Ο παπουτσωμένος γάτος από το PABLITO shoes!!

«Ο παπουτσωμένος γάτος» είναι λαϊκό παραμύθι,μια φαντασιακή αφήγηση που χρησιμοποιεί μεταφορικά ως κεντρικό χαρακτήρα του έναν γάτο καταφέρνοντας να πείσει τον γιο του μυλωνά όχι μόνο να μην χρησιμοποιήσει το τομάρι του για να κάνει γάντια αλλά και να του φτιάξει ένα ζευγάρι μπότες με τα τελευταία του χρήματα.

Είναι αδιαμφισβήτητο πως κάθε γονέας προσέχει το παιδί του όσο καλύτερα μπορεί. Είτε πρόκειται για την υγεία του είτε για τη διαπαιδαγώγηση του είτε για το ντύσιμο και την εμφάνισή του. Κάνει το καλύτερο που μπορεί για να του αγοράσει όμορφα ρούχα και άνετα παπούτσια. Και για παιδικά παπούτσια πρέπει πάντα να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είτε μικρό το παιδάκι είτε πιο μεγάλο, χρειάζεται ποιοτικά και γιατί όχι, όμορφα παπούτσια για να τρέξει και να παίξει. Τα περισσότερα παιδικά παπούτσια είναι ειδικά διαμορφωμένα για να μπορεί το παιδί να εκφράσει όλη του την ζωηράδα και να βγάλει την ενέργειά του! To κατάστημα Pablito shoes είναι εδώ για να σας προσφέρει όλες τις λύσεις στο παιδικό παπούτσι!

Η αγάπη για τα παιδιά και για το κάλο ποιοτικό παπούτσι, οδήγησε στη δημιουργία του καταστήματος Pablito! Συνδυάζοντας πάντα την ποιότητα με την τιμή.

 

Πρωταρχικός στόχος του Pablito είναι όλα τα παιδιά να φορούν τα κατάλληλα παπούτσια, έτσι ώστε να έχουν σωστό βάδισμα. Με γνώμονα τα άριστα και ποιοτικά υλικά κατασκευής, καθώς και τα ευφάνταστα σχέδια για κάθε περίσταση, το Pablito καταφέρνει να πληρεί πάντα τις καλύτερες προδιαγραφές για την πιο κατάλληλη επιλογή παπουτσιού.

 

Στο κατάστημα Pablito shoes εκτός από υποδήματα μπορείτε να βρείτε μια  ποικιλία από αξεσουάρ για να ζεστάνουν τις κρύες μέρες του χειμώνα τους μικρούς μας φίλους όπως πλεκτά σκουφάκια,κασκόλ και γάντια.

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Προτάσεις στην Κοζάνη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Stand up Comedy «ΟΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ» 3. . 2.. 1… Πάμεεε!!!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 !!!! Εεεε ναιιιι!!!! 14 χρόνια μετά την πρώτ…