Αν θέλετε να πάρετε δώρο στα παιδιά σας, στα βαφτιστήρια σας η στα εγγόνια σας φροντίστε τα δώρα που θα κάνετε να είναι ανάλογα με την ηλικία και αν ξέρετε τι ακριβώς θέλουν τότε το μονό που έχετε είναι να του το πάρετε.

Για τα παιδιά νηπιακής ηλικίας μπορείς να πάρεις εκπαιδευτικά παιχνίδια έτσι και θα παίζει και θα μαθαίνει αλλά θα ακονίσει το μυαλουδάκι του, όπως ένα εκπαιδευτικό πάζλ. Μία ακόμη επιλογή για δώρο σε ένα μικρό σε ηλικία παιδάκι είναι ένα μουσικό όργανο οπου το πιτσιρίκι σας θα έρθει σε επαφή με τις πρώτες νότες και μελωδίες και ποιος ξέρει μπορει να αποκτήσετε έναν σπουδαίο μουσικό μετα από λίγα χρονια!!

Για παιδιά προσχολικής ηλικίας διάλεξε κάτι δημιουργικό, είτε είναι κατασκευές με τουβλάκια lego ή ξύλινους  κύβους όπως επίσης  κάποιο σετ ζωγραφικής με καβαλέτο για τους μικρούς μας ζωγράφους, θα το λατρέψουν!

Για παιδιά δημοτικού πάρε ένα επιτραπέζιο που μπορεί να παίξει με όλη την οικογένεια ή και με τους φίλους του! Τα επιτραπέζια παιχνίδια αναπτύσσουν το ομαδικό πνεύμα, διδάσκουν υπομονή, αναπτύσσουν τις μαθητικές ικανότητες και οξύνουν τη σκέψη  και την κριτική αποψη!


Για τα παιδιά πιο μεγάλης ηλικίας μπορείς να πάρεις ρούχα, καποιο γκάτζετ όπως ένα τάμπλετ ή ένα εξυπνο ρολόι όπου θα βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν μία παραπάνω επαφή με την τεχνολογία και την ορθή χρήση του διαδυκτίου, πάντα υπό την επίβλεψη μας!

Ότι και να διαλέξεις τα παιδιά θα σας ευχαριστήσουν με μια μεγάλη αγκαλιά και ένα γλυκό φιλί!!

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: KozaniKids

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Το τρίτο βιβλίο του Δημήτρη Ταουκίδη «Με Γάλα Μυστικά» από τις εκδόσεις Παρισιάνου

Μόλις πήρα στα χέρια μου το νέο βιβλίο του Δημήτρη με τίτλο «Με Γάλα μυστικά» πραγματικά δ…