Για ακόμη μια φορά, η εταιρεία Seventeen μας εντυπωσιάζει με τις νέες αφίξεις των προϊόντων μακιγιάζ για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας ’18-’19 κι αυτό γιατί φρόντισε να λανσάρει νέες αποχρώσεις και χρώματα που σίγουρα θα γίνουν ανάρπαστα!

Στο Pafilis Beauty Store θα βρείτε την ανανεωμένη συλλογή της Seventeen, η οποία καλύπτει ολοκληρωμένα make up looks, από foundations για αψεγάδιαστη κάλυψη έως matt metal lipsticks για έκρηξη λάμψης!

Τhe perfect cover

Η Seventeen καλωσορίζει τη νέα σειρά  Skin Perfect Ultra Coverage Waterproof Foundation και εμείς αποχαιρετούμε για πάντα τις ατέλειες του προσώπου μας. Η ενισχυμένη σύνθεσή του νέου foundation προσφέρει τέλεια κάλυψη σε οποιαδήποτε ανάγκη δέρματος, ενώ χάρη στην ελαφριά υφή του, δίνει ένα φυσικό και βελούδινο ματ τελείωμα.

Αυτό που το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό είναι το αδιάβροχο αποτέλεσμα, το οποίο δεν θα μας προδώσει πότε σε οποιαδήποτε δραστηριότητά μας. Η σειρά είναι διαθέσιμή σε 8 αποχρώσεις.

Cat eye with Glam Mascara

Πλέον οι βλεφαρίδες μας θα είναι πιο εντυπωσιακές από ποτέ, χάρη στη νέα σειρά Glam Mascara! Mε αξεπέραστο όγκο και τέλειο διαχωρισμό, η Glam Mascara θα μας χαρίσει σαγηνευτικό βλέμμα με χολιγουντιανό glam αέρα.

Το ειδικά σχεδιασμένο fiber βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας βοηθάει στην εύκολη εφαρμογή για φυσικά ή έντονα looks. Η Glam Mascara είναι διαθέσιμη σε τέσσερις αποχρώσεις Black, Plum, Purple, Blue, χωρίς να περιέχει parabens.

 Matt vs Glossy

Η συλλογή των All Day Lip Color μεγάλωσε και  εμπλουτίστηκε με 5 νέες matt metal αποχρώσεις, συνδυάζοντας πλούσιο και σταθερό χρώμα που διαρκεί όλη μέρα. 

Εάν θέλουμε τα χείλη μας να αποκτήσουν ένα φανταστικό εφέ γκλιτεράτης έκρηξης, τότε το νέο Glitter All Day Lip Color no.52 θα γίνει το νούμερο ένα must-have αξεσουάρ για τα super parties που μας περιμένουν! Το μοναδικό glitter εφέ του αναδεικνύεται τόσο στα χείλη, όσο και στα μάτια, σχηματίζοντας απλά μια λεπτή γραμμή eyeliner! How cool?

 Juicy lips

Η Seventeen δίνει έμφαση στα χείλη μας και προσθέτει 3 νέες αποχρώσεις στη σειρά Shineful Liquid Color! Η έντονη μεταλλική λάμψη τους κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά από ποτέ, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τον ήλιο χάρη στον δείκτη προστασίας SPF 15, διατηρώντας το χρώμα αναλλοίωτο για ώρες.

 

Το κατάστημα Pafilis Beauty Store στην Κοζάνη σας περιμένει να γνωρίσετε τις νέες αφίξεις της εταιρείας Seventeen, καθώς επίσης και να ανακαλύψετε μικρά μυστικά μακιγιάζ και συμβουλές από τις ειδικούς, για να είστε και να νιώθετε όμορφη κάθε μέρα, κάθε στιγμή!

Pafilis Beauty Store

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Ομορφιά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Stand up Comedy «ΟΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ» 3. . 2.. 1… Πάμεεε!!!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 !!!! Εεεε ναιιιι!!!! 14 χρόνια μετά την πρώτ…