Έχετε βαρεθεί τις συνηθισμένες δραστηριότητες και θέλετε να ανακαλύψετε κάτι καινούριο? Τότε σίγουρα θα εκπλαγείτε με το τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία! Μια βόλτα στον πιο συναρπαστικό και συνάμα διαδραστικό χώρο της πόλης, θα σας ταξίδεψει στο μέλλον διασκεδάζοντας με τον πιο «φανταστικό» τρόπο.

Αυτό που κάνει το VROOMMM ακόμα πιο ιδιαίτερο, είναι το γεγονός πως απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, όπως χαρακτηριστικά μας είπαν οι εμπνευστές του χώρου, πως είναι για ηλικίες από 6 έως 96 ετών! Εκτός ότι, στο VROOMMM μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, ταυτόχρονα ανακαλύπτουμε πρωτόγνωρες και «μαγικές» εμπειρίες, μέσα από δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Ζήστε το μέλλον τώρα μέσα απο την τεχνολογία ενός VR!

Όλοι γνωρίζαμε την εικονική πραγματικότητα και τις δυνατότητες της μόνο μέσα από την οθόνη του κινηματογράφου ή της τηλεόρασης. Ωστόσο η τεχνολογία έκανε ένα βήμα παραπέρα και έτσι πλέον μας παρέχει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας μέσω των Virtual Reality Stations.

Εάν δεν το ζήσετε εσείς οι ίδιοι, εμείς δεν μπορούμε να σας το περιγράψουμε με ευκολία! Οι εμπειρίες VR διεγείρουν έντονα συναισθήματα καθώς ο εξερευνητής τοποθετείται μέσα στην εμπειρία, φορώντας τα VR Headsets και έτσι εισέρχεται στον εικονικό κόσμο, αντί απλώς να τον παρακολουθεί.

Με τις εμπειρίες VR, από απλός θεατής μεταμορφώνεστε σε πρωταγωνιστή και έτσι εξερευνείτε το διάστημα, ταξιδεύετε σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, δοκιμάζετε τις αντοχές σας σε διάφορα σπορ ή απλά επιβιώνετε πολεμώντας γιγάντια ρομπότ! Στο VROOMMM θα  βρείτε μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας ενός ή/και πολλαπλών παικτών, σε 5 διαφορετικά VR Stations/δωμάτια και δεκάδες εφαρμογές στη διάθεσή σας, όπου ο καθένας μπορεί να βιώσει εμπειρίες ξανά και ξανά σε πολύ προσιτές τιμές!

Επιπλέον θα έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε με τις υπερσύγχρονες κονσόλες PS4 με πλήθος παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, μέσα από τον ειδικά διαμορφωμένο και υπερ-μοντέρνο χώρο που ετοίμασε η ομάδα του VROOMMM!

 3D Printing | Εκτυπώσεις 3D

Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να κατασκευάσετε τις δικές σας δημιουργίες μέσα απο τον υπερσύγχρονο εκτυπωτή 3 διαστάσεων! Σχεδιάστε μέσω της εφαρμογής που διαθέτει ο υπολογιστής, το δικό σας δημιούργημα και θα το δείτε να ζωντανεύει μπροστά σας!

OSMO | Το παιχνίδι πέρα από την οθόνη!

Για τους μικρούς μας φίλους, το VROOMMM διαθέτει το βραβευμένο σύστημα εκπαιδευτικών εργαλείων – εφαρμογών και βοηθημάτων, το οποίο επιτρέπει στο παιδί να αλληλεπιδρά χρησιμοποιώντας φυσικά αντικείμενα με τον ψηφιακό κόσμο του iPad. Πιο συγκεκρίμενα, συνδυάζει τη φυσική δραστηριότητα με την ψηφιακή πραγματικότητα και έτσι ξεφεύγει τελείως από την παθητική ενασχόληση με τις οθόνες. Είναι ιδανικό για την ανάπτυξη των μικρών κινητικών αλλά και πολλών άλλων δεξιοτήτων!

Τέλος, το VROOMMM παρέχει τη δυνατότητα να διοργανώσετε πάρτυ γενεθλίων και εταιρικές εκδηλώσεις απευθυνόμενες σε όλες τις ηλικίες και έτσι να ζήσετε απίστευτες εμπειρίες, να ξεπεράσετε τους φόβους, να ανακαλύψετε νέους εικονικούς κόσμους, να δημιουργήσετε και να διασκεδάσετε μαζί με τους φίλους σας!

Το μέλλον σας ανήκει!

Vroommm

Μητροπολίτου Φωτίου 8 Κοζάνη

2461 303064

Στο VROOMMM τα παιχνίδια δεν τα παίζουμε…αλλά τα ζούμε! Ο απόλυτος διαδραστικός χώρος παιχνιδιού για όλες τις ηλικίες">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: KozaniKids

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Η Θένια Ελευθεριάδου από τα “Βιβλιοπωλεία Πάπυρος’’ μας ενημερώνει για το καλό εκπαιδευτικό παιχνίδι

Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 30/3/2020 – 4/4/2020. Για να ενεργοποιήσε…