Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16/8/2018


(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κριός

Προσέξτε μήπως μια παρασκηνιακή επαφή σας βλάψει αντί να σας ωφελήσει. Μια απροσδόκητη αναποδιά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Ταύρος

Ερωτική διάθεση και διάχυτος ερωτισμός υπάρχει μέσα στην δουλειά ή μέσα από νέες επαγγελματικές γνωριμίες.

Δίδυμοι

Μην οδηγείτε υπό την επήρεια  αλκοολούχων ποτών!!! Προσοχή στις μετακινήσεις. Συγκρούσεις και έντονοι καυγάδες στα αισθηματικά.

 

Καρκίνος

Η δράση σας να έχει σοβαρότητα για να σας εκτιμήσουν ανάλογα και οι άλλοι. Δείξτε το βάθος σας και όχι το ανάλαφρο του χαρακτήρα σας.

Λέων

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, που τελευταία έχετε παραμελήσει.

Παρθένος

Οι κόποι και οι μακροχρόνιες προσπάθειες σας στο χώρο των επαγγελματικών παρουσιάζουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Μην αγχώνεστε, η ανταμοιβή θα έρθει λίγο αργότερα.

Ζυγός

Κινηθείτε με μεθοδικότητα και δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας υποθέσεις, αποφεύγοντας να κάνετε πράγματα που θα σας αγχώσουν και θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Σκορπιός

Πνευματικές διαφωνίες ή διαφορές απόψεων θα προκύψουν σήμερα. Μην επηρεάζεστε από τρίτους αρνητικά και μη γίνεστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας. Δεν συντρέχει λόγος αμφισβήτησης.

Τοξότης

Κλίμα έντασης και παραλογισμού θα επικρατεί κατά τη διάρκεια της μέρας. Τα άστρα θα δημιουργήσουν εξάρσεις και ένταση, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως

Η αναποφασιστικότητα σας αρχίζει να κουράζει το ταίρι σας. Η έντονη προσωπικότητα σας και η συνεχής διάθεση σας για γκρίνια θα οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Θεωρήστε ότι έχετε την καλή σας νεράιδα στο πλευρό σας έτοιμη με το ραβδάκι της να ικανοποιήσει κάποια επιθυμία σας.

Ιχθύς

Η επιθετικότητα σας οφείλεται σε ένταση και συσσωρευμένα νεύρα.  Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας. Καταλογίζετε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε.

 

 

Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Δείτε επίσης

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24/9/2018

Κριός Έχετε μια εύνοια στα επαγγελματικά σας σήμερα, ειδικά όσο αφορά τις συνθήκες κάτω απ…