Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13/8/2018


(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κριός

Αν και η ατμόσφαιρα είναι ηπιότερη, οι πιθανότητες να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που προέκυψαν χθες είναι πολλές. Ξεκαθαρίστε τις διαφορές και βάλτε μερικά πράγματα στη θέση τους.

Ταύρος

Η αρνητική στάση του συντρόφου σας ίσως σας γεμίσει με ανασφάλεια και άγχος. Κάντε υπομονή, καθώς τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα.

Δίδυμοι

Οικονομικά προβλήματα και εκκρεμότητες βρίσκονται στο προσκήνιο και δημιουργούν έντονο άγχος. Χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία…

 

Καρκίνος

Τα άστρα σήμερα σας βοηθούν να έχετε σωστή και καθαρή κρίση των καταστάσεων και να είστε πιο επιφυλακτικοί και συνεργάσιμοι.

Λέων

Η τελειομανία που σας χαρακτηρίζει ίσως να είναι σωτήρια αυτή τη χρονική στιγμή, καθώς θα σας γλυτώσει από λάθη και παραλήψεις, που θα μπορούσαν να σας στοιχίσουν σε σημαντικό βαθμό.

Παρθένος

Τα οικονομικά θα σας δημιουργήσουν άγχος και πίεση. Πρέπει να είστε εγκρατείς και μην παρασύρεστε σε σπάταλες…

Ζυγός

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε.

Σκορπιός

Αισθάνεστε μια διάθεση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες  οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Σκεφτείτε με σοβαρότητα τη δουλειά σας. Θα βρεθούν καλύτερες λύσεις τις επόμενες μέρες.

Τοξότης

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σας κουράζουν ψυχικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε τα νεύρα σας στο σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Μην κάνετε ξαφνικές και αψυχολόγητες κινήσεις και μη διαφωνείτε με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Φροντίστε οι αποφάσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδικές ώστε να αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις.

Υδροχόος

Αυταπάτες μπερδεύουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Πιθανόν να έχετε απώλειες.

Ιχθύς

Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

 

 

Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Δείτε επίσης

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24/9/2018

Κριός Έχετε μια εύνοια στα επαγγελματικά σας σήμερα, ειδικά όσο αφορά τις συνθήκες κάτω απ…