Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12/9/2018

Κριός

Κάποια ένταση θα παρατηρηθεί με το ταίρι σας, που θα σας δημιουργήσει ένα αίσθημα ανησυχίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι προσεκτικοί χειρισμοί και ένας ειλικρινής διάλογος.

Ταύρος

Έχετε την αίσθηση ότι βαδίζετε στα τυφλά και αυτό σας εκνευρίζει. Πολύ σύντομα όμως θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε τις προθέσεις των ατόμων που σας ενδιαφέρουν.

Δίδυμοι

Δώστε το περιθώριο στους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας να βγουν μπροστά και σεις ακολουθήστε. Μην το βλέπετε σαν ήττα, αλλά σαν μια έξυπνη στρατηγική!

Καρκίνος

Στη λεπτομέρεια κρύβετε το κλειδί της επιτυχία, καθώς μια παράβλεψη ίσως να σας στοιχίσει σε χρήματα, ίσως όμως να βλάψει και τη φήμη σας.

Λέων

Εάν έχετε σκεφτεί το μέλλον σας σοβαρά και έχετε χαράξει ενσυνείδητα την πορεία σας, δεν υπάρχουν περιθώρια να κάνετε πίσω. Υπερνικήστε τα εμπόδια και προχωρήστε.

Παρθένος

Οι προθέσεις σας ενδεχομένως να μην κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τους γύρω σας σήμερα, αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας πτοήσει.

Ζυγός

Αρκετές η ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας και θα πρέπει να μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες. Με την έμφυτη διπλωματία σας και το λεπτό σας πνεύμα και χιούμορ μπορείτε να κάνετε τη διαφορά!

Σκορπιός

Η ενεργητικότητα και η κινητικότητα σας μπορούν να σας φέρουν σήμερα μια νέα και ελπιδοφόρα συνεργασία ή καινούργιες πηγές εσόδων που τόσο έχετε ανάγκη!

Τοξότης

Εξαιρετικές ιδέες θα έχετε, που μπορεί όμως να σκοντάψουν ή να μην είναι άμεσα εφαρμόσιμες. Σε εύθετο χρόνο μπορείτε να επανέλθετε και να τις υλοποιήσετε.

Αιγόκερως

Εάν έχετε στο νου σας να κάνετε κάποιες αλλαγές ή αναπροσαρμογές σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας, σήμερα είναι μάλλον κακή ιδέα!

Υδροχόος

Είναι μια εξαιρετική μέρα για τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Οι απογευματινές ώρες ενδείκνυνται για συνεύρεση με φιλικά πρόσωπα, και ένα υπήρχε κάτι που δημιουργούσε εντάσεις, σήμερα μπορεί να ξεπεραστεί.

Ιχθύς

Προσέξτε τις κινήσει σας, γιατί ίσως να πληγώσετε κάποια άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να χαλάσετε τις σχέσεις σας. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν φρόνιμο τώρα…

 

 

Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Δείτε επίσης

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24/9/2018

Κριός Έχετε μια εύνοια στα επαγγελματικά σας σήμερα, ειδικά όσο αφορά τις συνθήκες κάτω απ…