Μια φορά κι έναν καιρό… ήταν μια πολιτεία που απ’ όλες ξεχώριζε σ’ ολόκληρη τη χώρα….Οι άνθρωποι αγέλαστοι, χαζοί και μουτρωμένοι.Ώσπου… μια παραμονή Χριστουγέννων ήρθαν οι καλικάντζαροι κι έφεραν… ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!!!
Ξημερώνει στην Αγέλαστη Πολιτεία, ένα μέρος που δεν επιτρέπεται η διασκέδαση και η χαρά, κυριαρχεί η σοβαρότητα και η αυστηρότητα, και οι γονείς αυτού του μέρους προσπαθούν, με επιτυχία, να περάσουν αυτά τα ιδανικά στα παιδιά τους. Ο ερχομός, όμως, των καλικάντζαρων, την ημέρα των Χριστουγέννων, θα αλλάξει δραματικά τη ζωή τους και τις τρυφερές ψυχές των μικρότερων θα τις σημαδέψει μια για πάντα.


Μέσα από μια σειρά σκανδαλιών, πονηρών φαρσών και τραγουδιών, θα σπρώξουν τους καθ’ όλα ευυπόληπτους κατοίκους της Αγέλαστης Πολιτείας σε μια σειρά γεγονότων που, όταν όλα τελειώσουν, θα προτιμήσουν να κάνουν πως τα ξέχασαν παρά να διδαχθούν κάτι από αυτά.

Μόνο τα παιδιά θα βγουν από όλη αυτή την ιστορία σοφότερα, πιο χαρούμενα και φυσικά αγνότερα…
Εκτός από το παραδοσιακό μήνυμα των Χριστουγέννων (που οι Καλικάντζαροι παρουσιάζονται σαν ζαβολιάρηδες και κατεργάρηδες μεν, που θέλουν να κόψουν το δέντρο της γης και να χαλάσουν τις γιορτές, από την άλλη όμως είναι και ο λόγος που ξεσηκώνεται η πόλη και κάνουν τους πάντες να ξεφαντώνουν), οι αδερφοί Κατσιμίχα μπολιάζουν την ιστορία με πρωτότυπους χαρακτήρες, με μια ιδιαίτερη αισθητική αι με ένα φινάλε αντάξιο της ιστορίας τους.

Οι μικροί μας φίλοι συμμετέχοντας και αυτοί, θα «μεταμορφωθούν» σε χαρακτήρες εμπνευσμένους από το βιβλίο και όλοι μαζί θα παίξουμε, θα γελάσουμε και θα χορέψουμε καλωσορίζοντας με το δικό μας τρόπο τα Χριστούγεννα….

Περισσότερες πληροφορίες 

19/12 στις 6:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ.

Μελί Μελό  3ης Σεπτεμβρίου 29

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: KozaniKids

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Το τρίτο βιβλίο του Δημήτρη Ταουκίδη «Με Γάλα Μυστικά» από τις εκδόσεις Παρισιάνου

Μόλις πήρα στα χέρια μου το νέο βιβλίο του Δημήτρη με τίτλο «Με Γάλα μυστικά» πραγματικά δ…