Αγαπάω το i phone μου.Το έχω παντού μαζί μου και το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά για να τραβάω φωτογραφίες που θα ανεβάσω στο instagram.Και ποιος δεν το κάνει;!Είναι το τέλειο εργαλείο για να αποτυπώσεις στιγμές που θέλεις να μοιραστείς με τους διαδικτυακούς σου φίλους και να καταφέρεις να κάνεις τον λογαριασμό σου στο instagram μία μικρή gallery.

  Πως όμως θα καταφέρεις να έχεις ένα άρτιο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες σου; Αν αγαπάς τη φωτογραφία,το φαγητό και το instagram διαβάζεις το σωστό άρθρο!

1.Eστίασε στο στόχο

   Ας είμαστε ειλικρινής,έχουμε δει άπειρες θολές φωτογραφίες στη ροή μας!Ενώ είναι τόσο απλό με ένα άγγιγμα στην οθόνη μας και στο σημείο που θέλουμε να κάνουμε focus και ΤΣΑΚ να η σωστή δημοσίευση.

2.Φως,φως,φως

   Με το φως της μέρας μπορείς να τραβήξεις εκπληκτικές φωτογραφίες.Με σκοτάδι είναι αρκετά δύσκολο,οπότε προσπάθησε ότι θέλεις να το βγάζεις μέρα.Η συμβουλή είναι να καταλάβεις ότι η σωστή φωτογραφία θέλει αντιθέσεις και έτσι προσπάθησε να αποφεύγεις τις ολόλευκες βάσεις και να βρίσκεις πάντα contrast στην οπτική σου.

3.Μη πας πολύ κοντά

   Πηγαίνοντας πολύ κοντά στο αντικείμενο που θες να φωτογραφήσεις δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.Εκτός αν το αντικείμενο είναι πραγματικά τέλειο,προσπάθησε να τραβάς από μακριά.

4.Editing – επεξεργασία με φίλτρα

  Κι όμως η επεξεργασία της φωτογραφίας είναι μεγάλη υπόθεση,και οι επαγγελματίες φωτογραφοί περνάν πάντα τη δουλειά τους από editing.Σου παραθέτω εφαρμογές για να κάνεις την επόμενη φορά τα φίλτρα σου!

  • Foodie
  • Snapseed
  • VSCO
  • Instagram
  • Lightroom mobile

Γίνε το καλύτερο προφίλ του instagram στις φωτογραφίες με φαγητό! Foodlovers και instagrammers ενωθείτε">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Διάφορα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

8 Μαρτίου Ημέρα της γυναίκας

Μπορεί στο σήμερα να μην φαντάζει τόσο δύσκολο το να είσαι γυναίκα… Μπορεί ναι, να έχουμε …