Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, προσκαλεί όλους τους μικρούς και καλούς του φίλους, στην διαδραστική παραμυθοπαράσταση που παρουσιάζει η ομάδα ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο κι έχει τίτλο «Ας πούμε όλοι μαζί παραμύθι απ’ την αρχή»

Με σκηνικό ένα μεγάλο βιβλίο και με τη μαγική φράση «μια φορά κι έναν καιρό» τα παιδιά με οδηγό την αφηγήτρια και καλή μας φίλη Αγγελική Γουναρίδη, πλάθουν το παραμύθι και ορίζουν εκείνα την τύχη της ιστορίας.

Μια βιωματική και διαδραστική παράσταση για μικρά παιδιά με μεγάλη φαντασία που σκοπό της έχει τα να μυήσει στο μαγικό κόσμο του βιβλίου και να τους αποκαλύψει τη δύναμη που κρύβουν τα παραμύθια. Η ιστορία δομείται με τη μέθοδο Propp μέσα από ζωηρές εικόνες που εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών και την αυτοσχεδιαστική δυνατότητα της αφηγήτριας.

Περισσότερες πληροφορίες

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, στις 8:30 το βράδυ
Στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων», στην κερασιά από κάτω.

Γενική είσοδος 5 ευρώ με το ανάλογο κέρασμα.

Με αφορμή την παράσταση, καλούμε τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν σε κίνηση αλληλεγγύης, προσφέροντας προσερχόμενοι, γραφική ύλη (τετράδια, μολύβια, στυλό κλπ.) για τα παιδιά του «δεκατιανού» που θα τα παραλάβουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς από το «Μαγαζάκι της προσφοράς» του Συλλόγου.

Χορηγοί:
• ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ
• ΚΑΦΕΣ “VARESINA” ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
• «ΟΙΝΟΠΟΙΟΝ» ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ – ΤΑΒΕΡΝΑ
• Κ. & Χ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ – ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ

Η ομάδα ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο, στην παράσταση: «Ας πούμε όλοι μαζί παραμύθι απ’ την αρχή» Μια εκδήλωση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης!">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: KozaniKids

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Το τρίτο βιβλίο του Δημήτρη Ταουκίδη «Με Γάλα Μυστικά» από τις εκδόσεις Παρισιάνου

Μόλις πήρα στα χέρια μου το νέο βιβλίο του Δημήτρη με τίτλο «Με Γάλα μυστικά» πραγματικά δ…