Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11/9/2018

Κριός

Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις τρέχουν, το μυαλό σας όμως είναι στα ταξίδια, την διασκέδαση και τις καινούργιες εμπειρίες που θέλετε να αποκομίσετε. Αν μπορείτε να τα συνδυάσετε, ακόμη καλύτερα.

Ταύρος

Υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στον περίγυρό σας σήμερα, εργασιακό ή προσωπικό. Αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, γιατί θα βγείτε χαμένοι…

Δίδυμοι

Είναι μια εξαιρετική μέρα για φιλόδοξες προσπάθειες η σημερινή. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, τα μέσα ενημέρωσης και τη διαφήμιση ή τις επιχειρήσεις.

Καρκίνος

Είναι μια εξαιρετικά φορτωμένη μέρα με πολλά πράγματα να συμβαίνουν παράλληλα σε πολλά μέτωπα. Έχετε όμως τα άστρα με το μέρος σας και θα καταφέρετε να τα χειριστείτε όλα με επιτυχία.

Λέων

Η μέρα είναι εξαιρετική για να αποκαταστήσετε την θέση και το κύρος σας. Εξαπολύστε ευρεία επίθεση προς όλα τα ανοιχτά μέτωπα και η νίκη είναι δική σας!

Παρθένος

Το παρελθόν σας βρίσκεται ξαφνικά στο δρόμο σας. Κάποιο πρόσωπο θα αναμοχλεύσει το παρελθόν και θα σας εκνευρίσει…

Ζυγός

Ταξίδια, επαφές, επικοινωνία είναι τα δυνατά σας σημεία σήμερα! Επωφεληθείτε των ευνοϊκών πλανητικών θέσεων να διευρύνετε τις επαφές σας και την πελατειακή σας βάση!

Σκορπιός

Η μέρα μπορεί να σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα, καθώς μια επένδυση σας που είχε υψηλό ρίσκο φαίνεται να αποδίδει και να σας ανταμείβει!

Τοξότης

Θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά, αποφεύγοντας κωλυσιεργίες και αμφιταλαντεύσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε τους στόχους σας!

Αιγόκερως

Μην προγραμματίζετε σημαντικά πράγματα για την σημερινή μέρα, γιατί δεν θα σας βγουν όπως θα θέλατε ή όπως τα περιμένατε. Περιοριστείτε στην απλή διαχείριση της καθημερινότητας.

Υδροχόος

Σήμερα είναι η μέρα για νέα ξεκινήματα! Κάντε προσεκτικά βήματα και μην σας τυφλώνει ο ενθουσιασμός. Προσοχή σήμερα στα ηλεκτρονικά σας συστήματα! Θωρακίστε τον υπολογιστή σας!!!

Ιχθύς

Τα όνειρα σας πραγματοποιούνται σταδιακά, οπότε δεν χρειάζεται εμμονή με τους στόχους σας. Χαλαρώστε λίγο και απολαύστε τη μέρα σας.

 

 

Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Δείτε επίσης

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24/9/2018

Κριός Έχετε μια εύνοια στα επαγγελματικά σας σήμερα, ειδικά όσο αφορά τις συνθήκες κάτω απ…