Η εταιρεία μεταφοράς Πούχια σας εγγυάται συνέπεια, αξιοπιστία και ασφαλή μεταφορά! Μία εταιρία που μετρά 69 χρόνια στον χώρο της ιδιωτικής μεταφοράς!

Η εταιρεία μεταφοράς Πούχια δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών από το 1950, έχοντας ως κύριο στόχο την  προσφορά των υπηρεσιών της με και προσιτές τιμές.

Το 1950 η εταιρεία μας ξεκίνησε ως αυτοκινητιστές. Από το 1970 και έπειτα λόγω της μεγάλης ζήτησης της αγοράς για μεταφορά, επεκταθήκαμε στο χώρο των μεταφορών ανοίγοντας πρακτορεία μεταφορών σε Κοζάνη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Με ιδιόκτητο στόλο δημοσίας χρήσεως φορτηγών, αυτοκινήτων που μέχρι σήμερα ανέρχονται σε πλήθος στα 15 και με ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό 40 ατόμων, αλλά και με τους κατάλληλα εκπαιδευμένους συνεργάτες, η  εταιρεία μας μπορεί να  εξυπηρετεί τις ανάγκες της αγοράς για κάθε είδους μεταφορά σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και στο εξωτερικό.

Χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης των  προϊόντων σας .

Τέλος, ο στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε άμεσα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς, καθώς και στη δημιουργία αισθήματος ασφαλείας στους πελάτες μας.

ΚΟΖΑΝΗ 1 χιλ. ΚΟΖΑΝΗΣ-ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΛ. 24610-30502, 33718-fax 24610-31736

Η εταιρεία μεταφοράς Πούχια σας εγγυάται συνέπεια, αξιοπιστία και ασφαλή μεταφορά! Μία εταιρία που μετρά 69 χρόνια στον χώρο της ιδιωτικής μεταφοράς!">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Προτάσεις στην Κοζάνη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Ψάχνεις για τόνωση και ζεστασιά; … Έλα στο Kika’s Allday freshbar!

Ήρθε ο Χειμώνας που περιμέναμε πως και πως !!! Oι ιώσεις όμως καραδοκούν!! Χρειαζόμαστε πο…