Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13/9/2018

Κριός

Η μέρα προσφέρεται για επαναξιολόγηση της επαγγελματικής ή της προσωπικής σας πορείας και την επαναχάραξη της μελλοντικής σας διαδρομής. Το ταίρι σας θα είναι έτσι και αλλιώς απασχολημένο σήμερα…

Ταύρος

Ο ενθουσιασμός χωρίς λογική σκέψη μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες και να χάσετε σημαντικά ποσά… Αποφύγετε λοιπόν αψυχολόγητες και παρορμητικές ενέργειες.

Δίδυμοι

Όσοι από εσάς βρίσκονται σε σχέση ή είναι παντρεμένοι, αναμένεται να ασχοληθούν σοβαρά με τη σχέση τους. Πρέπει να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να αποκατασταθεί η επικοινωνία.

Καρκίνος

Το δεύτερο μισό της μέρας είναι σαφώς πιο ευνοϊκό για διαβουλεύσεις, επαγγελματικές συζητήσεις ή επαγγελματικά ταξίδια.

Λέων

Είναι μια χαλαρή και ήρεμη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα που θα πρέπει να αξιοποιήσετε γα να χαλαρώσετε και σεις και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Παρθένος

Μην σας παρασύρει ο ενθουσιασμός, ιδίως εάν πρόκειται για θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ερωτική σας σχέση. Το απόγευμα θα υπάρχουν απρόσμενες δαπάνες που αφορούν το αυτοκίνητο ή το σπίτι σας.

Ζυγός

Κάτι σας προβληματίζει και σκέφτεστε ότι πρέπει να το συζητήσετε με το ταίρι σας ή με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Ίσως όμως να μην σας αρέσει η αντίδραση του ή αυτά που θα ακούσετε…

Σκορπιός

Επικοινωνιακά είναι μια πολύ δυνατή μέρα, ιδίως μετά το μεσημέρι! Θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε για να κλείσετε από τη μια ανοιχτά μέτωπα και να ανοίξετε καινούργιες πόρτες από την άλλη.

Τοξότης

Μέσα από φιλικές συναναστροφές και από τυχαίες συμπτώσεις θα πάρετε απαντήσεις σε ένα σοβαρό θέμα που σας απασχολεί.

Αιγόκερως

Την ψυχραιμία σας θα πρέπει να κρατήσετε σήμερα και να περάσετε από φίλτρο τα λεγόμενα σας, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε μόνοι Σαββατιάτικα.

Υδροχόος

Είναι μια σημαντική μέρα για τα άτομα που κάνουν καινούργια ανοίγματα στην καριέρα τους. Ένα τηλεφώνημα ή ένα e-mail μπορεί να ανατρέψει μεν την μέρα σας, αλλά θα δώσει ώθηση στην καριέρα σας.

Ιχθύς

Θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σήμερα στη δουλειά σας, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό της μέρας. Επικεντρώστε τις προσπάθειες σας ωστόσο να λύσετε ένα θέμα που θα δημιουργηθεί το απόγευμα.

 

 

Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Δείτε επίσης

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24/9/2018

Κριός Έχετε μια εύνοια στα επαγγελματικά σας σήμερα, ειδικά όσο αφορά τις συνθήκες κάτω απ…