Στο βιβλιοπωλείο «Πάπυρος» το Σάββατο 14/12 με τη Φωτεινή Σακελλάρη θα βοηθήσουμε το λύκο Ζαχαρία να αγαπήσει κι αυτός τα Χριστούγεννα #μαγικήσοφίτα

Οι γιορτές πλησιάζουν και η μαγεία των Χριστουγέννων έχει πλημμυρίσει τα πάντα γύρω μας!! Έτσι κι ο Πάπυρος στην  μαγική σοφίτα στην Φιλίππου με Σουμελά γωνία ,γιορτάζει την αγαπημένη εποχή των παιδιών με ένα χριστουγεννιάτικο  κουκλοθέατρο!!

Το Σάββατο 14/12/2019, στις 12:00μ.μ., με τη Φωτεινή Σακελλάρη θα βοηθήσουμε το λύκο Ζαχαρία να αγαπήσει κι αυτός τα Χριστούγεννα και να ανακαλύψει μέσα του τη μαγεία των γιορτών.

Το κουκλοθέατρο θα είναι εμπνευσμένο από το παιδικό βιβλίο «Τα Χριστούγεννα του λύκου Ζαχαρία» γραμμένο από τη Γαλλίδα συγγραφέα Orianne Lallemand !!

Για την παράλληλη δραστηριότητα θα χρειαστούμε ένα πράσινο και ένα κίτρινο χαρτόνι Α4, κόλλα, μπαλάκια πομ-πομ (μικρό μέγεθος) ένα ψαλίδι και ένα μολυβακι ώστε να βιώσουμε ακόμα περισσότερο και να θυμόμαστε την αξέχαστη περιπέτεια του!!

Στο βιβλιοπωλείο «Πάπυρος» το Σάββατο 14/12 με τη Φωτεινή Σακελλάρη θα βοηθήσουμε το λύκο Ζαχαρία να αγαπήσει κι αυτός τα Χριστούγεννα #μαγικήσοφίτα">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: KozaniKids

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Το τρίτο βιβλίο του Δημήτρη Ταουκίδη «Με Γάλα Μυστικά» από τις εκδόσεις Παρισιάνου

Μόλις πήρα στα χέρια μου το νέο βιβλίο του Δημήτρη με τίτλο «Με Γάλα μυστικά» πραγματικά δ…