Ξεπερνούν τα ζώδια τις πρώην σχέσεις τους;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν κολλάει στο παρελθόν του, βρίσκει καινούρια αγάπη και ασχολείται μόνο με αυτή. Επομένως, αυτό που πρέπει να σε προβληματίζει είναι  το πώς θα τον κρατήσεις για να μην πάει στην επόμενη! Το μυστικό σε αυτό; Μην κάνεις έναν Κριό να βαρεθεί και να ζει μια ρουτίνα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δε συνειδητοποιεί εύκολα το τέλος μιας σχέσης.  Αυτό σημαίνει, ότι αν μπλέξεις με έναν Ταύρο που ακόμα είναι κολλημένος με την πρώην,  θα πρέπει να ξέρεις ότι εσύ θα έρχεσαι δεύτερη σε όλα! Μην απογοητεύεσαι, όμως, με την κατάλληλη προσοχή και προσφέροντάς του όσα χρειάζεται, με τον καιρό θα πάρεις κι εσύ την πρώτη θέση στην καρδιά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσον αφορά στο ερωτικό παρελθόν ενός Διδύμου, ποτέ δε θα ξέρεις τι να πιστέψεις. Ο λόγος; Τη μία μέρα θα μιλάει με τα καλύτερα για μία πρώην σχέση του και την άλλη μέρα θα λέει πόσο αδιάφορη ήταν! Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις αυτήν την κυκλοθυμία του είναι να συμμετέχεις όσο μπορείς σε όσα λέει, ακόμα κι αν δεν ισχύουν όσα λες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος, ως συναισθηματικό ζώδιο που είναι, δε γίνεται να διαγράψει τελείως μία παλιά του αγάπη. Δε θα μιλήσει εύκολα για αυτή, ούτε θα δώσει πολλές λεπτομέρειες. Μπορεί, όμως, όταν κάτι του τη θυμίσει, να αναστενάξει ελαφρώς! Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως δε σε αγαπάει και ότι δεν είναι αφοσιωμένος σε ‘σένα.

 ΛΕΩΝ

Ο Λέων, όχι μόνο δεν ξεχνάει μία πρώην σχέση του, αλλά διατηρεί και επαφές μαζί της! Νιώθει καλύτερα, δίνοντας ελπίδες ότι ίσως, κάπου, κάποτε ξαναγίνει κάτι, ώστε να μην την αφήσει πληγωμένη! Εσύ, σαφώς, δε χαίρεσαι καθόλου με την πρώην που περιφέρεται εκεί γύρω, αλλά πρέπει να δείξεις ανωτερότητα, αν δε θες να τον χάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος όχι απλά δεν ξεχνάει τις πρώην σχέσεις του, απεναντίας θέλει να τις αναλύει κιόλας! Αν, λοιπόν, μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ σε αυτή την ανάλυση, συζητώντας πολιτισμένα και χωρίς να υποτιμάς κανένα πρόσωπο, τότε τον έχεις κερδίσει! Φυσικά, στην ανάλυση θα θέσεις ένα χρονικό όριο!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός κρατάει μόνο τις καλές στιγμές από τις πρώην σχέσεις του και προχωράει παρακάτω. Αν, όμως, νομίζεις ότι απειλείσαι από αυτές, κάνε τον να ξεχάσει, δίνοντάς του αισθησιακές απολαύσεις και καλόγουστες εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός ενοχλείται μόνο από το  δικό σου παρελθόν! Θα μειώσει τους πρώην σου όσο περισσότερο γίνεται! Μη διανοηθείς να τους υπερασπιστείς. Εσύ απαγορεύεται να μιλήσεις για το παρελθόν του, πόσο μάλλον να το ειρωνευτείς! Η μόνη αγάπη που πρέπει να έχει σημασία για εσένα είναι η δική του!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν κρατάει κακία για κανέναν και με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζει και τις πρώην σχέσεις του. Έχει, όμως, τάσεις φυγής! Μη σε τρομάζει, απλά για να τον κρατήσεις πρέπει να του δώσεις την απαραίτητη ελευθερία και την αίσθηση ότι όποτε θέλει μπορεί να φύγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο κρυψίνους! Δε μιλάει για το παρελθόν του, οπότε δε θα μπορέσεις να μάθεις ποτέ και τίποτα! Μπορείς μόνο να υποθέτεις! Όπως και για εσένα, μην περιμένεις βαρύγδουπες δηλώσεις για το τι νιώθει για εσένα! Απλά υπέθετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος θέλει να προσφέρει στο συνάνθρωπό του, γι’ αυτό και δε θα ξεχάσει ούτε τις πρώην σχέσεις του. Όποτε του ζητήσουν τη βοήθεια του, θα τρέξει να τη δώσει, ακόμα κι αν χρειαστεί να ακυρώσει την έξοδο μαζί σου! Αυτό είναι κάτι που πρέπει να υποστείς και να μάθεις να ζεις μαζί του!

ΙΧΘΕΙΣ

Για τον ιχθύ πάντα φταίνε οι άλλοι! Ποτέ αυτός! Αυτός είναι αθώος!  Όταν μία ιστορία τελειώσει για έναν ιχθύ, μπορείς να το καταλάβεις και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν, όμως, μία πρώην τον σημάδεψε ψυχικά, δε θα την ξεχάσει ποτέ! Αν και με την φαντασία του ιχθύ, δε χρειάζεται να βλέπεις τίποτα λογικά! Ποτέ δεν ξέρεις…

 

Αλίντα Κανάκη

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

Print Friendly, PDF & Email
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Sito
περισσότερα στή: Σχέσεις

Δείτε επίσης

Τα ζώδια και η συμπεριφορά τους στον έρωτα!

ΚΡΙΟΣ: Σαν ζώδιο της φωτιάς και της παρόρμησης, ο Κριός ερωτεύεται με πάθος ασυγκράτητο, μ…