Πάρε μια ανάσα, έρχεται η Δευτέρα!

 Γράφει η Λιάνα Ανδρεοπούλου

 Το Donnasito.gr σου κρατάει παρέα και αυτή τη Κυριακή. Με προτάσεις για εσένα και το παιδί σου (βλ. Kozani Kids και Βίκυ Γκλούμπου) όπου σου προτείνουν φανταστικές παιδικές ταινίες αλλά και με άρθρο από την Ελευθερία Βικιάρη για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα στην εποχή μας.

Νιοπλιας

 

 Η Κυριακή όμως είναι μια ιδιαίτερη μέρα!! Ως παιδί πάντα έλεγα «Αχ να μη τελείωνε ποτέ η Κυριακή, η Κυριακή», μεγαλώνοντας όμως τα πράγματα άλλαξαν λίγο. Πλέον η Κυριακή έχει πάντα μέσα λίγο συλλογισμό των καταστάσεων που προέκυψαν όλη την εβδομάδα και μία αναθεώρηση του εαυτού μας και των εβδομαδιαίων επιλογών μας.

Είμαι η μόνη που της συμβαίνει αυτό; Να σκέφτομαι κάθε Κυριακή όλα όσα έκανα και όσα δεν έκανα; Να μετρώ όσα μου είπαν ή όσα ήθελα να μου πουν; Και όμως την Κυριακή μπορώ και σκέφτομαι πιο ήρεμα και καθαρά. Είναι ίσως η απόσταση που έχει αυτή η ημέρα από όλες τις υπόλοιπες. Ίσως όμως να φταίει και κάτι άλλο…

Η Κυριακή έχει πάντα δίπλα της τη Δευτέρα. Το κάθε τέλος έχει πάντα μια νέα αρχή. Και έτσι από σήμερα μπορείτε να κάνετε τον απαραίτητο κυριακάτικο συλλογισμό σας και να πάρετε μια μεγάλη ανάσα.. Έρχεται η Δευτέρα !

 

 

 

Και είναι στο δικό σας χέρι να κάνετε-να διεκδικήσετε-να κυνηγήσετε-να αποκτήσετε όλα όσα θέλετε.

Πήρατε την ανάσα σας ; ΠΑΜΕ

Λιάνα Ανδρεοπούλου

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Sito
περισσότερα στή: Διάφορα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

«Η δύναμη της αλήθειας» της Νικολέτας Ζαμπάκη

Η αλήθεια είναι η δύναμη της ηθικής και ο καθρέφτης της λογικής και του δικαίου. Η αναζήτη…