Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6/8/2019 Από την Αλίντα Κανάκη

Το τρίγωνο  Ηλίου Δία στο Λέοντα  από 5-9 Αυγούστου μοιράζει τύχη και νίκες στους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου.

Τα ζώδια  της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) Ευχάριστες ειδήσεις θα λάβετε αυτές τις μέρες, είτε με ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα από άτομο, με το οποίο έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό, είτε με μια ανακοίνωση που αφορά το εργασιακό σας μέλλον! Ευνοούνται ιδιαίτερα τα συναισθηματικά και θέματα που σχετίζονται με οικογένεια και συγγενείς.

Τα ζώδια  του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός και Υδροχόος) Σας περιμένουν  ευχάριστες ειδήσεις, ίσως και εκπλήξεις από τον εργασιακό σας χώρο. Μπορεί να αφορούν μια προαγωγή, ένα χρηματικό μπόνους ή μια ανταμοιβή γενικά προς αναγνώριση των προσπαθειών και των επιτευγμάτων σας. Ευνοείται ιδιαίτερα ο τομέας της επικοινωνίας.

Τα ζώδια  του νερού (Καρκίνος, σκορπιός  και Ιχθείς) θα είναι νικητές στην οικονομική και επαγγελματική ζωή. Θα επιτύχουν μεγάλα κέρδη, θα αυξήσουν τα εισοδήματα τους, θα βρουν μια νέα πηγή χρημάτων, θα κάνουν μια μεγάλη αγορά ή θα λάβουν ένα πολύτιμο δώρο, θα λάβουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, θα προαχθούν, θα ξεκινήσουν μια νέα επικερδής επιχείρηση ή θα αποκτήσουν ένα νέο τίτλο στον επαγγελματικό τομέα  .

Περισσότερο ευνοούνται  : Οι  Κριοί, Λέοντες και οι Τοξότες

Κριός : Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται και όχι μόνο αυτή! Η μέρες  προσφέρονται για καινούργιες κοινωνικές και φιλικές γνωριμίες, και κάπου ανάμεσα στα νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξει  κάποιο άτομο που θα ξυπνήσει μέσα σας την ερωτική έλξη!

Τοξότης : Προβλέπεται να σας χαμογελάσει για μια ακόμη φορά η τύχη στα αισθηματικά σας. Για τους ερωτευμένους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραμερίσετε μέσα από μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας όλα εκείνα που σας ενοχλούν στην σχέση.

Λέων : Επιτυχία στις επιχειρήσεις ,άνοδος οικονομική, ανάπτυξη. Ευπρόσδεκτα είναι τα ταξίδια, οι εκδρομές, τα πάρτι ή άλλες δραστηριότητες που μπορούν να σας βγάλουν από την ρουτίνα!

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου θα έχουν τύχη στον οικονομικό τομέα και επαγγελματική άνοδο.

8-9 Αυγούστου 2019 – Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο και το τρίγωνο με τον Δία συνδέεται με πολύ μεγάλα χρήματα, μεγάλες εξαγορές και τεράστια οικονομική επιτυχία.

Κριός

Η μέρα κρύβει συναισθηματική ευαισθησία . Προσέξτε γιατί η απόσταση και οι παρεξηγήσεις, θα σας απομακρύνουν από το ταίρι σας. Κινηθείτε με δυναμισμό την σημερινή μέρα. Κάποιοι από τον οικογενειακό σας περιβάλλον έχουν αντιρρήσεις για τη σχέση σας. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τα πράγματα.

Ταύρος

Σταματήστε να ενισχύετε οικονομικά κοντινά σας άτομα που δεν το αξίζουν. Ίσως προκύψει κάποιο πρόβλημα στο σπιτικό σας ή με την μητέρα σας, δώστε την απαραίτητη προσοχή. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Δίδυμοι

Νέες προοπτικές ανοίγονται,  τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ορισμένες προοπτικές για καλυτέρευση της αισθηματικής σας ζωής αρχίζουν να ξεπροβάλλουν σήμερα. Όσοι είστε μόνοι / μόνες  θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, όμως στο τέλος θα προτιμήσετε να έχετε την ελευθερία σας να κινείστε όπως θέλετε.

Καρκίνος

Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Μην ξοδεύετε ασυλλόγιστα χρήματα και φερθείτε ρεαλιστικά αν θέλετε ο σύντροφος σας να εκφράσει τα συναισθήματα του. Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί το αισθηματικό τομέα.

Λέων

Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αν φανείτε συνετοί, αδράξετε τις ευκαιρίες και μείνετε προσγειωμένοι  Με υπομονή θα χαρείτε σύντομα αισθηματικές εξελίξεις και την βελτίωση των οικονομικών σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μη διαφωνείτε με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Παρθένος

Εκτός από εσωτερική αναταραχή και εκνευρισμό, αρνητικά θα είναι και τα επαγγελματικά σας θέματα. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη ζητήματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Φροντίστε οι αποφάσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδικές, ώστε να αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις.

Ζυγός

Τα άστρα σήμερα ευνοούν τις συναναστροφές σας και μιας και έχετε πρωτότυπες ιδέες, καλό θα ήταν να στραφείτε σε σοβαρές συζητήσεις. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν μπορείτε να διεκπεραιώσετε μελλοντικά. Συζητήστε τα προβλήματα σας με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, φροντίστε όμως να κατεβάστε τους τόνους και να αποφύγετε λογομαχίες.

Σκορπιός

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με υπομονή.

Τοξότης

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι κινείται λάθος. Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.

Αιγόκερως

Και σήμερα φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Η αρνητική στάση του συντρόφου σας ίσως σας γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος. Κάντε υπομονή, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα.

Υδροχόος

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι σήμερα. Αποφύγετε λογομαχίες!!!

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

Ιχθύς

Μέρα δράσης αλλά και απαισιοδοξίας η σημερινή, αφού θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και συναντάτε αντιρρήσεις. Ξεκινήστε τη μέρα σήμερα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά.

Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6/8/2019 Από την Αλίντα Κανάκη">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…