Τα Χριστούγεννα… Τα Χριστούγεννα για εμάς είναι ωραιότερη περίοδος του χρόνου. Όλα γύρω μας είναι στολισμένα με τα πιο όμορφα στολίδια και χρωματιστά λαμπάκια, ενώ η χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!

Εκείνο όμως που μας δημιουργεί μεγαλύτερη χαρά και συνάμα νοσταλγία από την παιδική μας ηλικία είναι οι μυρωδιές από τα χριστουγεννιάτικα γλυκά που τόσο ανυπομονούμε να απολαύσουμε κάθε χρόνο!

Το αγαπημένο μας ζαχαροπλαστείο της πόλης, το Αμορίνο, πάντα με αγάπη για το γλυκό, αυτή τη χρονιά έχει δημιουργήσει τα πιο παραμυθένια, τα πιο φανταστικά χριστουγεννιάτικα γλυκά και έτσι εμείς μπορούμε να τα απολαύσουμε χωρίς ενοχές!

Πιστοί πάντα στις παραδοσιακές συνταγές , ο Άγιος Βασίλης με τη βοήθεια των ξωτικών του μπήκε στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής του Αμορίνο απογειώνοντας και φέτος τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά, δίνοντας ακόμη πιο ντελικάτη γεύση και άρωμα.

Οι αχνιστοί κουραμπιέδες με την ανάλαφρη υφή τους και τα παραδοσιακά μοσχομυριστά μελομακάρονα, τα οποία μπορείτε να γευτείτε και με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, μαύρης και λευκής, έχουν ψηθεί στην κατάλληλη θερμοκρασία για να κρατήσουν αναλλοίωτη τη γεύση τους. Ενώ οι τραγανές δίπλες πασπαλισμένες με αγνό μελάκι θα έχουν την τιμητική τους στο φετινό εορταστικό τραπέζι σας! Το μόνο σίγουρο είναι, πως θα σας κάνουν να ξεχάσετε να μπείτε στην κουζίνα!

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα κλασσικά γλυκά , το Αμορίνο φρόντισε να συνδυάσει τις πιο λαχταριστές γεύσεις με την πιο χαρούμενη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Φαντάστικα στολισμένα cupcakes, μαρέγκες, τζιντζερομπισκότα-ανθρωπάκια και μπισκοτάκια με τα πιο πολύχρωμα  χριστουγεννιάτικα σχέδια που δεν σου πάει η καρδιά να τα γευτείς γιατί θες απλά να τα χαζεύεις!

 

Οι τούρτες και οι βασιλόπιτες μας δεν πρέπει να έχουν μόνο απολαυστική γεύση αλλά και σούπερ εορταστική εμφάνιση, για να νιώσουμε περισσότερο το Christmas spirit!

Είτε προτιμήσετε να είναι στολισμένες στα λευκά με χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες, είτε διακοσμημένες με χριστουγεννιάτικες φιγούρες που ξετρελαίνουν τα παιδιά, να είστε σίγουροι πως ένα κομμάτι δεν θα σας είναι αρκετό.

Τα Χριστούγεννα λοιπόν για εμάς είναι να γεμίζουμε με εικόνες και γεύσεις βγαλμένες από όνειρο! Στο Αμορίνο επί της οδού  Γκέρτσου & Αριστοτέλους μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα, κι αυτό γιατί σε συνδυασμό με το ζεστό χριστουγεννιάτικο περιβάλλον του, μπορείτε να απολάυσετε τον καφέ σας ή τη ζεστή σοκολάτα σας, παρέα με τα πιο γευσικά χριστουγεννιάτικα γλυκά!

 

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: XMAS

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Η Θένια Ελευθεριάδου από τα “Βιβλιοπωλεία Πάπυρος’’ μας ενημερώνει για το καλό εκπαιδευτικό παιχνίδι

Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 30/12/2019 – 4/1/2020. Για να ενεργοποιήσ…