Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 15/9/2018

Κριός

Οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για φιλικές συναναστροφές και χαλάρωση. Τυχόν προβλήματα με το ταίρι σας μπορούν σήμερα να γεφυρωθούν.

Ταύρος

Θα σημειωθεί μια αμοιβαία δυσαρέσκεια με το ταίρι σας σήμερα, κατά τις απογευματινές ή βραδινές ώρες και τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πολύ άσχημη τροπή, εάν δεν είσαστε και οι δύο προσκολλημένοι στη σχέση.

Δίδυμοι

Είναι ευκαιρία να αξιοποιήσετε σήμερα τα πολύπλευρα σας ταλέντα κατά την επικοινωνία σας με άτομα που μόλις γνωρίσατε και που μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο αναφορικά με το επαγγελματικό σας μέλλον.

Καρκίνος

Μια πληκτική και ρουτινιάρικη μέρα μπορεί να τελειώσει με ένα πολύ όμορφο και απροσδόκητο τρόπο. Μια καινούργια γνωριμία θα σας συνεπάρει και θα αρχίσετε να κάνετε όνειρα…

Λέων

Οι απογευματινές ή βραδινές ώρες δεν θα είναι ακριβώς εύκολες για σας. Θα βρεθείτε μεν με φιλικά πρόσωπα, αλλά η ατμόσφαιρα ίσως να είναι βαριά και με την ώρα να αυξάνετε η δυσφορία σας.

Παρθένος

Επικοινωνιακά είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή! Εμπιστευθείτε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σε δικά σας άτομα και ίσως να σας δώσουν μια λύση που δεν είχατε σκεφτεί.

Ζυγός

Κάτι θα σας αναστατώσει και θα σας χαλάσει την ηρεμία. Ίσως να πρόκειται για μια παρεξήγηση με φιλικό πρόσωπο, ενδεχομένως να υπάρχουν θέματα ζηλοτυπίας με το ταίρι σας, ακόμη και κάποια απρόσμενα οικονομικά προβλήματα.

Σκορπιός

Η πίεση για επιτυχία και κατακτήσεις που προέρχεται από την εσωτερική σας ανάγκη να ξεχωρίζετε και να σας θαυμάζουν, μπορεί να σας φορτίσει υπερβολικά, χωρίς να το καταλάβετε.

Τοξότης

Το πρώτο μισό της μέρας είναι γεμάτο απρόοπτα και εκπλήξεις! Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κυρίως, διατηρήστε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών σας, αποφεύγοντας ριψοκίνδυνες κινήσεις.

Αιγόκερως

Πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο καλό θα ήταν να έχετε συγκεντρώσει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Υδροχόος

Εξαιρετικά σκληρός ο ανταγωνισμός που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα και οι εντιμότητα των προθέσεων ή των κινήσεων δεν δίνει πάντοτε το προβάδισμα…

Ιχθύς

Κάποια πράγματα που τα χειρίζεστε με περισσή ελαφρότητα ή κάποια άλλα που επιλέγετε να τα αγνοείτε θα δημιουργήσουν μια σειρά προβλημάτων στους γύρω σας, απλά…

 

 

Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Δείτε επίσης

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24/9/2018

Κριός Έχετε μια εύνοια στα επαγγελματικά σας σήμερα, ειδικά όσο αφορά τις συνθήκες κάτω απ…