Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση από το Donnasito.gr στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης!

Για πρώτη φορά όλα τα παιδάκια της Κοζάνης θα εικονογραφήσουν το δικό τους παραμύθι! Το Donnasito.gr και το Kozani Kids σας περιμένουν να εικονογραφήσετε το παραμύθι «Το κουραμπιεδάκι που ήταν φτιαγμένο από λαδάκι!»

Όλοι μας  περιμένουμε αυτή την περίοδο των γιορτών για να καταβροχθήσουμε τους υπέροχους κουραμπιέδες. Κάθε χρόνο, αυτή η γνωστή μυρωδιά πλημμυρίζει το σπίτι του Όλιβερ! Τι συμβαίνει όμως φέτος, όταν η μαμά αποφασίζει να φτιάξει κουραμπιέδες με λάδι και όχι με βούτυρο?

Πρόκειται για μια ιστορία αλλιώτικη από τις άλλες! Μαθαίνουμε να μην είμαστε κατηγορηματικοί στις επιλογές μας καθώς και να δίνουμε πάντα μια ευκαιρία σε κάτι καινούριο! Ακόμα μαθαίνουμε τα οφέλη της κατανάλωσης του λαδιού.

Οι καλύτερες εικονογραφήσεις θα συγκεντρωθούν και θα  δημιουργηθεί το παραμύθι σε ηλεκτρονική μορφή με δυνατότητα εκτύπωσης! Μείνετε συντονισμένοι στο donnasito.gr για να διαβάσετε το υπέροχο παραμύθι που δημιούργησαν τα παιδιά της Κοζάνης!

Όμως δεν τελειώσαμε εκεί…

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζυμώσουν το δικό τους «κουραμπιεδάκι» , αλλά και στο τέλος θα φύγουν με ένα handmade στολίδι από εμάς καθώς και με δώρα!!

Σας περιμένουμε όλους!

Πότε?
Παρασκευή 22/12 και ώρα 13:00
Πoύ?
Σπιτάκι, Κεντρική Πλατεία Κοζάνης

 

 

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Kozani Kids
περισσότερα στή: KozaniKids

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Το τρίτο βιβλίο του Δημήτρη Ταουκίδη «Με Γάλα Μυστικά» από τις εκδόσεις Παρισιάνου

Μόλις πήρα στα χέρια μου το νέο βιβλίο του Δημήτρη με τίτλο «Με Γάλα μυστικά» πραγματικά δ…