«Ένα βιβλίο χωρίς τίτλο»! μία εκδήλωση για τα παιδιά στο βιβλιοπωλείο ‘Πάπυρος’ Σάββατο 18 Ιανουαρίου 12 το μεσημέρι στη Φιλίππου Β με Σουμελά Γωνία Σας περιμένουμε!!!

Αυτό το Σάββατο στις 12 η ώρα  στο κατάστημα της Φιλίππου και Σουμελάς γωνία 1, διαβάζουμε «Ένα βιβλίο χωρίς τίτλο», ή μάλλον ένα βιβλίο που έχει τίτλο αλλά δεν είναι και τόσο κανονικό βιβλίο. Σας μπερδέψαμε; Διαβάζουμε ένα βιβλίο με τίτλο «Ένα βιβλίο χωρίς τίτλο»! Και επειδή εμείς αγαπάμε τα βιβλία, θα το διαβάσουμε! Και πού ξέρετε; Μπορεί να του δώσουμε και τίτλο, μπορεί να του αλλάξουμε και την ιστορία, σίγουρα θα του αλλάξουμε τα φώτα και ακόμη πιο σίγουρα θα παίξουμε! ‘Αντε, θα φτιάξουμε και ένα δικό μας βιβλίο που σίγουρα θα έχει ΤΙΤΛΟ!

Για να τα κάνουμε όλα αυτά θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας μαρκαδόρους και ψαλίδια! Α, και καλή διάθεση!📚📖😀

Πάπυρος Bookstores
Κέντρικό Κατάστημα 28ης Οκτωβρίου 1
50, 100 Κοζάνη
Τηλ. 24610 39256 – 23713

«Ένα βιβλίο χωρίς τίτλο»! μία εκδήλωση για τα παιδιά στο βιβλιοπωλείο ‘Πάπυρος’ Σάββατο 18 Ιανουαρίου 12 το μεσημέρι στη Φιλίππου Β με Σουμελά Γωνία Σας περιμένουμε!!!">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Παιδικές Εκδηλώσεις

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Στο βιβλιοπωλείο «Πάπυρος» το Σάββατο 14/12 με τη Φωτεινή Σακελλάρη θα βοηθήσουμε το λύκο Ζαχαρία να αγαπήσει κι αυτός τα Χριστούγεννα

Οι γιορτές πλησιάζουν και η μαγεία των Χριστουγέννων έχει πλημμυρίσει τα πάντα γύρω μας!! …