Φωτογράφιση Γάμου: Θανάσης Βράνος και studio DALLA VRANOS

 O Θανάσης Βράνος, με εμπειρία και οικογενειακή παράδοση στη τέχνη της φωτογραφίας είναι ο άνθρωπος που θα αποτυπώσει όλα σας τα συναισθήματα, τη συγκίνηση και την ομορφιά στην ιδιαίτερη μέρα του γάμου σας. Με την καλλιτεχνική του ματιά θα σας χαρίσει φωτογραφίες που θα θέλετε να κρατήσετε και θα κοσμούν το σπίτι σας για μια ζωή.

 Πόσο σημαντικό είναι όμως ο φωτογράφος να θέλει και να μπορεί να στέκεται δίπλα σας σαν δικός σας άνθρωπος που νοιάζεται καθόλη τη διάρκεια της ιερής για εσάς στιγμής; Να είναι άψογος επαγγελματίας και να θέλει να υλοποιήσει με ακρίβεια τον τρόπο που επιθυμείτε εσείς να θυμάστε τον γάμο σας; Ο Θανάσης Βράνος είναι λοιπόν ο άνθρωπος που ψάχνετε και μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Θα βρείτε το studio DALLA VRANOS στο κέντρο της Κοζάνης,στη Πλατεία Ελευθερίας 5 και υλικό του στην επίσημη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/pg/Studio.Dalla.Vranos/about/?ref=page_internal

Και στο instagram https://www.instagram.com/vranos/

 

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Προτάσεις στην Κοζάνη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

‘Ελλη: Τα ρούχα που αγκαλιάζουν όλες τις γυναίκες

  Με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της γυναικείας ένδυσης το κατάστημα Έλλη επί της οδού Μ…