Οι Κυριακές μας αποκτούν δράση! 4 ιδεές για μια διασκεδαστική Κυριακή μέσα στο σπίτι!

Κυριακή 26/11, μέρα χαλάρωσης με τα παιδιά. Μια καλή πρόταση για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας, είναι να περάσετε τον ελεύθερό σας χρόνο ποιοτικά!

Meli melo

Εάν επιλέξετε για αυτή την Κυριακή να μείνετε μέσα στο σπίτι, το Kozani Kids σας προτείνει 4 ιδέες δημιουργικής απασχόλησης με τα παιδιά!

1. Κυνήγι θησαυρού για μέσα στο σπίτι

Να λοιπόν μια ιδέα για το πώς να απασχολήσετε τα παιδιά ευχάριστα και δημιουργικά! Το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, αλλά με τη βοήθειά σας μπορούν να το παίξουν και μικρότερα παιδιά.

Μπαίνετε στο www.aspaonline.gr  για να διαβάσετε περισσότερα και να εκτυπώσετε το παιχνίδι!                            Τόσο απλό και διασκεδαστικό!

2. Τα μπαλόνια που τους αρέσει η ταχύτητα!

Create a balloon rocket that demonstrates how force works.

Μια πολύ διασκεδαστική ιδέα είναι η εξής: Μπαλόνια πύραυλοι! Απλά φουσκώστε ένα μπαλόνι αλλά μην το δέσετε, ασφαλίστε τον αέρα με ένα μανταλάκι. Κολλήστε ένα καλαμάκι πάνω στο μπαλόνι και περάστε απο μέσα ενα σχοινάκι, όπως την εικόνα. Κρατήστε την  μια άκρη εσείς και την άλλη το παιδί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φωνάξετε δυνατά 3,2,1 ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ και να αφήσετε το μανταλάκι.

3. Party χορού!

Kursar Family | at home family session — stephanie sunderland

Όχι δεν πρόκειται για πραγματικό πάρτυ, αλλά είναι μια καλή ιδέα για να μπουν τα παιδιά στο κλίμα! Βρείτε διαφορετικά είδη μουσικής και προσπαθήστε να χορέψετε σύμφωνα με αυτά. Το παιδί θα ξεδιπλώσει τα χορευτικά ταλέντα του και θα προσπαθήσει να μιμηθεί τις κινήσεις σας!

4. Παγώστε το χρόνο με μια χρονοκάψουλα!

Σχετική εικόνα

Τώρα που σιγά σιγά φεύγει ο χρόνος , θα ήταν υπέροχο να φτιάχνατε κάτι που θα έμενε στο χρόνο για να θυμάστε εκείνη τη χρονιά! Γι αυτό λοιπόν μπορείτε να δημιουργήσετε μια  χρονοκάψουλα! Χρησιμοποιήστε ότι θέλετε για αποθηκευτικό χώρο π.χ ένα μπουκάλι ή ένα κουτί και γεμίστε το με ζωγραφιές, αστείες ιστορίες μέσα στη χρονιά, φωτογραφίες ακόμα και ένα γράμμα για τον εαυτό σας στο μέλλον! Φυλάξτε το και ΠΡΟΣΟΧΗ! Δώστε υπόσχεση ότι θα το ανοίξετε σε έναν χρόνο απο σήμερα!

Καλή διασκέδαση!

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Προτάσεις για το παιδί

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Προτάσεις βιβλίων που θα βρίσκονται σε προσφορά την εβδομάδα 30/12/2019-04/01/2020 στα βιβλιοπωλεία ‘Πάπυρος’

Η Γιάννα Σισμανίδου από τα “Βιβλιοπωλεία Πάπυρος’’ μας προτείνει βιβλία που θα βρίσκονται …