Πώς να συνδυάσεις τα δαχτυλίδια με το υπόλοιπο στυλ Τips για τον τέλειο συνδυασμό και τι συμβολίζει ανάλογα με το δάχτυλο που το φοράς

Τα δαχτυλίδια είναι σύμβολα, που από μόνα τους έχουν ιδιαίτερη σημασία και δύναμη εάν όμως καταφέρεις να τα συνδυάσεις και σωστά θα συγκεντρώσεις   το ενδιαφέρων των περισσότερων βλεμμάτων.

 

Μπορείς να φορέσεις ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι όχι μόνο με ένα κοκτέιλ φόρεμα ή σε μια βραδινή εμφάνιση, αλλά και σε ένα πρωινό look που όμως βασίζεται σε κομμάτια σε λιτή γραμμή και basic αποχρώσεις.

Εάν έχεις δύο ή τρία δαχτυλίδια που στέκονται όμορφα το ένα πάνω στο άλλο, μπορείς να ακολουθείς την τάση του layering και στα χέρια σου.

 

Απόφυγε όμως να βάλεις στο ίδιο δάχτυλο δύο ή περισσότερα κομμάτια με μεγάλες πέτρες.

Είναι προτιμότερο να φοράς δαχτυλίδι μόνο σε ένα δάχτυλο κάθε χεριού –κυρίως όταν πρόκειται για μια πιο επίσημη εμφάνιση–, αλλά μπορείς να βάλεις σε έως και δύο δάχτυλα αν το στυλ σου είναι πιο boho ή πληθωρικό. Ποτέ όμως σε περισσότερα!

Extra tip: Ένα statement δαχτυλίδι θα τραβήξει τα βλέμματα προς τα δάχτυλά σου, οπότε φρόντισε το μανικιούρ σου να είναι άψογο. Ωστόσο, σ’ αυτή την περίπτωση προτίμησε ένα βερνίκι σε nude τόνους και απόφυγε τα έντονα χρώματα, τα nail art και τα γκλίτερ.

Από την άλλη  η τοποθέτηση ενός δακτυλιδιού σε οποιοδήποτε δάχτυλο μπορεί να θεωρηθεί ως ένα είδος φίλτρου.

Τι συμβολίζουν τα δαχτυλίδια ανάλογα με το δάχτυλο που επιλέγεις να το φορέσεις

Κάθε δάχτυλο έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές δυνατότητες και θα πρέπει να έχουμε επίγνωση της υπερφόρτωσης τους με την τοποθέτηση τους. Οι επιπτώσεις μπορεί να είναι ασήμαντες στην αρχή, αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να γίνουν σοβαρές.

Κάθε έμφαση στον δείκτη θα τείνει να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της ηγεσίας, της εκτελεστικής ικανότητας, της φιλοδοξίας και της αυτοπεποίθησης. Το άτομο που διαλέγει δαχτυλίδια για τον δείκτη, οδηγείται να θέσει τον εαυτό του σε ένα εκτελεστικό ρόλο, συχνά παρά τη θέλησή του. Η δύναμη και φιλοδοξία υπερτονίζονται, καθώς και η ανάγκη μας να κλιμακωθεί το εγώ μας και να αποκτήσουμε δύναμη και αντοχή. Με τον ίδιο τρόπο ο καθένας μπορεί να τονίσει την δική του εξουσία.

 

Το μεσαίο δάχτυλο ονομάζεται «δάχτυλο του Κρόνου» κι εδώ βρίσκουμε τις ιδιότητες που αφορούν το ανθρώπινο δίκαιο και τη δικαιοσύνη. Επίσης τονίζει την αίσθηση του τι είναι σωστό και τι λάθος, σε κάθε δεδομένη κατάσταση. Είναι το ψηλότερο δάχτυλο και είναι συνδεδεμένο με το στόχο μας στη ζωή. Δεδομένου ότι είναι επίσης στο κέντρο του χεριού, αντιπροσωπεύει την ταυτότητά μας και τα πράγματα που είναι πιο σημαντικά για εμάς. Όσοι φορούν ένα δαχτυλίδι στο μεσαίο δάχτυλό τους, συχνά θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής. Όμως είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου, ότι παλιότερα, ήταν το μόνο δάκτυλο που δεν φοράγαμε δαχτυλίδι. Δεν ξέρουμε ακριβώς το λόγο αυτής της εξαίρεσης, αλλά μια εξήγηση ίσως δίνεται από τις μαρτυρίες των παλιών χειρομαντών: πίστευαν ότι ο μέσος δάχτυλος είναι ο «γιατρός» του σώματος και συνδέεται με σημαντικά όργανα, όπως το συκώτι και το έντερο. Πιθανόν λοιπόν, να προτιμούσαν να μην επιβαρύνουν το σημαντικό αυτό δάχτυλο με κοσμήματα για να μη μειώσουν την εξισορροπητική του λειτουργία.

 

Ο παράμεσος εκπροσωπεί, πάνω απ’ όλα, τη δημιουργικότητα. Τη  καλλιτεχνική έκφραση, τη δεξιοτεχνία, αλλά καιτ η δημιουργικότητα σε κάθε προσπάθεια της ζωής. Τονίζει την ενέργεια μέσα στον καθένα μας που δημιουργεί την έκφραση του εαυτού σε κάθε επίπεδο και είναι υποστηρικτική όλων των άλλων ενεργειών, δανείζοντας τους τη χάρη, την ομορφιά και τη συμπόνια. Είναι συνδεδεμένο με τα συναισθήματα της αγάπης μας. Οποιοδήποτε δαχτυλίδι εδώ αντιπροσωπεύει δέσμευση και υπόσχεση της αιώνιας πίστης προς το πρόσωπο που το έδωσε. Αν το δαχτυλίδι έχει αγοραστεί από εμάς τους ίδιους, υποδεικνύει ότι αγαπάμε τον εαυτό μας, καθώς ότι και πιστεύουμε στα δικά μας ταλέντα.

 

Το μικρό δάχτυλο σχετίζεται με τις δεξιότητες επικοινωνίας μας, όχι μόνο φραστικά, αλλά με κάθε τρόπο.Ένα δαχτυλίδι σε αυτό το σημείο, είναι ένα σημάδι εξάρτησης στις επιχειρήσεις και τις προσωπικές σχέσεις. Είναι ένα σύμβολο των σχέσεών μας με τους άλλους. Αυτό το δάχτυλο είναι το αντίθετου του δακτύλου της ανεξαρτησίας, που σχετίζεται με τη στάση μας προς τους άλλους, την οικειότητα και τον υλικό κόσμο. Εκφράζει, επίσης, τη σχέση που έχει κανείς με τον εαυτό του.

 

Ο αντίχειρας είναι πολύ σημαντικό δάχτυλο, διότι αντιπροσωπεύει την ποιότητα και την δύναμη της θέλησης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε γενικό επίπεδο. Όλοι χρειαζόμαστε αυτή την ποιότητα, αλλά ο αντίχειρας, ούτως ή άλλως, τονίζεται στο χέρι από την ίδια τη φύση της ανατομίας μας. Να είμαστε προσεκτικοί όταν φοράμε δαχτυλίδια εδώ και σε ό, τι αφορά τυχόν αλλαγές που συμβαίνουν στο χρόνο που τα φοράμε.

Πληροφορίες : Mirror

Πώς να συνδυάσεις τα δαχτυλίδια με το υπόλοιπο στυλ Τips για τον τέλειο συνδυασμό και τι συμβολίζει ανάλογα με το δάχτυλο που το φοράς">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Μόδα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Πως να φορέσω και να συνδυάσω σωστά τα πουλόβερ μου!

Φέτος  είναι η μόνη χρονιά που αγοράσαμε παραπάνω από ένα πουλόβερ. Η ζεστασιά που μας δίν…