Πολλοί άνθρωποι για τις οικογενειακές τους διακοπές προτιμούν το βουνό για τον καλοκαιρινό τους προορισμό. Είναι δροσερά και ήρεμα. Τα παιδιά μπορούν με διάφορες δραστηριότητες να ανακαλύψουν τη φύση.

  • Πικνικ. Κάντε πικνικ στις πλαγιές του βουνού και στο γρασίδι. Τα παιδιά θα ξετρελαθούν και θα περάσουν υπέροχα και θα απολαμβάνουν την θέα.

  • Ζωγραφιές. Δώστε τους χαρτί και μαρκαδόρους και πείτε τους να ζωγραφίσουν το τοπίο που βλέπουν. Θα το διασκεδάσουν και θα κρατήσουν τις ζωγραφιές ως ανάμνηση!

  • Ορειβασία. Πάρτε το σακίδιο σας και με τα παιδιά ανακαλύψτε τη φύση ορειβατώντας στο βουνό. Θα μαζέψετε πολλές εμπειρίες!

  • Μπουγέλο. Η αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών. Κατάλληλη για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού έτσι ώστε να δροσιστείτε!

  • Ταΐστε τα ζώα της φύσης. Προμηθευτείτε κατάλληλο φαγητό και πηγαίνετε στις περιοχές που υπάρχουν ζωάκια και ταΐστε τα. Τα παιδιά έτσι θα μάθουν πως πρέπει να φροντίζουμε τα ζώα και ταυτόχρονα θα διασκεδάζουν και θα περάσει ευχάριστα η μέρα τους.

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: KozaniKids

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Το τρίτο βιβλίο του Δημήτρη Ταουκίδη «Με Γάλα Μυστικά» από τις εκδόσεις Παρισιάνου

Μόλις πήρα στα χέρια μου το νέο βιβλίο του Δημήτρη με τίτλο «Με Γάλα μυστικά» πραγματικά δ…