Το καλοκαίρι στην πόλη μας δεν θα μπορούσε να είναι πιο παιχνιδιάρικο!

Τώρα που το καλοκαιράκι έφτασε, οι μικροί μας φίλοι δεν κρατιούνται με τίποτα μέσα στο σπίτι. Το καλοκαίρι στην πόλη μας δεν θα μπορούσε να είναι πιο παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό κι αυτό γιατί πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να εκτονώνουν την ενέργειά τους και να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους στον νέο παιδότοπο Γύρω-γύρω Όλοι, τον οποίο θα βρείτε επί της οδού Φαρσάλων 7.

Γιατί παιδότοπος Γύρω – γύρω Όλοι?

Ο παιδότοπος Γύρω – γύρω Όλοι δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη με σκοπό να προσφέρει στα παιδιά ατελείωτο παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση, χωρίς την παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα. Έτσι κάθε παιδί αφήνει ελεύθερη την φαντασία του, ενώ ταυτόχρονα κοινωνικοποιείται και μαθαίνει να συνυπάρχει.

Πρόκειται για έναν χώρο ζεστό, στοργικό και κυρίως ασφαλή,έτσι ώστε τα παιδιά να νιώθουν την χαρά της δημιουργίας και της ελεύθερης έκφρασης μέσα απο το παιχνίδι, τις κατασκευές, την ζωγραφική, τον χορό, το παραμύθι και την δραματοποίηση.

 Ο υπαίθριος χώρος

Το Γύρω – γύρω Όλοι φρόντισε να δημιουργήσει έναν εξίσου όμορφο και ασφαλή εξωτερικό χώρο. Ένα ιδανικό μέρος για να εκφραστούν, να εκτονωθούν και να δημιουργήσουν, πάντα μέσα από μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων τώρα το καλοκαίρι!

Εκτός από παιχνίδι, ο εσωτερικός καθώς και ο καλοκαιρινός υπαίθριος χώρος είναι διαθέσιμος για παιδικά πάρτι! Οργάνωστε ένα μοναδικό πάρτυ και χαρίστε στα παιδιά μια αξέχαστη εμπειρία με ατελείωτο κέφι και παιχνίδι.

Επισκεφθείτε και εσείς τον παιδότοπο Γύρω – γύρω όλοι και δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς και ελευθερίας σε έναν χώρο, που μόνο το παιδικό μυαλό μπορεί να ονειρευτεί!

Είσοδος / με την ώρα
Δυνατότητα οικονομικών πακέτων
Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών
Δευτέρα έως Παρασκευή
Πρωί : 08:30 – 14:30
Απόγευμα : 18:30 – 20:30
_________________________________________________________________________________________________
Παιδότοπος Γύρω – γύρω όλοι | Χωρίς την παρουσία γονέα ή κηδεμόνα 
Τηλ. 24610 27430
Τηλ. κρατήσεων για πάρτι 694 491 3138
Φαρσάλων 7 , Κοζάνη

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: KozaniKids

Δείτε επίσης

Έπαινος…, αυτός ο γλυκός ήχος!

Γράφει η Βασιλική Ι. Μάστορα Ψυχολόγος Ο πιο γλυκός απ’όλους τους ήχους είναι ο έπαινος. Ξ…