Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22/6/2018!

(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κριός

Με κάποια έξαρση της ζηλοτυπίας, δείχνετε ιδιαίτερη αντοχή να πολεμήσετε για τις φιλοδοξίες σας, που πάντα αποβλέπουν στο κέρδος. Μπορείτε όμως με τη στάση αυτή να φθάσετε μέχρις εκεί.

Ταύρος

Μια ρομαντική μέρα η σημερινή που προσφέρεται για μια εξόρμηση με το ταίρι σας, που θα μπορούσε να εξομαλύνει και τα όποια τυχόν προβλήματα και να σας φέρει πιο κοντά.

Δίδυμοι

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας και με την αποδοχή διαφορετικών ανθρώπων μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα με θέματα αλληλογραφίας, εμπορικές συναλλαγές, θέματα βασικής και μέσης εκπαίδευσης.

Καρκίνος

Θέματα σχετικά με πανεπιστήμια, δικαστήρια και γενικότερα νομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα, αλλά προσέξτε να συγκρατήσετε λίγο την ορμητική και μαχητική σας διάθεση.

Λέων

Θέματα σχετικά με δικαστήρια και γενικότερα νομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα, αλλά προσέξτε να συγκρατήσετε λίγο την ορμητική και μαχητική σας διάθεση.

Παρθένος

Απολύστε κατά τη σημερινή μέρα τη σπιτική θαλπωρή και φορτίστε τις μπαταρίες σας για να αντέξετε τους έντονους ρυθμούς της βδομάδας που ακολουθεί.

Ζυγός

Μπορείτε με μια έξυπνη στρατηγική να έχετε θετικά αποτελέσματα στην προσπάθεια σας, μια και το πλανητικό σκηνικό σας χαρίζει λάμψη και εύνοια.

Σκορπιός

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, ιδίως στον οικονομικό τομέα. Δεν είναι καλή η εποχή για ρίσκα αλλά ούτε και για σπατάλες!

Τοξότης

Ένα ταξίδι αναψυχής ή μια εξόρμηση μπορεί να ανοίξει καινούργιες πόρτες και για τα επαγγελματικά σας, μια που θα σας δοθεί μια ευκαιρία μοναδική.

Αιγόκερως

Έχετε τον τρόπο σας να χειρίζεστε με επιτυχία διαπληκτισμούς ή αντιπαραθέσεις σε φιλικό ή οικογενειακό επίπεδο. Μην αφήνετε τα μικρά και ασήμαντα να χαλάσουν επαφές ετών.

Υδροχόος

Με υπομονή και επιμονή μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε δύσκολη κατάσταση σε οικογενειακό ή συγγενικό επίπεδο. Εσείς θα κλιθείτε να σβήσετε τη φωτιά…

Ιχθύς

Είστε εξαιρετικά ανυπόμονοι σήμερα, αυτό όμως δεν θα σας βγει σε καλό. Επιστρατεύστε την υπομονή σας και όλα θα πάνε κατ ευχή.

 

 

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: 

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Δείτε επίσης

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25/9/2018

Κριός Φροντίστε τα λεγόμενα σας και οι υποσχέσεις που δίνετε να συνάδουν με τις πράξεις σα…