Εμείς οι editors του Donnasito αγαπάμε κάθε τι που έχει να κάνει με γλυκό και καφέ και τον συνδυασμό αυτό τον έχει πραγματοποιήσει με μεγάλη επιτυχία εδώ και αρκετό καιρό το αγαπημένο μας ζαχαροπλαστείο,το Αμορίνο. 

Εάν είστε και εσείς λάτρεις, τότε μπορείτε να μοιραστείτε αυτή την γλυκιά μας εμπειρία και το μόνο σίγουρο είναι πως αύριο το πρωί θα βρείτε τον εαυτό σας εκεί, να απολαμβάνει το καφεδάκι του!

Το Αμορίνο εκτός από τις ντελικάτες απολαύσεις των γλυκών που διαθέτει, καθώς και των χειροποίητων αρτοσκευασμάτων, έχει δημιουργήσει στο κατάστημα της Αριστοτέλους, την πιο ζεστή και ατμοσφαιρικά παριζιάνικη γωνιά για όσους θέλουν να απολαύσουν ήσυχα το πρωινό και απογευματινό τους καφέ.

Εμείς κατευθυνθήκαμε στο κατάστημα, βρήκαμε το πιο ιδανικό spot και αμέσως παραγγείλαμε το αγαπημένο μας καφέ. Το μόνο που έμενε, ήταν να διαλέξουμε τα συνοδευτικά μας, ανάμεσα από τη μεγάλη ποικιλία γλυκών και  αρτοσκευασμάτων. Ένας λάτρης του καλού καφέ θα βρεί ακριβώς αυτό που ψάχνει, ενώ όσοι αγαπούν ζεστά ροφήματα τσαγιού ή σοκολάτας, τότε έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν εξαιρετικές γεύσεις με διαφορετικές παραλλαγές!

Φυσικά στο τραπέζι μας δεν θα μπορούσε να λείπει το αλμυρό στοιχείο. Η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε να διαλέξουμε. Όλα έδειχναν αφράτα και πεντανόστιμα, ενώ το ευγενικό προσωπικό μας διαβεβαίωσε πως όλα δημιουργούνται καθημερινά, συνδυάζοντας την άριστη γεύση με την σταθερά καλή ποιότητα!

Οι υπέροχες λαχταριστές τυρόπιτες απο χειροποίητο φύλλο με ξεχωριστή γεύση και οι χωριάτικες σπανακόπιτες με εξαιρετικό κρατσανιστό φύλλο,σίγουρα θα σας βάλουν και εσάς σε δίλημμα. Γιατί όχι και τα δύο λοιπόν?

Στο Αμορινό είναι πολύ εύκολο να πραγματοποίησετε  ένα σύντομο γαστρονομικό ταξίδι, συνδυάζοντας τον καφέ ή το ρόφημά σας με κάποιο από τα πιο γνωστά γλυκά,  όπως μιλφέιγ με γέμιση σοκολάτα, σοκολατίνες, black forest, ή οτιδήποτε άλλο σας κεντρίσει την προσοχή. Αξίζει να δοκιμάσετε το υπέροχα λαχταριστό cheesecake με σοκολάτα! ( είναι ένα απο τα αγαπημένα μας)

Είναι σίγουρο πως έαν είστε και εσείς λάτρεις του φρέσκου και χειροποιήτου, τότε δεν μπορείτε να μην το επισκεφθείτε. Κι αυτό γιατί προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, συνδυάζοντας ιδανικά ευγεστά προϊόντα, ποιοτικό καφέ με ατμοσφαιρικό περιβάλλον ρομαντικής αισθητικής. Άλλωστε  το Αμορίνο δεν είναι άδικα υπεύθυνο για τις μεθυστικές μυρωδιές των μαγευτικών γεύσεων που ξεφεύγουν από το κατάστημα και κατακλύζουν την Αριστοτέλους!

Γλυκό, αλμυρό και μεθυστικές μυρωδιές καφέ μόνο στο Αμορίνο! Βόλτα στη δική μας patisserie που είναι υπεύθυνη για τα αρωμάτα στην Αριστοτέλους">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Προτάσεις στην Κοζάνη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Stand up Comedy «ΟΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ» 3. . 2.. 1… Πάμεεε!!!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 !!!! Εεεε ναιιιι!!!! 14 χρόνια μετά την πρώτ…