Γράφει η Μαρία Νάκα
Ηairstylist & Τεχνικός περιποίησης

Και έρχεται εκείνη η μέρα…η μέρα του γάμου!

Όλες μας τρέχουμε να βρούμε το νυφικό των ονείρων μας, τα τέλεια παπούτσια και γενικά ψάχνουμε το «τέλειο» σε ότι έχει να κάνει με το γάμο!


Σε αυτή την προσπάθεια όμως πολλές φορές μπορεί να υπερβάλουμε ψάχνοντας να βρούμε κάτι το διαφορετικό, κάτι το ιδιαίτερο και πρωτότυπο με αποτέλεσμα? εκείνη τη μέρα να μην είμαστε ο εαυτός μας!

Πολύ βασικό ρόλο παίζει και το χτένισμα. Αρχίζουμε λοιπόν αναζητώντας το ιδανικό χτένισμα!

1.Ανάλογα με το νυφικό που έχουμε επιλέξει, το οποίο επίσης πρέπει να το έχουμε διαλέξει με κριτήριο το να νιώθουμε άνετα, μπορούμε να βρούμε και το χτένισμα μας. Το μπούστο του νυφικού μπορεί να μας βοηθήσει να αποφασίσουμε αν θα μαζέψουμε τα μαλλιά μας ή αν θα τα αφήσουμε κάτω.

2.Το πέπλο. Αν επιλέξουμε να έχουμε πέπλο ευτυχώς η επιλογή είναι εύκολη γιατί μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα είτε σε έναν κότσο σινιόν,ψηλό ή επιμελώς ατημέλητο είτε σε ένα πιο απλό χτένισμα με μπούκλες και κυματισμούς!

3.Το να νιώθουμε ο εαυτός μας! Καλό θα ήταν εκείνη τη μέρα να μην επιλέξουμε κάτι το οποίο να είναι πολύ μακριά απο εμάς  στην καθημερινότητά μας με αποτέλεσμα να γινόμαστε αγνώριστες. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να αποφύγουμε και τις έντονες αλλαγές στο χρώμα τον μαλλιών μας ή αν θέλουμε μία έντονη αλλαγή καλό θα ήταν να την προετοιμάσουμε καιρό πριν και όχι λίγες  μέρες πριν το γάμο!

4.Ένα νυφικό χτένισμα εκτός απο εντυπωσιακό θα πρέπει να είναι και ιδανικό στο να το έχουμε στη διάρκεια όλης της μέρας. Ένα υπερβολικά βαρύ και σφιχτό χτένισμα μπορεί να μας προκαλέσει πονοκέφαλο και εκνευρισμό ή και ένα χτένισμα με κάτω τα μαλλιά και με πολύ όγκο να μας ζεσταίνει.

Σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα παίζει η πρόβα που θα κάνουμε το χτένισμά μας και μάζί με την κομμώτρια μπορούμε να βρούμε το ιδανικό!

5. Η τελετή έχει τελειώσει και μία αλλαγή στο χτένισμα θα μας βοηθήσει στο να νιώσουμε πιο άνετα στο γλέντι που θα ακολουθήσει.


Έτσι λοιπόν ένα ελαφρύ πιάσιμο ή μία ανάλαφρη αλογοουρά είναι ιδανικά στο να μην μας ενοχλούν τα μαλλιά μας και να διασκεδάσουμε!

Μαρία Νάκα
Ηairstylist & Τεχνικός περιποίησης

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Ομορφιά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Τα 3 καλύτερα homemade scrubs χειλιών

Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στη φροντίδα των μαλλιών και του προσώπου μας παραβλέποντας έν…