμάσει τα προηγούμενα χρόνια, θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά καθώς θα προχωρούν οι μήνες.

Αυτή τη χρονική περίοδος έχετε την δυνατότητα να γίνετε αυτός που μέσα σας αισθανόσασταν ότι είστε, μόνο που τώρα θα μπορέσετε να κατακτήσετε και την κοινωνική και επαγγελματική θέση και καταξίωση που σας αξίζει. Σας περιμένουν νέες γνωριμίες, νέες περιπέτειες και πολλές εμφανείς αλλαγές  μέσα στην χρονιά αυτή!

Ο Νότιος Δεσμός θα διέρχεται μέσα στο 2020 από τον οίκο που αντιπροσωπεύει τις αισθηματικές σας σχέσεις και τις δεσμεύσεις σας και θα μπορούσε να επαναφέρει ένα παλιό σας σύντροφο ή φίλο, είτε κυριολεκτικά με την επανεμφάνιση του, είτε με μια νέα γνωριμία στην ζωή σας, που θα έχει σημαντικές ομοιότητες και χαρακτηριστικά γνωρίσματα της παλιάς σας γνωριμίας ή σχέσης.

Συνειδητοποιήστε πόσο έχετε προχωρήσει στην ζωή, πόσο έχετε ωριμάσει και αλλάξει, και θα γίνει εμφανές, ποια ζητήματα της ζωής σας θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε οριστικά και να κλείσετε το κεφάλαιο, ώστε να δημιουργήσετε χώρο για το νέο και ελπιδοφόρο στην ζωή σας!

Λέων

Γενική εικόνα

Το 2020 είναι έτος αυτογνωσίας και μάθησης, αγαπητοί Λέοντες, και οι περισσότερες από τις ενέργειες σας θα είναι προσανατολισμένες στην αντιμετώπιση των ευθυνών και την πραγματοποίηση των βαθύτερων επιθυμιών σας, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία έτη και ανταποκρίνονται τις πρωταρχικές ανάγκες σας.

Η συντροφικότητα είναι σημαντικό σημείο αναφοράς για την ζωή σας καθ όλη την διάρκεια του έτους, καθώς σας δίνει την ενέργεια που έχετε ανάγκη για να δράσετε και να κατακτήσετε την προσωπική ανάπτυξη που επιθυμείτε. Παρόλα αυτά, η συναισθηματική σας ζωή κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι, και το σύμπαν είναι πρόθυμο να σας δείξει την πραγματικότητα, βγάζοντας σας από την πλάνη του ιδεατού, εάν φυσικά καταφέρετε να παραμερίσετε για λίγο τον εγωισμό σας ή το ύφος της απόλυτης αυθεντίας…

Οι κύριες όψεις και διελεύσεις που αναμένεται να απασχολήσουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 είναι οι ακόλουθες:

 Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα της 12ης Ιανουαρίου αναμένεται να φέρει πολύ τύχη, αισιοδοξία, επέκταση, καλή διάθεση και εξαιρετική δύναμη αυτοσυγκέντρωσης στην εργασία! Αυτά τα στοιχεία θα κάνουν το 2020 μια εξαιρετική χρονιά για τους Λέοντες!

Ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης, ενεργοποιεί μέσα στο 2020 έναν από τους δύο οίκους των οικονομικών σας, φέρνοντας ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στα οικονομικά σας, αλλά και παγίδες μέσα στο πρώτο εννεάμηνο του έτους. Συνιστώνται προσεκτικές κινήσεις, χωρίς βιασύνη, με καθαρό μυαλό και ολοκληρωμένη άποψη. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις περιόδους μεταξύ Μάρτιο και Μάιο, καθώς και από Αύγουστο μέχρι Σεπτέμβριο, γιατί η πιθανότητα να πάθετε ζημιές σε οικονομικό επίπεδο είναι μεγάλες.

Ο Κρόνος, όντας ο κυβερνήτης του οίκου του ζευγαριού, διέρχεται μέσα στο 2020 τον τομέα αυτό της ζωής σας, σχηματίζοντας αρμονικές όψεις με τον Ουρανό που διέρχεται τον 9ο οίκο σας (εξερεύνηση, ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση). Η συναισθηματική σας ζωή ενεργοποιείται μέσα από μια ανώτερη πνευματικότητα ή ακόμη και  μέσα από ένα χωρισμό! Οι Κρόνος και Ουρανός προωθούν σταδιακές αλλαγές και μια ανανέωση, που όμως θα βασίζεται σε καλά επεξεργασμένα πλάνα. Ο Ουρανός θα σας δώσει επαναστατικές ιδέες και πλεόνασμα ενέργειας, ενώ ο Κρόνος θα προσφέρει την επιμονή στο σκοπό, την σοφία και τον στρατηγικό σχεδιασμό, με αποτέλεσμα οι νέες αυτές ιδέες να αποδειχτούν οικονομικά σωτήριες!

Ο ανάδρομος Άρης μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου τονίζει την αναγκαιότητα να σταματήσετε να προσπαθείτε να ελέγξετε του γύρω σας, να χειραγωγήσετε την δύναμη τους ή να φρενάρετε την δυναμική τους. Είναι η περίοδος που θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας. Η λύση των όποιων προβλημάτων βρίσκεται στην αυτοσυγκράτηση σας!

Η Αφροδίτη αναμένεται να φέρει προκλήσεις στην αισθηματική σας ζωή την περίοδο της ανάδρομης κίνησης της (13 Μαΐου-25 Ιουνίου)! Μετά όμως τις 5 Οκτωβρίου θα δεχτείτε μια ώθηση ενέργειας και θα είναι ασυγκράτητη η ανάγκη σας να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, την αγάπη, τον έρωτα ή τον ρομαντισμό σας, με αποδέκτη ένα πραγματικά ξεχωριστό άτομο!

Καριέρα

 Το 2020 είναι η χρονιά που θα περάσετε πολλές δοκιμασίες για να διαπιστωθεί η ικανότητα χειρισμού σας των διάφορων καταστάσεων που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Η ικανότητα σας στην διαχείριση, το συντονισμός, τη διοίκηση και τη συνεργασία θα τεθούν υπό αμφισβήτηση. Λόγω του γεγονότος αυτού, δεν θα πρέπει να έχετε ελπίδες για μια προαγωγή στην δουλειά σας μέσα στο 2020, καθώς είναι μια χρονιά που θα πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες που ξεκινήσατε στα μέσα του 2019, θέτοντας θεμέλια για μια μελλοντική σας ανοδική πορεία.

Θα σας ανατεθούν αρμοδιότητες και θα είστε υπεύθυνοι για ένα τομέα ή εάν συγκεκριμένο αντικείμενο εργασίας και για μια ομάδα συνεργατών. Είναι η στιγμή της απόλυτης δοκιμασίας! Χειριστείτε επιδέξια και πετυχημένα τις καταστάσεις που θα προκύψουν και σας περιμένει μια εξαιρετική πορεία μέσα στο 2021! Εάν όμως σκοντάψετε, η καριέρα σας δεν αποκλείεται να παρουσιάσει μια τουλάχιστον προσωρινή κατηφορική πορεία. Το ευχάριστο είναι ότι μέσα στην χρονιά αυτή θα προσελκύσετε τα άτομα εκείνα, που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε προοδευτικά τα μακρόπνοα σχέδια σας.

Οικονομικά

Θα έχετε αντικρουόμενες ανάγκες μέσα στο 2020, κάτι που θα δυσκολέψει την οικονομική σας διαχείριση. Η φυσική σας παρόρμηση για φιγούρα και σπατάλη θα έρθει σε αντίθεση με την ανάγκη για περιορισμό και υπευθυνότητα. Στα μέσα του καλοκαιριού ωστόσο τα οικονομικά σας φαίνεται να παίρνουν μια θετικότερη πορεία, οπότε χαλαρώνετε λίγο και εσείς από τους συνεχείς περιορισμούς. Μην ξανοίγεστε όμως, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας. Η μακροχρόνια επιβίωση και η ευημερία σας εξαρτάται απόλυτα από το γεγονός αυτό!

Είναι η χρονιά που θα ήταν σοφό να προχωρήσετε σε επενδύσεις, εάν έχετε φροντίσει να έχετε αποταμιεύσεις, που θα έχουν μακροχρόνια απόδοση! Χρέη επίσης που έχετε δημιουργήσει σε προηγούμενη φάση της ζωής σας θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε, καθώς θα τα βρείτε με πιεστικό τρόπο μπροστά σας. Κατά την διάρκεια του 2020 θα υπάρξει ακόμη μια εστίαση σε ζητήματα κατοικίας, σπιτιού, οικοπέδων και ακίνητης περιουσίας, όσο αναφορά τα ακίνητα, αλλά και της καταγωγής και των ριζών σας, της εκτεταμένης οικογένειας σας και των δεσμών που έχετε με τα άτομα αυτά.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 Το 2020 δεν θα χαραχτεί στην μνήμη σας για την αρμονία των σχέσεων σας! Έχετε την απόλυτη ανάγκη να αγαπηθείτε, να σας λατρέψουν, να σας θαυμάσουν και να εκθειάσουν τα προσόντα και τις χάρες σας, αλλά μέσα στη χρονιά αυτή είναι αμφίβολο εάν θα βρείτε κάποιον να καλύψει τις ανάγκες σας αυτές, τουλάχιστον όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι. Σε ραντεβού και συναντήσεις θα αργοπορείτε πάντοτε, κάτι που θα το πληρώσετε τελικά με την απόρριψη που θα εισπράττετε.

Μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού δεν είναι κατάλληλη εποχή για δεσμεύσεις μακροχρόνιας φύσης. Προς τα τέλη του καλοκαιριού ωστόσο, την περίοδο γύρω από τα γενέθλια σας, ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας και φροντίζετε να επενδύσετε χρόνο και προσπάθεια για να βελτιώσετε τις συνθήκες στην σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι.

Οι πάσης φύσης σχέσεις έχουν κατά την διάρκεια της χρονιάς αυτής μια νότα σοβαρότητας και την αίσθηση του βάρους, σαν να βιώνετε μια κρίση διαρκείας, κάτι που δεν έχετε συνηθίσει να αντιμετωπίζετε μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ένα μάθημα που πρέπει να πάρετε και που θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε προσωπικά αλλά και κοινωνικά. Και όπως κάθε άλλο μάθημα, δεν θα είναι εύκολο όταν θα το βιώνετε, το αποτέλεσμα όμως θα σας ελευθερώσει!

Ευεξία και φυσική κατάσταση

 Η υγεία σας μπορεί να τεθεί υπό δοκιμασία κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2020, κάτι που θα σας εξαναγκάσει να ακολουθήσετε ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα και να εντάξετε την καθημερινή άσκηση στην ζωή σας. Ίσως να ήταν μια πολύ καλή χρονική στιγμή να επενδύσετε σε οικιακά όργανα γυμναστικής, γιατί πραγματικά θα σας χρειαστούν! Σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα του έτους θα  χρειαστείτε όλη την ενέργεια, την δύναμη και την ευεξία που μπορείτε να αντλήσετε!

Θα σας απασχολεί βασανιστικά η έλλειψη ενός συντρόφου, η έλλειψη ουσιαστικών κοινωνικών και φιλικών επαφών, η έλλειψη προόδου στην καριέρα σας, αλλά είναι η χρονική στιγμή που θα πρέπει να παραμερίσετε τις ανησυχίες σας και να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια ώστε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση! Κατά το δεύτερο εξάμηνο, που πολλά πράγματα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους, και οι ανησυχίες σας μειώνονται, με άμεσο θετικό αντίκτυπο στην υγεία σας.

Συμβουλή

Ο Βόρειος Δεσμός πέρασε μέσα από το ζώδιο σας τα τελευταία χρόνια, και έφερε κάποιες καταλυτικής σημασίας αλλαγές στην ζωή σας, που σας ανάγκασαν να αλλάξετε προσανατολισμό. Πολλά πράγματα άλλαξαν, και άλλαξαν επί της ουσίας!

Τώρα πια είναι αρκετά πιο συντονισμένη στην ζωή σας και οι δράσεις που εξαναγκαστήκατε να αναλάβετε, θα επηρεάσουν σε σημαντικό βαθμό τη μακροχρόνια πορεία σας. Ο Βόρειος Δεσμός εγκαταλείπει τώρα το ζώδιο σας και περνάει στον Καρκίνο. Από τη θέση του αυτή αρχίζετε να επεξεργάζεστε εκ νέου τις επιθυμίες και τα όνειρά σας, ώστε να ευθυγραμμίζονται με τα βήματα προόδου που κάνατε τον τελευταίο καιρό. Νέα όνειρα και μελλοντικά σχέδια αντικαθιστούν τα παλιά! Όντας ο Βόρειος Δεσμός στον 12ο οίκο σας, θα μπορέσετε να κατακτήσετε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ζωή σας, εργαζόμενοι αθόρυβα, μακριά από τα φώτα και τη δημόσια προβολή.

Είναι η περίοδος που μπορεί να αποδειχτεί ότι είστε ένας καλοκάγαθος και ταπεινός ευεργέτης, που μέσα από την δράση του μπορεί να ανακουφίσει τους γύρω του, χωρίς όμως να αισθάνεται την ανάγκη για προβολή, επαίνους, αναγνώριση και καταξίωση… Γιατί αυτό είναι το νέο επίπεδο συνειδητότητας που θα πρέπει να κατακτηθεί, μέσα από τις εμπειρίες και τα μαθήματα της χρονιάς αυτής…

Παρθένος

Γενική εικόνα

Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο του ζωδίου σας, το 2020 θα είναι ένα έτος ενδυνάμωσης, εμβάθυνσης και εμπέδωσης! Θα γνωρίσετε ποιοι είστε πραγματικά, ανακαλύπτοντας πολύ βαθύτερα επίπεδα της ύπαρξης σας, φέρνοντας κρυφές πτυχές της προσωπικότητας σας στο φως. Θα επενδύσετε στην εργασίας σας  και θα ακολουθήσετε ο καθένας σας το είδος και το εύρος της πειθαρχίας που ταιριάζει στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σας. Νέες συνήθειες θα βοηθήσουν να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και μια αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τις απολαύσεις της ζωής που δεν είχατε μέχρι στιγμής γευτεί.

Μέσα από την διάθεση σας να βοηθήσετε γνωστούς και φίλους, άτομα του στενού σας δηλαδή κύκλου, στην αντιμετώπιση καθημερινών τους δυσκολιών και προβλημάτων, θα ωριμάσετε και σεις συναισθηματικά και θα μάθετε να αποδέχεστε τον εαυτό σας γι αυτό που είναι, τα χαρίσματα σας, τα δυνατά σας σημεία αλλά και τα όρια σας.

Οι κύριες όψεις και διελεύσεις που αναμένεται να απασχολήσουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 είναι οι ακόλουθες:

 Το πέρασμα του Δία μέσα από τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και της οικογενειακής ζωής μπορεί να σας οδηγήσεις να κάνετε αλλαγές ή μετατροπές στο σπίτι σας, επεκτάσεις ή να μετακομίσετε σε μεγαλύτερη κατοικία. Σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να κατακτηθεί καλύτερο επίπεδο συνεννόησης με τους γονείς σας. Άσχετα με το είδος των προβλημάτων που θα πρέπει να επιλυθούν, η όψη αυτή του Δία ευνοεί την ομαλή μετάβαση σε μια πολύ πιο ήρεμη εποχή. Με το παραμέρισα σημαντικών πηγών ανησυχίας και προστριβών, θα έχετε πραγματικό χρόνο για ηρεμία και χαλάρωση. Η διάθεση σας θα είναι εξαιρετική κατά το πρώτο εννεάμηνο του 2020! Η αίσθηση του χιούμορ που έχετε επιστρέφει, καθώς και το χαμόγελο στα χείλη.

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί κατά την ανάδρομη πορεία της (13 Μαΐου-25 Ιουνίου) το οίκο του ωροσκοπίου σας που άπτεται των ταξιδιών και μετά θα περάσει σε αυτό των χρημάτων. Προσπαθήστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην δουλειά σας, γιατί το διάστημα αυτό μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη. Η σχέση σας με τα αδέλφια σας ή λίγο πιο μακρινούς συγγενείς μπορεί να αποκατασταθεί στις αρχές Νοεμβρίου, με αφορμή κάποιο συμβάν.

Ο Ουρανός, στο πολυετές πέρασμα του από τον Ταύρο, ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο των χρημάτων σας! Την χρονιά αυτή, οι Ουρανός και Δίας ενώνουν την δύναμη τους και σας ευνοούν σε ζητήματα αγοραπωλησιών κατοικιών και επενδύσεων στον τομέα αυτό, καθιστώντας σας προσεκτικούς στις κινήσεις σας, διαθέτοντας μακροχρόνιες επενδυτικές στρατηγικές. Το δίδυμο των πλανητών αυτών στηρίζει και ενισχύει η ενέργεια του Κρόνου!

Όταν όμως οι συνδυασμένες δυνάμεις των Ουρανού, Δια και Κρόνου έρχονται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, καθίσταται απαγορευτική η όποια κερδοσκοπική κίνηση ή κάθε προσπάθεια να βγάλετε χρήματα που δεν τα έχετε κερδίσει με το σπαθί σας. Απαγορεύονται επίσης εφήμερες απολαύσεις, σπατάλες και η χυδαία επίδειξη πλούτου και δύναμης.

Καριέρα

 Η καριέρα σας θα μπορούσε να έχει μια απότομη, ίσως και ριζική αλλαγή μέσα στο 2020 και να βρεθείτε σε ένα τελείως διαφορετικό κόσμο, χωρίς να τα καλοκαταλάβετε. Οι αλλαγές όμως αυτές θα είναι αποτέλεσμα των δικών σας ενεργειών.  Εάν δεν αλλάξετε επιχείρηση ή αντικείμενο εργασίας, θα αλλάξετε κάτι στον τρόπο που εκτελείτε μέχρι τώρα τα καθήκοντα σας. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής θα υπάρξει μια αυξανόμενη βαρύτητα στην χρήση επικοινωνιακών μέσων και ηλεκτρονικών συστημάτων στην δουλειά σας.

Και αυτά είναι που θα φέρουν τα απροσδόκητα αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα! Οι επαγγελματικές σχέσεις όμως, όπως και οι προσωπικές σας, θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες, λόγω προβλημάτων επικοινωνίας… Θα υπέχει ωστόσο ένας αέρας ενθουσιασμού και προσδοκιών, κάτι που έλλειπε τα πολλά τελευταία χρόνια από τη επαγγελματική τουλάχιστον ζωή σας. Απολαύστε το! Μέσα στην χρονιά αυτή θα είστε πολυάσχολοι, σε μόνιμη εγρήγορση και με ανανεωμένη διάθεση για ζωή!

Οικονομικά

Το σημαντικό αναφορικά με τα οικονομικά σας, είναι ότι μέσα στο 2020 θα υπάρξει μια μεταστροφή στην διαχείριση των χρημάτων σας, όπου από πολύ συντηρητικοί και προσεκτικοί μπορεί να παρουσιάσετε μια τάση για ανάληψη ρίσκων.  Είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος στην ζωή σας, όσο αφορά τα οικονομικά σας και τα εισοδήματα σας, ευνοούνται αγορές και πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων, καθώς και η αποπληρωμή χρεών και η απαλλαγή από ανειλημμένες μακροχρόνιες δεσμεύσεις οικονομικού χαρακτήρα. Προς τις αρχές του φθινοπώρου θα αισθανθείτε τα απτά αποτελέσματα της λίγο πιο ριψοκίνδυνης οικονομικής σας διαχείρισης, μέσα από τα αυξημένα σας κέρδη ή έσοδα.

Ίσως μέσα στο 2020 να προσελκύσετε κεφάλαια, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, από το εξωτερικό ή από μια πηγή που δεν θα περιμένατε, και θα είναι πολύ σημαντικά για την επιβίωση και ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Συνεχίστε να κάνετε συνετή διαχείριση, ακόμη και εάν τα εισοδήματα σας είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που περιμένατε ή από αυτά που έχετε συνηθίσει να διαχειρίζεστε, καθώς προς το τέλος της χρονιάς θα υπάρξει μια δύσκολη από οικονομικής άποψης περίοδος, και θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Αναστάτωση επικρατεί στις σχέσεις σας μέσα στο 2020, φίλοι Παρθένοι! Θα αποφασίσετε κάποια χρονική στιγμή μέσα στην χρονιά να κάνετε μια αναθεώρηση όλων σας των σχέσεων και να αποκόψετε τα άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν πλέον τίποτε. Οι γρήγορες εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων θα συμβούν χωρίς κάποια φαινομενική τουλάχιστον αιτία, θα είναι όμως αστραπιαίες στον τομέα αυτό της ζωής σας! Πριν καλά-καλά το καταλάβετε, κάποια άτομα θα εξαφανιστούν από την ζωή σας, δεν θα λέγαμε όμως ότι θα αφήσουν κάποιο κενό….

Το 2020 είναι για σας επίσης ένα έτος νέων ξεκινημάτων! Θα είναι τυχαίες οι συναντήσεις σας με άτομα που αυτόματα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα θελήσετε να τα κρατήσετε κοντά σας. Στην πλειοψηφία τους θα είναι άτομα λίγο εκκεντρικά και αρκετά αντισυμβατικά στον τρόπο ζωής, στην συμπεριφορά και στον τρόπο σκέψης. Σε γενικές πάντως γραμμές οι πάσης φύσης σχέσεις σας θα περάσουν διάφορα στάδια την χρονιά αυτή, με τα πάνω και τα κάτω τους. Προς τα τέλη της χρονιάς μπορεί να γυρίσετε τον χρόνο πίσω και να επιδιώξετε μια επανασύνδεση με μια σχέση σας από το παρελθόν!

Ευεξία και φυσική κατάσταση

 Η επαγγελματική σας ζωή θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και έντονα αυξομειούμενους ρυθμούς, κάτι που θα σας προκαλέσει αρκετό άγχος. Αναμένεται να κάνετε κάποιες αλλαγές και αναπροσαρμογές στις διατροφικές σας συνήθειας αλλά και στην άσκηση σας, ώστε να τα προσαρμόσετε στις υποχρεώσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ζητήματα υγείας μέσα στην χρονιά αυτή, καθώς θα είστε σε διαρκή κίνηση, γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό! Αποτέλεσμα αυτών είναι να ακτινοβολείτε υγεία και φρεσκάδα!

Παρόλα αυτά, το έχετε μέσα σας να ανησυχείτε για την υγεία και την ευεξία σας, και καλά κάνετε, για να προλαβαίνετε στην γέννηση του κάθε τι δυσάρεστο. Επειδή όμως ήσασταν πολύ συνετοί στον τομέα αυτό της ζωής σας, θα ανταμειφθείτε φέτος, με το να απολαύσετε μια εξαιρετική υγεία! Και η πολυπραγμοσύνη σας θα βοηθήσει να την διατηρήσετε στο άμεσο μέλλον σε καλά επίπεδα.

Συμβουλή

 Το 2020 αλλάζει την εστίαση  στην ζωή σας! Καινούργιες φιλίες και νέοι στόχοι έχουν σημαίνουσα βαρύτητα για την μελλοντική σας εξέλιξη. Νέοι άνθρωποι, νέα οράματα και νέες περιπέτειες θα αποτελέσουν εξαιρετικά ισχυρά κίνητρα για να δραστηριοποιηθείτε και να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε στην ζωή σας.

Παλιές φιλίες, που έχετε εκ των πραγμάτων χάσει την επαφή, αναμένεται να σβήσουν μέσα στην χρονιά αυτή, όπως άλλωστε και τα σχέδια και οι στόχοι σας που δεν έχουν πια καμία σχέση με την πραγματικότητα που σας περιβάλλει. Ένα καινούργιο σχέδια ή μια καινούργια δραστηριότητα μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα εντελώς νέο κύκλο επαφών και γνωριμιών, που με τη σειρά τους, να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε και να εκφράσετε τον νέο σας εαυτό!

Ζυγός

Γενική εικόνα

Το 2020 θα είναι μια χρονιά που η εσωτερική ανάπτυξη και η κατανόηση του εαυτού σας θα αποτελέσουν καταλυτικό παράγοντα για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν. Θα υπάρξουν αρκετά σύντομα ταξίδια και μικρές αποδράσεις, αρκετή κοινωνικοποίηση, εξόδους, διασκέδαση και ανταλλαγή απόψεων, τόσο με φίλους, όσο και με νέες γνωριμίες που θα κάνετε.

Η εικόνα που θα παρουσιάζετε στον κόσμο θα είναι αυτή ενός ατόμου αποφασισμένου και δυναμικού και όσο περισσότερο θα πληρείτε τον ρόλο αυτό, τόσο περισσότερο δυνατοί και ασφαλείς θα αισθάνεστε, να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας ή τα μακροχρόνια-βραχυχρόνια πλάνα σας. Τα παιδιά θα διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σας την χρονιά που ακολουθεί. Μπορεί να αφορά το παιδί που κρύβετε μέσα σας ή μπορεί ακόμη να πρόκειται για ένα παιδί που έχετε ή θα αποκτήσετε μέσα στην χρονιά.

Οι κύριες όψεις και διελεύσεις που αναμένεται να απασχολήσουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 είναι οι ακόλουθες:

  Η επιρροή του Κρόνου εκδηλώνεται φέτος μέσα από μια αυστηρότητα και ένα πραγματισμό, ειδικά στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων σας, με αποτέλεσμα να περιορίζει την διάδραση και επικοινωνία σας με άτομα που δεν ανταποκρίνονται σε κάποια συγκεκριμένα στάνταρ και πρότυπα ζωής.

Ο Δίας αποκαθιστά το αίσθημα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης,  ενσταλάζει ενέργεια και ζωτικότητα και φέρνει σημαντικά επιτεύγματα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Ο Δίας θα διέρχεται από τον 1ο οίκο σας και ευνοεί όσους από εσάς επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγές στην εμφάνιση σας, ώστε να αποδεχτείτε με της εικόνα σας. Ο καλός ύπνος, η υγιεινή διατροφή και ο έλεγχος του βάρους σας σίγουρα θα συμβάλουν στην επίτευξη του στόχου σας αυτού, πέρα από τις καλλωπιστικές ή στιλιστικές παρεμβάσεις.

Ο Ουρανός, ο πλανήτης της ελευθερίας, της επανάστασης και της ανανέωσης, αναμένεται να σας ωθήσει να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια, να ξαναζωντανέψετε την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας. Επειδή όμως ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος, ίσως υπάρξουν αλυσιδωτές συνέπειες της δράσης σας, που θα φέρουν κάποια ανησυχία στην ζωή σας, η οποία θέλετε να κυριαρχείται από αρμονία και ισορροπία…

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, θα κινηθεί ανάδρομα μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου μέσα από τον οίκο των χρημάτων σας, φέρνοντας κάποιες δυσκολίες, εμπόδια και καθυστερήσεις. Είναι η εποχή που μπορεί κάποιες επαγγελματικές σχέσεις να διαρραγούν, καθώς θα αποκαλυφθεί μια δολοπλοκία εναντίων σας. Τη χρονιά αυτή θα έχετε την ανάγκη να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα, να διασκεδάστε, να ξεχωρίσετε και να λάμψετε σε κοινωνικό επίπεδο!  Όλα αυτά όμως μπορεί να έχουν μεγάλες συνέπειες στην συναισθηματική σας ζωή, φέρνοντας την σχέση σας με τον σύντροφό σας στα άκρα.

Το πέρασμα του Άρη απαιτεί να δώσετε έμφαση σε ζητήματα χρημάτων, και θα είναι καλύτερο να το κάνετε από μόνοι σας, παρά να σας αναγκάσει αυτός να προσγειωθείτε ανώμαλα. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του (9 Σεπτεμβρίου-14 Νοεμβρίου) μπορεί να επαναφέρει στην ζωή μια παλιά προσπάθεια σας που έμεινε ημιτελής ή να αναθεωρήσετε τρόπους και της μεθόδους που έχουν σχέση με την απόκτηση χρημάτων. Την περίοδο αυτή καλό θα ήταν να μην παραμελήσετε πληρωμές υποχρεώσεων σας, ενώ ευνοεί την αποπληρωμή χρεών.

Ο Ερμής θα βρίσκεται μεταξύ 14 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου ανάδρομος στο ζώδιο σας, φέρνοντας στην ζωή σας συναισθηματική αστάθεια και μια διάθεση για άρνηση της πραγματικότητας. Καθώς θα είστε πολύ πιο ευαίσθητοι την περίοδο αυτή των τριών εβδομάδων, δεν θα ήταν άσχημο να προσπαθήσετε να διατηρείτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και να αποφύγετε την λήψη οριστικών ή σημαντικών αποφάσεων. Είναι όμως και η χρονική περίοδος που θα πρέπει να αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα δεν μπορείτε να τα αλλάξετε και θα πρέπει να τα δεχτείτε όπως είναι.

Καριέρα

Νέους, δημιουργικούς και πρωτοποριακούς τρόπους  θα βρείτε να βγάλετε χρήματα μέσα στο 2020 και μέχρι τα μέσα στου 2021 από νέες, δημιουργικές και πρωτοποριακές ασχολίες. Θα είναι μια περίοδος της ζωής σας, σαν καμία άλλη! Εάν έχετε δική σας επιχείρηση και έχετε συνεταίρο, η σχέση σας θα δοκιμαστεί αρκετά κατά τους πρώτους μήνες του έτους. Θα είναι όμως μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ενισχύσετε τα θεμέλια τόσο της συνεργασίας σας, όσο και εν γένει της επιχείρησης σας.

Τα χρόνια που προηγήθηκαν ήταν μια περίοδος επούλωσης από πληγές που σας άφησε η επαγγελματική αλλά και η προσωπική σας ζωή. Θα αποκομίσετε τώρα τα οφέλη από τις προσπάθειες των τελευταίων ετών, καθώς το 2020 είναι έτος «συγκομιδής»!  Είστε πλέον φιλόδοξοι, έχετε βελτιώσετε την δημόσια εικόνα σας και έχετε γίνει πολύ πιο αποτελεσματικοί στην δουλειά σας.  Ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα σας θα βρίσκονται στο απόγειο τους την χρονιά που ξεκινάει και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε όλους τους στόχους σας. Απολαύστε την διαδρομή λοιπόν, γιατί το αξίζετε!

Οικονομικά

Τα οικονομικά σας θα είναι καθ όλη τη χρονιά πολύ καλά και έχετε την δυνατότητα να αξιοποιήσετε νέους και μη συμβατικές οικονομικές πηγές, να μπείτε σε αχαρτογράφητες περιοχές. Αναφορικά με την διαχείριση σας, που είναι το μελανό σας σημείο, να συνεχίσετε να είστε γενναιόδωροι, αλλά να μη πετάτε τα λεφτά που με τόσο κόπο βγάλατε, ιδίως κατά το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου ή στις αρχές του φθινοπώρου, που η κρίση σας δεν θα λειτουργεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Κατά τη διάρκεια του 2020 φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα, καθώς οι ευκαιρίες θα έρχονται και θα σας βρίσκουν! Οι νέες σας δεξιότητες που μπορεί να αποκτήσατε πρόσφατα, νέες επιχειρηματικές προσπάθειες, ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, όλα μπορούν να έχουν θαυμαστά αποτελέσματα στο πορτοφόλι σας!

Τα χρήματα θα ρέουν από πολλές πηγές, πολλές φορές χωρίς να το περιμένετε, και μαζί με αυτά θα έρθει η αναγνώριση και η καταξίωση. Δουλέψατε πολύ σκληρά για αρκετά χρόνια στο παρασκήνιο και τώρα θα σας ωθήσει το σύμπαν στο προσκήνιο των εξελίξεων.  Φροντίστε όμως να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας, γιατί πολύ εύκολα μπορούν να πάρουν τα μυαλά σας αέρα. Αναζητήστε καθοδήγηση και συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε, ώστε να παραμείνετε γειωμένοι.

Παρ όλα τα καλά αποτελέσματα που θα έχει το 2020 στην τσέπη σας, η αρχή του χρόνου αναμένεται να είναι κάπως δύσκολη, καθώς από τη μια θα έρχονται τα λεφτά και από την άλλη θα φεύγουν… Προσέξτε τις καταθέσεις σας, κάνοντας σοφή διαχείριση, τόσο στις αρχές του έτους, όσο και στο τέλος του καλοκαιριού.

 Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 Οι εκλείψεις του Μαρτίου αναμένεται να επηρεάσουν τον τομέα των σχέσεων σας και στα πλαίσια αυτά μπορεί να βιώσετε απογοητεύσεις ή έντονες αναταράξεις.  Εναπόκειται στο χέρι σας, το πόσο έντονες ή εκτός ελέγχου μπορεί να είναι οι εξελίξεις. Η γνώση και μόνο του γεγονότος αυτού σας επιτρέπει να πάρετε τα μέτρα σας, να βελτιώσετε τις συνθήκες στην συναισθηματική σας σχέση, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει από τις θύελλες που θα φέρουν οι εκλείψεις.

Εάν καταφέρετε να επαναφέρετε την ισορροπία στην σχέση σας, τότε οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα χαρακτηρίζονται από απόλαυση και την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Θα πρέπει να τιμήσετε το ταίρι και την σχέση σας, αλλά θέστε και τα όρια σας, τα οποία θα πρέπει να είναι αποδεκτά και σεβαστά και από τους δύο σας. Η ανταμοιβή σας θα έρθει προς τα τέλη του 2020, που θα αισθάνεστε πλήρεις και ευδαίμονες! Νέες ερωτικές σχέσεις δεν θα είναι εύκολο να ξεκινήσουν ή να ευδοκιμήσουν μέσα στο έτος, αλλά αναμένεται να έχετε πολύ αρμονικές επαφές και σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα που κατέχουν θέσεις διοικητικές ή εξουσίας.

Ευεξία και φυσική κατάσταση

 Θα αναπτύξετε έντονο ενδιαφέρον κατά την διάρκεια του 2020 για παραδοσιακές ή εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους, κάτι που θα σας βοηθήσει να έρθετε σε ισορροπία οργανικά και πνευματικά. Είναι μια περίοδος επούλωσης, μεταφορικά και ουσιαστικά και θα έχετε την δυνατότητα κατά τη διάρκεια του έτους να ασκήσετε θετική επιρροή στους γύρω σας στον τομέα αυτό.

Θα σας φανεί απίστευτη η ενέργεια που θα έχετε με όλες αυτές τις εναλλακτικές πρακτικές που θα ενσωματώσετε στην καθημερινότητα σας και η βελτιωμένη δύναμη και αντοχή του σώματος σας, θα σας ισορροπήσει και θα σας ολοκληρώσει. Ότι σας δυσκόλευε και σας δημιουργούσε προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια, φέτος θα μπορέσετε να βρείτε με ευκολία βιώσιμες λύσεις. Η ευεξία που θα έχετε την χαρά να απολαύσετε θα έχει αυτή την χρονική περίοδο και μεταφυσική, βαθιά πνευματική διάσταση!

Συμβουλή

 Οι φιλικές και κοινωνικές σχέσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας τους πρώτους μήνες του έτους και τα γεγονότα που θα συμβούν θα αποτελέσουν πολύ σημαντικά ορόσημα στη μελλοντική σας πορεία, καθώς θα σας βοηθήσουν να αυτοπροδιοριστείτε και να θέσετε τα πλαίσια που θα αναπτυχθούν οι κάθε είδους σχέσεις σας.

Και καθώς το έτος θα προχωρά θα πλανώνται σημαντικές αλλαγές και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να αλλάξετε θέση εργασίας ή να προταθείτε για μια προαγωγή. Ότι και να πραγματοποιηθεί, θα πρέπει να επενδύσετε σε βελτίωση του γνωστικού σας αντικειμένου ή σε απόκτηση νέων δεξιοτήτων που να βοηθούν την αρτιότερη εκτέλεση των καθηκόντων σας, ίσως όμως να αναγκαστείτε να μετακομίσετε κάπου, που να απέχει αρκετά από την παρούσα κατοικία σας.

Σκορπιός

Γενική εικόνα

Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο του ζωδίου σας, το 2020 είναι έτος ανάπτυξης! Μέσα στη χρονιά αυτή θα δρέψετε κυρίως τους καρπούς των προσπαθειών σας όλων των προηγούμενων ετών, απολαμβάνοντας την ανταμοιβή που τόσο περιμένατε…

Η κατοικία ή το σπίτι σας θα συνεχίσει να σας απασχολεί, θα συμβαίνουν αλλαγές, θα υπάρξουν αλλαγές προσανατολισμού και γενικά θα υπάρξει πολύ μεγάλη κινητικότητα στα ζητήματα που έχουν σχέση με αυτό.

Οι συνεργασίες, οι συνεταιρισμοί και οι σχέσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα φέρουν από τη ζητήματα στο προσκήνιο που θα πρέπει να επιλυθούν, από την άλλη όμως θα είναι παράγοντες μεγάλης ικανοποίησης για σας. Είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσετε την εσωτερική σας δύναμη και τα κίνητρα σας, για να μπορέσετε να απολαύσετε ένα εξαιρετικά έντονο και αποτελεσματικό στις επιδιώξεις σας έτος!

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

 Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης σας, βρίσκεται από το 2019 στον οίκο του ωροσκοπίου σας που άπτεται της διανόησης και των επικοινωνιών σας, όπου και θα παραμένει μέχρι το 2024. Το διάστημα της διέλευσης του από τον οίκο αυτό, θα έχετε δύναμη πειθούς, πνευματική διαύγεια, ικανότητα αναλυτικής σκέψης, ταλέντο στην έρευνα και την ανάλυση, έντονο ενδιαφέρον για την ψυχολογία, αλλά και την ικανότητα να προστατέψετε τον εαυτό σας από τον κακό σας εαυτό, που είναι οι αρνητικές σας σκέψεις, η υπερβολική κριτική σας, οι φοβίες και το άγχος, η νευρικότητα και η τάση σας να χειραγωγείτε τους γύρω σας.

Ο Δίας κατά την προηγούμενη χρονιά πραγματοποίησε διέλευση μέσα από το ζώδιο σας. Ξεκινήσατε κάποιες καινούργιες δουλειές, ενδεχομένως νέα projects ή πήρατε κάποιες αποφάσεις για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, αλλά δεν είδατε μέχρι στιγμής κάποια απτά αποτελέσματα. Τους επόμενους 13 μήνες πραγματοποιεί διέλευση από τον οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με τα χρήματα που βγάζετε από την δουλειά σας. Τα ταλέντα σας και οι ικανότητες σας παρουσιάσουν μια εντυπωσιακή βελτίωση, στη δουλειά σας θα είστε περισσότερο αποτελεσματικοί και οι ανταμοιβές θα έρθουν επιτέλους, με αποτέλεσμα να τονωθεί και η αυτοεκτίμηση σας, παράλληλα με τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Προσοχή θα χρειαστεί μόνο μη βιαστείτε να σπαταλήσετε τους καρπούς των κόπων σας ή να κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις, που θα έχουν μεγάλο κίνδυνο να χάσετε χρήματα. Το έτος αυτό είναι έτος παραγωγικότητας και όχι σπατάλης και καλοπέρασης.

Ο Ποσειδώνας διέρχεται από τον οίκο του ωροσκοπίου σας του έρωτα και της αγάπης. Είναι μια ευαίσθητη θέση, αν και εξαιρετικά ρομαντική, καθώς έχει την τάση να παραπλανά, υποσχόμενος πολλά και υλοποιώντας λίγα…

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη κίνηση μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου θα φέρει την τάση να απομακρυνθείτε από τα πάντα και τους πάντες. Και καθώς τους μήνες που θα έχουν προηγηθεί δεν θα είστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι με όσα θα βιώνετε, την περίοδο αυτή θα είστε ωμοί στην κριτική σας και θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Είναι η περίοδος που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποια μυστικά για τον σύντροφό σας και θα χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας.

Ο Άρης σε ανάδρομη κίνηση μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το ζώδιο σας. Από τη μια θα δείξετε αποφασιστικότητα και επιμονή να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, από την άλλη όμως θα αισθάνεστε εξαντλημένοι και καταβεβλημένοι, γιατί παρ όλες τις προσπάθειες σας, δεν θα καταφέρνετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Καριέρα

 Η καριέρα σας δέχθηκε μια ισχυρή ώθηση μέσα στο 2019, και το ίδιο θα συνεχίσει να συμβαίνει μέχρι τα μέσα του 2020! Θα αισθανθείτε κάποια στιγμή σαν να έχει φύγει ένα πέπλο από πάνω σας και τώρα θα μπορείτε πλέον να δείτε τα πράγματα καθαρά και να εκφραστείτε αναφορικά με τα επαγγελματικά ζητήματα ελεύθερα και χωρίς φόβο! Και όλη αυτή φάση της επαγγελματικής σας ζωή μπορεί να οδηγήσει σε μια επαγγελματική προώθηση ή προαγωγή, εξαιρετικές βαθμολογίες και αξιολογήσεις, ανάλογα με τη δουλειά σας και αυξημένη παραγωγικότητα!

Το αποτέλεσμα της επιμελούς δουλειάς και της εστίασης των προσπαθειών σας θα γίνει εμφανές φέτος!  Θα πρέπει να είστε όμως αρκετά προσεκτικοί και μετρημένοι, καθώς δεν πρέπει να πιέσετε καταστάσεις, να μην είστε επιθετικοί και να μην προωθείτε πιεστικά τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερα επικίνδυνη περίοδος να χάσετε λίγο το μέτρο, με αποτέλεσμα να κάνετε κακό στην εικόνα σας, διαταράσσοντας σχέσεις με συνεργάτες και προϊσταμένους, είναι τα μέσα του καλοκαιριού και τα μέσα του φθινόπωρου.

Οικονομικά

 Μέσα στο 2020 θα καταφέρετε να ελκύσετε την ανταμοιβή των προσπαθειών σας, που δεν θα είναι μόνο ηθική, αλλά και υλική! Θα υπάρχει αφθονία καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στα τέλη του 2020 θα φτάσετε στα ανώτερα επίπεδα παραγωγικότητας αλλά και απολαβών που είχατε τα πολλά τελευταία χρόνια. Σημειώστε όμως, ότι θα πρέπει να κάνετε πολύ καλή διαχείριση και να δημιουργήσετε αποθέματα ασφαλείας για το μέλλον, γιατί κανείς ποτέ δεν ξέρει…

Θυμηθείτε ότι τα πάντα διαγράφουν κύκλους, και εάν φτάσετε φέτος στην κορυφή του κύκλου, από το 2021 μόνο πτωτικά μπορείτε να κινηθείτε. Και αυτό και πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι θα ισχύσει για τα αρκετά χρόνια που θα ακολουθήσουν. Αυτή τη χρονιά όμως οι λέξεις-κλειδιά για τα οικονομικά σας είναι η προσωπική δύναμη, το όραμα, η ιδιοφυία και η σαφήνεια! Μετά τα μέσα της χρονιάς θα καταφέρετε να αποκτήσετε κάτι που θέλατε πάρα πολύ, που θα σας βοηθήσει να εμπεδώσετε ασφάλεια και ικανοποίηση!

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Στον τομέα των σχέσεων, συναισθηματικών, φιλικών, οικογενειακών και επαγγελματικών, αναμένεται μέσα στο 2020 να διατηρηθεί η παρούσα κατάσταση, χωρίς σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις. Αυτό σημειολογικά σημαίνει για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, ότι εάν το 2020 σας βρει μόνους, μην περιμένετε να δημιουργήσετε κάποια συναισθηματική σχέση μέσα στην χρονιά. Για τον λόγο αυτό, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε τους τελευταίους μήνες του 2019, μήπως και φανείτε τυχεροί.

Εάν είστε σε σχέση, όπως σας βρει ο καινούργιος χρόνος, έτσι και θα σας αφήσει. Είναι η εποχή της σύμπνοιας και όσοι έχετε σχέση, θα παραμείνετε στην σχέση σας, η οποία θα σας χαρίσει ασφάλεια, παρηγοριά και ανακούφιση. Οι κάθε είδος σχέσεις σας θα διατηρηθούν και θα ανθίσουν μέσα στην χρονιά αυτή, αποτελώντας για σας ατέλειωτη πηγή χαράς!

 Ευεξία και φυσική κατάσταση

 Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση αναμένεται να είναι σε γενικές γραμμές καλή κατά τη διάρκεια του 2020. Το μόνο ίσως ενοχλητικό δεδομένο της χρονιάς αυτής είναι ότι θα έχετε την τάση να χάνετε τα γυαλιά σας ή θα «χάσετε» παλιές καλές συνήθειες, που θα ήταν σοφό να της διατηρήσετε… Θα ανταμειφθείτε δε για τις θετικές πρακτικές του παρελθόντος που βοήθησαν να έχετε μια καλή υγεία και φυσική κατάσταση.

Εάν είχατε προβλήματα με λανθασμένες ιατρικές διαγνώσεις, η νέα χρονιά μπορεί να συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί με λάθη στον τομέα αυτό. Η υγεία ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να αποτελέσει για σας ένα παράγοντα προβληματισμού κατά το 2020, και ίσως θα πρέπει να στρέψετε προς τη κατεύθυνση αυτή την προσοχή σας.

Αν και οι προβλέψεις είναι θετικές για την υγεία και την ευεξία σας για το 2020, εάν θελήσετε να εξωθήσετε τον οργανισμό σας στα άκρα, με την ελπίδα ότι δεν θα πάθετε τίποτε, οι συνέπειες αναμένεται να είναι σημαντικές. Διαφυλάξτε λοιπόν την υγεία σας! Εάν αντιμετωπίζατε κάποια ζητήματα υγείας, με την σωστή διάγνωση και θεραπεία, αλλά και με πειθαρχία, μπορείτε να την βελτιώσετε σημαντικά μέσα στο 2020 .

Συμβουλή

 Με το ξεκίνημα του έτους, η σημαντικότερες προκλήσεις που αναμένετε να αντιμετωπίσετε, θα προέρχονται από τον τομέα της εργασίας σας, με αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στο μέλλον! Θα πρέπει να περιμένετε κάποιες αλλαγές που θα εμφανιστούν από το πουθενά και κάποιες δράσεις που θα εισβάλουν στην ζωή σας. Το ποια πορεία θα ακολουθήσετε, ποια πρόταση θα αποδεχτείτε και ποια θα απορρίψετε είναι θέμα εμπειριών αλλά και καλή καθοδήγησης, ενώ τα «κέρδη» θα είναι ανάλογα σε κάθε περίπτωση.

Καθώς θα προχωρά το έτος θα βιώσετε εμπειρίες που θα επηρεάσουν την οπτική σας, θα αποκτήσετε γνώσεις, γραμματικές ή και πνευματικές, που θα σας ανυψώσουν ψυχικά και θα σας προετοιμάσουν να υποδεχτείτε το μέλλον σας. Ίσως και να υπάρξει ένα μακρινό ταξί που θα αποτελέσει πηγή γνώσεων, εμπειριών και προβληματισμών για σας, ή εναλλακτικά η εκμάθηση μια νέας επαγγελματικής δεξιότητας. Θα έχετε πάντως μέσα στο 2020 τη δυνατότητα να αναψηλαφήσετε την πνευματικότητα σας και να την ανυψώσετε, αγκαλιάζοντας νέες ιδέες, απόψεις και ιδανικά!

Τοξότης

Γενική εικόνα

Το 2020 θα είναι έτος πολλών αλλαγών, φίλοι Τοξότες! Κυρίως θα αλλάξει η αντίληψη σας για τον κόσμο αλλά και για την εικόνα που παρουσιάζετε στους γύρω σας! Η επένδυση που θα κάνετε στην δουλειά σας, μεταφορικά και κυριολεκτικά, θα έχει γρήγορα αποτελέσματα, ενώ μια παλιά σχέση σας θα αναζωογονηθούν, κυρίως μετά τα μισά του έτους.

Εξυπακούεται ότι θα πρέπει να συνεχίσετε να χτίζετε τον κόσμο σας με προσοχή και επιμέλεια και οι προσπάθειες που θα καταβάλετε θα έχουν άμεσα απτά αποτελέσματα. Θα πρέπει ωστόσο να είστε έτοιμοι για δραματικές αλλαγές στον τρόπο που θα επικοινωνείτε στο εξής με κάποιους ανθρώπους που είναι στην ζωή σας, κάτι που δεν είναι σίγουρο ότι θα σας ευχαριστήσει. Δραματικές αλλαγές προβλέπονται επίσης σε επικοινωνιακό επίπεδο σε φιλικό και οικογενειακό πλαίσιο.

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

Η Αφροδίτη στην ανάδρομη πορεία της μεταξύ 13 Μαΐου και 25 Ιουνίου θα διέρχεται μέσα από τον 12 οίκο σας (μυστικά και απόκρυφα, ψυχολογική κατάσταση και ψυχική υγεία), με αποτέλεσμα να φέρει έντονο άγχος, αδυναμία συγκέντρωσης και σύγχυση. Είναι η περίοδος που θα αρχίσετε να αναρωτιέστε εάν είστε ευτυχισμένοι με τον τρόπο που δομήσατε την ζωή σας, επαγγελματική και προσωπική, και θα αποτραβηχτείτε για να κάνετε την ανάλυση σας. Μέχρι τα τέλη του 2020 πολλοί από εσάς θα έχουν αποφασίσει να αλλάξουν πολλά πράγματα και να ακολουθήσουν καινούργιες αρχές στη ζωή τους.

Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας θα φέρει πολύ μεγαλύτερη ανασφάλεια μέσα στον 2020 για την ασφάλεια σας, τόσο την προσωπική, και κυρίως των υλικών σας αγαθών. Δεν αναμένονται ωστόσο μεγάλες αλλαγές ή δυσκολίες σε οικονομικό επίπεδο, καθώς όσο έχετε και κατέχετε, τα αποκτήσατε μέσα από σκληρή δουλειά, κάτι που εκτιμά και προστατεύει ο Κρόνος. Θα είστε προσανατολισμένοι στην αύξηση των αποταμιεύσεων σας, φοβούμενοι τις εποχές των ισχνών αγελάδων. Υπολογίζετε με μεγαλύτερη προσοχή τα πάντα, είστε πιο συγκρατημένοι και προσεκτικοί στις δαπάνες σας, καθώς θα σας πιάσουν οι φοβίες σας για το αύριο. Κάποιες φορές μπορεί να φτάσετε και στο άλλον άκρο, να περιορίστε τον εαυτό σας σε τέτοιο βαθμό, που να στερείστε κάποια βασικά αγαθά ή ανέσεις.

Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου θα έχει επίδραση στην επαγγελματική σας ζωή, με το να ορθώνονται εμπόδια στην ολοκλήρωση του έργου σας. Είναι όμως και η περίοδος που έχετε την ευχέρεια να επανεξετάστε τις συνεργασίες σας και να αξιολογήσετε τους συνεταιρισμούς σας, προκειμένου να κάνετε στη συνέχεια κάποιες βελτιωτικές ενέργειες.

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο είναι από τις 16 Αυγούστου μέχρι τα τέλη του έτους, και την περίοδο αυτή επηρεάζει την συναισθηματική σας ζωή. Τώρα είναι η χρονική στιγμή να κάνετε αλλαγές στον τομέα αυτό της ζωής σας, ακόμη και εάν δεν είστε σίγουροι για το που θα σας βγάλουν. Μέσα από τις αλλαγές που θα έρθουν θα διδαχτείτε πολλά πράγματα για την ζωή και τον έρωτα, που θα σας κάνουν ένα πολύ καλύτερο άνθρωπο.

Καριέρα

 Το 2020 δεν θα είναι το έτος των συγκλονιστικών αλλαγών σε επίπεδο καριέρας για σας. Θα επικεντρώσετε όμως την προσοχή σας στον εαυτό σας, στην βελτίωση της προσωπικότητα σας, παρά στην καριέρα σας ή στην δουλειά. Άλλωστε κάνατε πολύ σημαντικά βήματα στην καριέρα σας τα τελευταία χρόνια, βελτιώνοντας τόσο τη θέση σας, όσο και την παραγωγικότητα σας.

Θα είστε αφοσιωμένοι στην δουλειά σας, όπως πάντα, ενώ θα υπάρξει μια ξαφνική απόφαση στα τέλη του χειμώνα και τις αρχές της άνοιξης, που ίσως σας αναγκάσει να κάνετε κάποια αργά και σταθερά βήματα για την επέκταση των δραστηριοτήτων σας, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Η εποχή πάντως θα είναι κατάλληλη για κάτι τέτοιο.

Ακόμη και εάν έρθετε αντιμέτωποι με βουνά από δουλειά, έχετε έντονα αναπτυγμένη την αίσθηση της αυτοσυντήρησης και θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Το πρώτο μισό του έτους θα έχετε την τύχη να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο για το μέλλον σας. Γενικά θα απολαύσετε όλα τα οφέλη από τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει τα προηγούμενα χρόνια, διδάγματα που λάβατε και που απορρέουν από τα λάθη σας.

Οικονομικά

 Το 2020 θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο εισόδημα σας η ανώτερη μόρφωση, τα ταξίδια, η ενασχόληση με το πνεύμα και την φιλοσοφία. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο πως διαχειρίζεστε τα χρήματα σας, και ειδικά στον τομέα των επενδύσεων, εάν έχετε δική σας επιχείρηση ή την οικονομική ευχέρεια να κάνετε επενδύσεις. Επίσης χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή από ότι συνήθως σε περιπτώσει συνεταιρισμών!

Προς το τέλος του φθινόπωρου θα μπορέσετε να ηρεμίσετε και να πάρετε βαθιές ανάσες, καθώς τα χρήματα θα ρέουν άφθονα στο πορτοφόλι σας και η ανασφάλεια που ίσως νοιώθατε από τις αρχές της χρονιάς θα εκλείψει. Η ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος σας θα έρθουν σε ανύποπτο χρόνο και αρκετά καλυμμένες, αλλά το ένστικτο σας θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές κινήσεις.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 Την άνοιξη του 2020 θα υπάρξει μια αναταραχή στην αισθηματική σας ζωή, σε μια χρονιά που κατά τα άλλα θα κυλίσουν όλα αρκετά ήρεμα και ομαλά. Αναμένεται όμως να μπορέσετε να μετατρέψετε τις φαινομενικές απώλειες σε κέρδη! Είστε σε μια περίοδος της ζωής σας που αλλάζετε και αναμορφώνετε πολλά πράγματα, και ανάμεσα σ αυτά είναι και οι σχέσεις σας.

Οι ελπίδες που έχετε για την συναισθηματική σας ζωή και για τις φιλικές σας σχέσεις, καθώς και ο προγραμματισμός και οι δράσεις που αναλαμβάνετε θα αποδώσουν τα αναμενόμενα. Ότι χάσατε τα προηγούμενα χρόνια, αυτή τη χρονιά θα αντικατασταθεί. Τα πρόσωπα δεν θα είναι τα ίδια, αλλά θα πρόκειται για άτομα που αποδέχονται και σέβονται την ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων και θα εκτιμήσουν την μεγάλη σας καρδιά και την γενναιόδωρη σας φύση.

Ευεξία και φυσική κατάσταση

 Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις με την υγεία σας μέσα στο 2020, δεν πρόκειται όμως να αφορά σημαντικά προβλήματα υγείας. Τους πρώτους μήνες του έτους θα αισθάνεστε αρκετές στιγμές ότι «αδειάζετε» από ενέργεια και ότι σας καταλαμβάνει η κούραση, με την είσοδο της άνοιξης όμως θα ανακάμψετε! Ένας νέος κύκλος θα ξεκινήσει, με ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αφού όμως ξεκουραστείτε λίγο και δώσετε την ευκαιρία στον οργανισμό σας να ανακάμψει.

Κάποιες επαφές φαίνεται να έχετε με νοσηλευτικά ιδρύματα μέσα στην χρονιά αυτή, αλλά είτε θα είναι σε επαγγελματικό πλαίσιο, είτε θα αφορά προβλήματα υγείας ενός δικού σας ατόμου. Η φυσική σας κατάσταση αναμένεται να είναι εξαιρετική, πέρα από τους πρώτους μήνες της χρονιάς, και θα ήταν καλό να της διατηρήσετε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, για να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα φέρει το 2021.

Συμβουλή

 Κάποιο μάθημα θα πάρετε στις αρχές της χρονιάς, ίσως και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, που θα επηρεάσει το μέλλον σας σε μεγάλο βαθμό. Ίσως να χρειαστεί να «ξεσκονίσετε» μια δεξιότητα σας που έχετε χρόνια να χρησιμοποιήσετε, κάτι που δεν θα σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, τουλάχιστον στην αρχή. Ίσως όμως να πρέπει να αποκτήσετε γνώσεις ή δεξιότητες μέσα από ταχύρυθμα μαθήματα. Μην αρνείστε τίποτε, πριν το σκεφτείτε διεξοδικά.

Όσο περνούν οι μήνες, το πλανητικό σκηνικό ενεργοποιεί το πάθος στην ζωή σας και κάνουν την εμφάνιση τους πολύ ισχυρές προσωπικότητες στο πλευρό σας, φιλικά ή ερωτικά. Ίσως, για κάποιους, να υπάρξει ένα άτομο στην ζωή σας που θα σας φέρει οικονομική και υλική ασφάλεια,  ενώ κάποιοι άλλοι θα έχετε γνωριμίες που θα σας χαρίσουν αισθησιασμό και έντονες ερωτικές στιγμές.

Μια επαφή ή μια προσφορά που είναι συνδεδεμένη με το παρελθόν σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνει την εμφάνιση της μετά τα μισά του χρόνου. Θα είναι μια θετική και ασφαλής επαφή/προσφορά για σας, και το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παρελθόν σας ή όχι.


Αιγόκερως

Γενική εικόνα

 Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο του ζωδίου σας, το 2020 είναι η χρονιά που θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στην εκπλήρωση των στόχων σας, που είναι η δημιουργία του δικού σας κόσμου, του κόσμου που θα θέλατε να ζήσετε και να ευημερήσετε! Η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι ο τομέας της ζωής σας που θα αναπτυχθεί μέσα στην χρονιά αυτή και θα προσφέρει θαλπωρή και σταθερότητα στην ζωή σας.

Τα παιδιά θα παίξουν με κάποια μορφή σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα  σας και θα απαιτούν υπευθυνότητα από τη πλευρά σας και αφοσίωση στον εκάστοτε σκοπό που έχει σχέση με αυτά. Επειδή όμως κατά βάση παραμένουμε όλοι παιδιά, επιτρέψτε στο παιδί που κουβαλάτε μέσα σας να παίξει και να διασκεδάσει, να εκφραστεί ελεύθερα, απολαμβάνοντας τη ζωή!

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

 Ο ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο από τις 15 Αυγούστου μέχρι και τα τέλη του έτους, επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό το ζώδιο σας. Πάντοτε θέλατε η ζωή σας να είναι ξεχωριστή, μοναδική, γεμάτη ενθουσιασμό, και τώρα θα διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που χρειάζεται. Θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι ζωής, ευθυγραμμίζοντας τις επιθυμίες σας με την πραγματικότητα. Μπορείτε να ζήσετε το όνειρο που επιθυμείτε, αρκεί να είστε έτοιμοι για αλλαγές!

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας μεταξύ 26 Απριλίου και 5 Οκτωβρίου, φέρνοντας μεγάλες πιέσεις. Η στιγμή της συνόδου του με τον Ήλιο είναι πλούσια σε αποκαλύψεις, εσωτερική μεταμόρφωση και πολύ σημαντικές αλλαγές σε ζητήματα πίστης, φιλοσοφίας και στάσης ζωής. Για όσους από σας είστε περισσότερο εξελιγμένοι πνευματικά, οι μετασχηματισμοί αυτοί ίσως φανούν αναμενόμενοι, καθώς οι πνευματικές αξίες δεν σας είναι άγνωστες, και κατανοείτε την ανάγκη της μεταμόρφωσης και της πνευματικής εξέλιξης. Για τους υπόλοιπους ωστόσο, που είναι πιο γειωμένοι και πραγματιστές, οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι βίαιες και δύσκολες να κατανοηθούν ή να γίνουν αποδεκτές. Όπως συμβαίνει συχνά, όταν δεν είμαστε ισορροπημένοι πνευματικά και ψυχικά, δεν ζούμε μια αρμονική ζωή και δεν διαισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε σταυροδρόμι, που θα πρέπει να επιλέξουμε μια νέα πορεία ζωής, έρχεται κάποιο δυσάρεστε γεγονός για να μας αφυπνίσει πνευματικά και να μας βάλει στην σωστή πορεία.

Ο Δίας ανάδρομος στο ζώδιο σας (14 Μαίου-13 Σεπτεμβρίου), διέρχεται τον οίκο της προσωπικότητα σας. Αυτή η τετράμηνη διέλευση μπορεί να φέρει την αποκάλυψη πληροφοριών, που θα τις εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας! Έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας, και καταβάλετε προσπάθειες να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Προσέξτε μόνο το είδος και την ποιότητα των πληροφοριών που καταφθάνουν στα χέρια σας, αλλά και τον τρόπο που θα κάνετε χρήση αυτών

Καριέρα

 Το 2020 δεν θα είναι μια χρονιά δραματικών αλλαγών στην καριέρα σας, δεν αναμένονται όμως και μεγάλα εμπόδια ή δυσκολίες. Η καλύτερη περίοδος για την καριέρα σας είναι προς τα τέλη του χρόνου, εάν σκέφτεστε ή σχεδιάζετε κάποιες αλλαγές, ή για την προώθηση της, εάν σας ενδιαφέρει κάποια προαγωγή.

Για να προωθήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους θα πρέπει να ξεκινήσετε μια νέα συμμαχία ή να ενταχθείτε σε μια νέα επαγγελματική ομάδα, που θα είναι έξω από τα μέχρι στιγμής δεδομένα σας. Αυτό θα σας αναγκάσει να εστιάσετε σε νέα πράγματα στις αρχές του φθινόπωρου. Το προφίλ ενός ατόμου υπεύθυνου στην δουλειά του, ένα άτομο με τάξη και οργάνωση, καθώς και με κύρος, που θα προωθήσετε, θα είναι καθοριστικής σημασίας μέσα στο 2020 στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή συνεταίρους σας.

Οικονομικά

Το 2020 θα υπάρξει θετική πλανητική επιρροή και στον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Απλά θα συνειδητοποιήσετε ότι η οικονομική σας επιβίωση και άνεση εξασφαλίζεται από μακροχρόνιες εργασιακές σχέσεις, δοκιμασμένες στο χρόνο συνεργασίες ή με την επιμονή και την υπομονή που επιδείξατε, ακολουθώντας σταθερή πορεία, ανεξάρτητα από τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσατε στην διαδρομή. Τρίτα άτομα μπορεί με την ανάμειξη τους να σταθούν εμπόδιο στην οικονομική σας ανάκαμψη και πρόοδο, κάτι που θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας.

Σε περίπτωση επενδύσεων θα έχετε εξαιρετικές αποδόσεις μέσα στο 2020 και πολλές ευκαιρίες να κάνετε αγορές ή πωλήσεις σε εξαιρετικές τιμές και με μεγάλα κέρδη. Είναι η κατάλληλη χρονιά να συνεχίσετε να οικοδομείτε το χαρτοφυλάκιο σας, εάν διαθέτετε, ή να ξεκινήσετε να το διαμορφώνετε.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 Και κατά το 2020 συνεχίζετε να παλεύετε, πώς να ισορροπήσετε δουλειά και προσωπική ζωή, είτε πρόκειται για τις σχέσεις σας, είτε για τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις ή ακόμη και για την προσωπική σας ξεκούραση και διασκέδαση. Με το ξεκίνημα του χρόνου και μέχρι τα μέσα της άνοιξης δε, ίσως να αισθάνεστε ότι κανείς δεν σας αγαπά, κανείς δεν σας σκέφτεται και ότι στην σχέση είστε μόνοι. Όταν επιτέλους βελτιωθεί η επικοινωνία σας με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να βιώσετε μια πολύ πιο χαρούμενη και πλήρη συναισθηματική ζωή.

Κατά τα μέσα του καλοκαιριού θα δείτε ότι είναι δυνατόν να υπάρξουν πολύ πιο ανάλαφρες και αυθόρμητες σχέσεις, κάτι που θα σας οδηγήσει να αναθεωρήσετε τις απόψεις και τις προτεραιότητες σας στον τομέα αυτό. Είναι η περίοδος που θα είστε αρκετά πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες και ξεκινήσετε μια σχέση με δυνατότητες να εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση, κάτι που επιθυμούσατε διακαώς.

Ευεξία και φυσική κατάσταση

Το 2020 δεν αναμένεται να φέρει σημαντικές δυσκολίες και δυσμενείς μεταβολές στον τομέα της υγείας και ευεξίας. Λόγω όμως των προκλήσεων που θα αντιμετωπίσετε ενδεχομένως μέσα στην χρονιά αυτή σε άλλους τομείς της ζωής σας, θα ήταν σκόπιμο να μεταλαμπαδεύσετε λίγη από την πειθαρχία και την εστίαση που σας έχει προσφέρει τόσα πολλά στην επαγγελματική σας ζωή, και στον τομέα της υγείας και της ευεξίας σας. Σκοπός θα ήταν να αποκτήσετε όχι μόνο καλύτερη ποιότητα υγείας και άρα ζωής, αλλά και να καθιερώσετε πιο υγιεινές συνήθειες μέσα στο 2020.

 Το τέλος της χρονιάς θα σας βρει στο σκαλί της καινούργιας σας ζωής. Καθώς το 2021 θα είναι μια σημαντική χρονιά που θα αλλάξει πολλά πράγματα σε βασικούς τομείς της ζωής σας, θα πρέπει να κάνετε εξοικονόμηση δυνάμεων και πόρων, για να έχετε τα απαραίτητα αποθέματα ενέργειας.

Συμβουλή

Η στήριξη κάποιων ισχυρών ανθρώπων στην ζωή σας φέρνουν μια όχι και τόσο εμφανή αλλαγή στην ζωή σας, ήδη με το ξεκίνημα του χρόνου. Οι αλήθειες που μοιράζεστε, καθώς τα κοινά πάθη, αποτελούν επίσης βασική πηγή κατανόησης αλλά και αλλαγών. Και καθώς προχωρά ο χρόνος, το ενδιαφέρων σας μετατοπίζεται στην συντροφικότητα, στις από κοινού δεσμεύσεις και σε μια σχέση με ισχυρούς δεσμούς.

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να ανθίσει μέσα στο 2020 ή να ανθίσει ξανά, για όσους βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση, και με την αυξημένη βαρύτητα που έχει ο κυβερνήτης σας Κρόνος από τον 5ο οίκο (έρωτας, φλερτ και παιδιά), η χρονιά αυτή μπορεί να είναι ακόμη πιο καθοριστική στην ανοικοδόμηση μιας σταθερής και συμπαγούς συναισθηματικής σχέσης.

Υδροχόος

Γενική εικόνα

Το 2020 αναμένεται σύμφωνα με τις γενικές αστρολογικές προβλέψεις του έτους να είναι μια χρονιά γεμάτη ενέργεια, πολλές αλλαγές και μεταβολές, με πολλές δυναμικές στιγμές, που έρχονται σαν συνέχεια των γεγονότων του 2019.

Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, που πολλές φορές θα είναι κυριολεκτικά στο κατώφλι σας. Θα έχετε όνειρα, επιθυμίες και οράματα για την ζωή σας, που κάποιες φορές θα είναι λίγο ασαφή και θολά, κάποιες φορές όμως απόλυτα καθαρά και κατασταλαγμένα. Δεν θα μπορέσετε ωστόσο, όπως είναι λογικό και επόμενο, να έχετε επιρροή ως προς το τι συμβαίνει έξω από τη ζωή σας,  εκείνο που μπορείτε να κάνετε όμως, είναι να διατηρήσετε την ακεραιότητα σας και την σταθερή σας ρότα, και να διδάξετε στους γύρω σας το πώς μπορούν να πορευτούν στην ζωή, ανεξάρτητα από το χάος που θα επικρατεί γύρω τους.

Η σημαντικότερη συμβουλή για το 2020 είναι, να μην αντιτίθεστε στις αλλαγές που σας φέρνει το Σύμπαν. Θα είναι πράγματα που πρέπει να συμβούν και προφανώς δεν έχετε καμία ελπίδα να εμποδίσετε ή να επηρεάσετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τα αποδεχτείτε, να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε, ότι και αν είναι αυτό. Μπορούν να συμβούν τα πάντα μέσα στο 2020, και μπορούν να συμβούν κυριολεκτικά ανά πάσα στιγμή!

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

Η επιρροή του Πλούτωνα στο ζώδιο σας κατά τη διάρκεια του 2020 βγάζει στην επιφάνεια την ανυπομονησία και τον εγωισμό σας! Στη σχέση σας χρειάζεστε την κατανόηση του συντρόφου σας και την πλήρη στήριξη του. Σαν ζώδιο είστε αντικομφορμιστές και ιδεαλιστές, ποιότητες που σας καθιστούν φιλομαθείς, περιπετειώδεις, αλλά και άτομα που βαριέστε εύκολα. Και αυτά τα χαρακτηριστικά σας θα είναι τονισμένα φέτος.

Ο Δίας είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω μεταξύ 15 Μαΐου και 13 Σεπτεμβρίου και θα σας ωθήσει να αξιολογήσετε τις φιλικές σας σχέσεις και να αποφασίσετε ποιες από αυτές είναι άξιες διατήρησης.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας μεταξύ 17 Φεβρουαρίου και 10 Μαρτίου, επιτείνοντας τον εκνευρισμό και τον πεσιμισμό σας. Μην ξεχνάτε, ότι πάντοτε υπάρχουν λύσεις, όσο μεγάλα και αν σας φαίνονται προς στιγμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Άλλωστε εάν δεν κινηθείτε, δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτε.

Ο Άρης, ανάδρομος στον Κριό μεταξύ 9 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου, θα φέρει το δίμηνο αυτό πολύ μεγάλη ένταση, στρες και παρορμητικές αποφάσεις που θα μετανιώσετε αργότερα. Η πλανητική αυτή διέλευση απαιτεί ηρεμία, υπομονή και καλή ξεκούραση!

Ο Ουρανός συνεχίσει την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Ταύρου και σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε τη δυναμική στη ζωή σας, μέσα όμως από την δική σας αλλαγή. Θεωρείτε δεδομένο ότι έχετε πάντοτε δίκαιο, εάν θέλετε όμως να έχετε κάποιες πιθανότητες πραγματικής ισορροπίας και αρμονίας σε συναισθηματικές, συγγενικές ή φιλικές σχέσεις, τώρα είναι η στιγμή να παραμερίσετε τον υπέρμετρο εγωισμό σας και να κάνετε σημαντικά βήματα, προκειμένου να συναντήσετε τους άλλους κάπου στην μέση της απόστασης που σας χωρίζει.

Καριέρα

Το πρώτο μισό του χρόνου θα υπάρχει αρκετή αναστάτωση στα επαγγελματικά σας, στιγμές έντασης και άγχους, μέχρι που ξαφνικά ο κουρνιαχτός θα κατακάτσει και όλα θα έχουν μπει στη θέση τους. Την χρονιά αυτή θα εμπνευστείτε με ιδέες πρωτοποριακές, νέους τρόπους να κάνετε πράγματα και να διεκπεραιώνετε τις δουλειές σας. Η καινοτομία στη δουλειά σας θα φέρει μια άνθιση στην καριέρα σας  και πολλές και μεγάλες επιτυχίες κατά τη διάρκεια του έτους.

Θα εκπέμπετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια και θα σας ακολουθούν οι γύρω σας αυτόματα. Το 2020 δεν προσφέρει τις ιδανικές στιγμές για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι όμως ένα έτος που προσφέρεται να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας όλων των τελευταίων ετών και για να συνεχίσετε στην πορεία που χαράξατε, κάνοντας όμως πράγματα με ένα καινούργιο, πιο δημιουργικό τρόπο, ενδεχομένως και προς μια νέα κατεύθυνση. Αποζητάτε από τον επαγγελματικό σας βίο τον σεβασμό και την αναγνώριση. Αυτά θα τα έχετε κατακτήσει μέχρι τα τέλη του χρόνου.

Οικονομικά

Τα λεφτά βρίσκουν το δρόμο τους προς το πορτοφόλι σας κατά την διάρκεια του 2020! Τα τελευταία χρόνια έχετε επικεντρώσει την προσοχή σας στο πώς να αυξήσετε τα εισοδήματα σας και να κατακτήσετε μια οικονομική άνεση. Κατά την διάρκεια του 2020 θα απολαύσετε τα πάντα στο έπακρο! Μεγαλύτερες πωλήσεις και εισοδήματα, προαγωγές, επαίνους και τιμητικές διακρίσεις! Θα είναι μια θαυμάσια χρονιά για το ζώδιο σας!

Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το εισόδημα σας είναι οι σχέσεις σας με τα άτομα, από τα οποία εξαρτάται το εισόδημα σας. Πολλές φορές είστε οξύθυμοι και δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, με αποτέλεσμα να προκαλείτε πολύ μεγάλη ζημιά στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας προφίλ. Φροντίστε φέτος να βάλετε ένα φρένο στις εκρήξεις σας, εάν θέλετε να απολαύσετε τα όσα καλά είναι έτοιμο να Σύμπαν να σας δώσει. Την άνοιξη ίσως να χρειαστείτε καθοδήγηση σχετικά με τα οικονομικά σας ως προς τους τρόπους καλύτερης διαχείρισης τους, και είναι η εποχή που θα πρέπει να αναζητήσετε την συμβουλή ειδικών. Στα τέλη της χρονιάς θα αισθανθείτε ότι ήταν ένας χρόνος με ισχυρή ανάπτυξη, σταθερή ανοδική πορεία και συνεχή αύξηση των εισοδημάτων σας.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 Η προβλεψημότητα, η σταθερότητα, η ασφάλεια και η δέσμευση στον έρωτα και τις μακροχρόνιες σχέσεις δεν θα είναι από τα δυνατά σημεία του ωροσκοπίου σας κατά το 2020, καθώς μπορεί να βιώσετε απώλειες στον τομέα αυτό, ακόμη και στις φιλικές σας σχέσεις. Το γεγονός αυτό μπορεί να σας καταλάβει εξ απήνης, καθώς δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε το σκεπτικό των γύρω σας και θα σας φαίνεται αδιανόητο το πώς δεν μπορούν να σας καταλάβουν οι άλλοι …

Κακή διάθεση, σκυθρώπιασμα και ξαφνικές εκρήξεις θυμού μπορεί να είναι η καθημερινότητα στην συμπεριφορά σας. Μπορεί να υποφέρουν κάτω από αυτή την κυκλοθυμία σας ακόμη και οι επαγγελματικές σας σχέσεις. Το συμπαντικό μήνυμα είναι ότι έχετε να μάθετε κάποια μαθήματα, και θα πρέπει να αναλύσετε μέσα σας την στάση και την συμπεριφορά σας σε κάθε είδος σχέσης, να αναγνωρίσετε τα λάθη σας, για να μπορέσετε να χτίσετε στο μέλλον σε πιο σταθερά θεμέλια τις σχέσεις σας. Τα συμπαντικά μαθήματα δεν θα μειωθούν, εάν δεν τα κατανοήσετε και δεν αλλάξετε τρόπους συμπεριφοράς.

Ευεξία και φυσική κατάσταση

Μέσα στο 2020 θα έχετε μια πολύ έντονη έλξη για εναλλακτικές πρακτικές θεραπείας και θα είναι προς όφελος σας, εάν καταφέρετε να ενσωματώσετε κάποια στοιχεία τους στην καθημερινότητα σας. Τα τελευταία χρόνια απολαύσατε τέλεια υγεία, αλλά λόγω των προκλήσεων που θα αντιμετωπίσετε στον τομέα αυτό στις αρχές του χρόνου, θα οδηγηθείτε σε εναλλακτικά μονοπάτια. Η αναστάτωση θα διαρκέσει μερικούς μήνες, αλλά δεν θα πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό.

Το να δουλεύετε σε ομάδες τα ζητήματα υγείας, κάτι που ανήκει σε κάποιες εναλλακτικές πρακτικές, θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε πολύ θετικά αποτελέσματα. Για το 2021 θα χρειαστείτε εξαιρετική υγεία και φυσική κατάσταση για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, καθώς οι κάθε μορφής σχέσεις σας θα συνεχίσουν να αποτελούν μεγάλη πηγή έντασης στην ζωή σας. Τα επίπεδα στρες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα στο σώμα σας, οπότε θα πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας από νωρίς.

Συμβουλή

Στον τομέα των σχέσεων και των δεσμεύσεων θα δείτε να συμβαίνουν οι πιο εμφανείς και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, ήδη από τους πρώτους μήνες του έτους. Και λόγω του γεγονότος αυτού, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στον τομέα των σχέσεων σας και αρχίζετε να αμφισβητείτε το πώς επικοινωνείτε επί της ουσίας με τα άτομα που αγαπάτε.

Στον επαγγελματικό τομέα, η φύση της δουλειάς σας μπορεί να αλλάξει, από το ζητούμενο για ποσότητα σε κάθε επίπεδο, να στρέψετε την προσοχή σας στην ποιότητα, το τι μπορείτε να προσφέρετε στον κόσμο και το πώς μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι. Από την άποψη αυτή, η μεταμόρφωση θα είναι θαυμαστή και θα καθορίσει την μελλοντική επαγγελματική σας πορεία. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία το είδος της δουλειάς σας. Είναι δεδομένο ότι θα ανοίξετε διαύλους επικοινωνίας με τον κόσμο και την κοινωνία και θα μπορέσετε με τον πιο απλό τρόπο να προσφέρετε την συμπάθεια σας αλλά και ανακούφιση σε όσους την έχουν ανάγκη.

Ιχθύς

  Γενική εικόνα

 Σύμφωνα με το ωροσκόπο του ζωδίου σας για το 2020, η αφθονία που τόσο πολύ επιθυμείτε και ονειρεύεστε να κατακτήσετε, θα εξαρτηθεί απόλυτα από το κατά πόσο είστε ισορροπημένοι με τον εαυτό σας. Θα εξαρτηθεί από το πώς η μοναδική ταυτότητα και η ανεξάρτητη προσωπικότητα σας μπορούν να απορροφήσουν γνώση και κατανόηση. Είναι η χρονιά που αναμένεται να ανακαλύψετε την αληθινή σας φύση, και μετά να μάθετε να την χαίρεστε και να την χειρίζεστε ορθά! Η διαίσθηση και η φαντασία σας είναι τα δύο πιο έντονα στοιχεία της περιόδου αυτής της ζωής σας και αποτελούν αφετηρία και πηγή έμπνευσης για πολλά από τα μελλοντικά σχέδια που θα εκπονήσετε στην φάση αυτή.

Φέτος μπορείτε επιτέλους να ονειρευτείτε ελεύθερα, χωρίς τον φόβο της αποτυχίας, της απόρριψης και της γελιοποίησης. Τα όνειρά σας είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την ζωή σας, αξιοποιώντας την πραγματικότητα που σας περιβάλει, και θα μάθετε να χρησιμοποιείτε όλες τις  πτυχές της προσωπικότητας σας, εάν θέλετε να βρείτε τον δρόμο σας προς την επιτυχία και να αφήσετε κάποια παρακαταθήκη άξια λόγου. Αλλαγές θα υπάρξουν στον τομέα των συναισθηματικών σας, κάτι που θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε με εκκρεμότητες του παρελθόντος, ώστε να ανοίξουν οι νέοι δρόμοι που θα σας οδηγήσουν προς το μέλλον. Αναμένεται ωστόσο πολλή φρέσκια ενέργεια, πολλά γεγονότα και καινούργια συναισθηματική πραγματικότητα μέσα στο 2020!

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

 Ο Πλούτωνας βγάζει μέσα στο 2020 την πεσιμιστική πλευρά των Ιχθύων και τις φοβίες τους στην επιφάνεια για αποτυχία στις συναισθηματικές τους σχέσεις. Η ονειροπόληση θα είναι συχνή και θα βρίσκεστε συχνά σε μειονεκτική θέση λόγω του ουτοπικού κόσμου που θα ζείτε.

Ο ανάδρομος Δίας (14 Μαίου-13 Σεπτεμβρίου) θα σας ωθήσει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και επανεκτιμήσεις αναφορικά με την άποψη σας για την δουλειά σας, την επιτυχία, την αυτοεκτίμηση και την μοίρα.

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει πάντοτε πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία και εκνευρισμό στους εκπροσώπους του ζωδίου σας, επιτείνοντας την ήδη δραματικής σας φύση. Κάθε συναίσθημα που έχετε μπλοκάρει θα αναδυθεί και μπορεί να γίνει τόσο έντονο, που οι γύρω σας να αισθάνονται ότι απειλούνται. Θα είναι καλύτερα τις περιόδους αυτές να σκέφτεστε δύο φορές πριν να εκφράσετε τη γνώμη σας.

Ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας μεταξύ 23 Ιουνίου και 29 Νοεμβρίου! Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής θα είναι σημαντικό να εστιάσετε στον εσωτερικό σας κόσμο και στην προσωπική σας βελτίωσης. Και μη ξεχνάτε, ότι όσο βρίσκεται ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας, το πιο ευαίσθητο από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ενεργοποιείται η διόραση σας και γινόσαστε ενεργοί δέκτες κοσμικών κυμάτων.

Για τους Ιχθείς, η διέλευση του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου σημαίνει νέους τρόπους επικοινωνίας, κάτι που τους τρομάζει εκ πρώτης όψεως. Αποφύγετε την αποστασιοποίηση και τη σιωπή ! Τώρα είναι η ευκαιρία να εκφραστείτε με σαφήνεια και να επιτρέψετε τους γύρω σας να γνωρίσουν τον πραγματικό σας εαυτό.

Με τον Άρη ανάδρομο (9 Σεπτεμβρίου-14 Νοεμβρίου) θα υπάρξει η ανάγκη το δίμηνο αυτό να αποτραβηχτείτε από τον κόσμο, να ηρεμίσετε, ίσως και να κάνετε διαλογισμό, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την ενδοσκόπηση που χρειάζεστε, καθώς ο πλανήτης του πολέμου θα διέρχεται τον οίκο του υποσυνείδητου σας. Είναι η περίοδος που θα πρέπει επίσης να προσέξετε ιδιαίτερα την υγεία σας και την καριέρα σας. Διαχειριστείτε τα ζητήματα υγείας που θα προκύψουν με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, ενώ πιθανά προβλήματα στη δουλειά δεν θα πρέπει να σας  καταβάλουν. Θα έχετε χαμηλά αποθέματα ενέργειας, οπότε θα πρέπει να κάνετε σωστή διαχείριση των δυνάμεων σας.

Καριέρα

 Αποζητούσατε ελευθερία κινήσεων και νέες δυνατότητες δραστηριοποίησης στην δουλειά και την καριέρα σας. Αυτή τη χρονιά θα ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σας. Το 2020 σας βρίσκει ποίο έτοιμους να ρισκάρετε για να ανοίξετε νέα μονοπάτια στην καριέρα σας και θα ανακαλύψετε συν τω χρόνο ότι η δυνατότητα ή η ελευθερία επιλογής πορείας θα σας αφήσει ένα αίσθημα βαθιάς ικανοποίησης και πληρότητας.

Η τελευταία τριετία δεν ήταν και τόσο καλή για τα επαγγελματικά σας, αλλά αυτό θα αλλάξει μέσα στην χρονιά αυτή. Το 2020 θα είναι ένα απολαυστικό έτος για την καριέρα σας, ιδίως μετά το τέλος της άνοιξης. Τότε είναι που θα ξεκινήσουν νέες δραστηριότητες ή θα πάρουν μορφή κάποιες σκέψεις σας, που θα είναι όλα πολύ διαφορετικά από αυτά που έχετε συνηθίσει τα τελευταία πολλά χρόνια. Θα ξεπεράσετε τα στεγανά και τα όρια σας, αλλά δεν θα αισθάνεστε άβολα ή αμήχανα. Απλά θα είστε απόλυτα αφοσιωμένοι σ αυτό που θα κάνετε.

Οικονομικά

Η εργασία σας θα φέρει ανταμοιβή, και όλα θα κυλούν καλά μέχρι τις εκλείψεις της άνοιξης. Όταν οι εκλείψεις χτυπήσουν τα οικονομικά σας, θα κινηθείτε αστραπιαία και θα καταφέρετε να γυρίσετε τις απώλειες σε κέρδη, καθώς θα αναδομήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα αλλάξετε οικονομικές στρατηγικές και θα αναπροσαρμόσετε την φιλοσοφία σας στον τομέα των οικονομικών σας.

Ίσως να μην είστε άμεσα σε θέση να καταλάβετε εσείς οι ίδιοι τις αλλαγές που θα έχετε κάνει επάνω σας υποσυνείδητα, οι γύρω σας όμως θα το διαπιστώσουν αρκετά σύντομα και θα τους προσελκύσετε. Η θεά τύχη θα σας χαρίσει την εύνοια της και θα προσελκύσετε πληθώρα ευκαιριών, που θα είναι νέες, διαφορετικές από τα καθιερωμένα και γεμάτες περιπέτεια. Θα καταστρώσετε πολλά οικονομικά πλάνα, αλλά την φορά αυτή θα είστε απόλυτα ανοιχτοί σε νέους δρόμους δράσης, που δεν θα είναι κατ ανάγκη και οι πιο ασφαλείς.

 Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

Οι σχέσεις σας δεν είναι στην κορυφή της λίστας σας με τις προτεραιότητες του έτους για το 2020! Θα συνειδητοποιήσετε μέσα στην χρονιά, ότι οι σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν πλέον τίποτε, θα πρέπει να φύγουν από την ζωή σας, και θα το κάνετε χωρίς πολλές τύψεις. Θα είστε σκεπτικοί στον τομέα αυτό, βάζοντας τις σχέσεις σας κάτω από το μικροσκόπιο και θα είστε έτοιμοι να κόψετε τα δεσμά με άτομα, η επαφή των οποίων δεν σας ικανοποιεί πλέον ή σας αποσυντονίζει και αποσπά την προσοχή σας από τα ουσιώδη. Ωστόσο, εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση ή συμβιώνετε με το ταίρι σας, δεν αναμένονται αλλαγές στο επίπεδο αυτό.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας δεν έχουν τύχη για μακροχρόνιες σχέσεις μέσα στο 2020. Πρόκειται για μια χρονιά που θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας στην προσωπική σας βελτίωση και στην επαγγελματική σας καταξίωση, παρά στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Δεν είναι η χρονιά που θα γνωρίσετε το άλλο σας μισό, εκτός και εάν το έχετε ήδη γνωρίσει.

 Ευεξία και φυσική κατάσταση

 Ζητήματα υγείας ίσως σας ταλαιπωρήσουν μέσα στο 2020 ή, εναλλακτικά, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους. Καθώς χαλαρώνετε από τις ανησυχίες σας στον τομέα της καριέρας, η υγεία σας θα αρχίζει να παρουσιάζει σημεία απορρύθμισης. Θα κινηθείτε όμως αρκετά γρήγορα και θα καταφέρετε να τα θέσετε υπό έλεγχο, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού θα επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ζητήματα διατροφής, άσκησης και απόκτησης καλύτερης φυσικής κατάστασης.

Δύο μήνες προκλήσεων σε θέματα υγείας την περίοδο της άνοιξης, που δεν θα είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά, θα φέρουν ωστόσο μόνιμες αλλαγές στην ζωή σας!  Λόγω επίσης κάποιων αλλαγών σε συναισθηματικό επίπεδο, θα φτάσετε σε ένα ανώτερο πνευματικό, συνειδησιακό επίπεδο, που θα μειώσει τα επίπεδα του άγχους και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε την ηρεμία και την χαρά της ζωής. Και το 2021 θα συνεχίσει να σας φέρνει χαρά και περιπέτειες, γι αυτό φροντίστε την υγεία και την ευεξία σας, ώστε να τα απολαύσετε απερίσπαστοι σε κάθε επίπεδο!

Συμβουλή

Στις αρχές του 2020 θα υπάρξει μια επιρροή από κάποιο πρόσωπο, καταλυτική στην καριέρα σας, που θα θελήσει να σας διδάξει πώς να αλλάξετε τον τρόπο που ασκείτε τα καθήκοντα σας. Ακούστε τον, ακολουθήστε τις συμβουλές και παραινέσεις του, αποδεχτείτε την ανάγκη για αλλαγή κάποιων διαδικασιών στην δουλειά σας, ώστε να έχετε καλύτερες προοπτικές στο μέλλον.

Το υπόλοιπο του έτους θα υπάρξουν πολύ μεγάλες αλλαγές στον συναισθηματικό τομέα, στον έρωτα, το ρομάντζο και στα ζητήματα της καρδιάς.  Θα μπουν στην ζωή σας νέα πρόσωπα, νέα όνειρα θα αντικαταστήσουν τα παλιά, και φρέσκες και δημιουργικές δράσεις θα σας γεμίσουν ψυχικά. Η περπατησιά σας θα γίνει σταθερή και σίγουρη και θα αισθάνεστε ασφαλείς με τον εαυτό σας. Είναι μια μεταβατική φάση, μια περίοδος αναπροσαρμογών, που σας προετοιμάζει για την επόμενη μέρα, με την έναρξη στο άμεσο μέλλον ενός νέου κεφαλαίου στην συναισθηματική σας ζωή.

Καλό και δημιουργικό 2020!

Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…