Η παιδική θεατρική παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος» έρχεται στην Κοζάνη!

Η θεατρική παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος» βασισμένη στο ομώνυμο παραδοσιακό ρωσικό παραμύθι έρχεται  για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης και έχει ως στόχο να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγευτικό ταξίδι γεμάτο σκανταλιές και μπερδέματα.

Λίγα λόγια για την παράσταση…

Η μικρή Μάσα ένα κοριτσάκι με αστείρευτη ενέργεια και σπιρτάδα το σκάει από το σπίτι των παππούδων της θέλοντας να γνωρίσει τον κόσμο και να ζήσει νέες περιπέτειες. Στο δρόμο της μέσα στο δάσος πέφτει πάνω στο σπίτι ενός φιλήσυχου και καλοσυνάτου Αρκούδου του οποίου η ηρεμία ανατρέπεται μέσω αυτής της αναπάντεχης συνάντησης..! Η μικρή Μάσα θα συναντήσει πολλούς κινδύνους καθώς ένα δάσος κρύβει πάντοτε παγίδες αλλά και πολλές εκπλήξεις αφού η μικρή μας φίλη θα γνωρίσει πολλούς φίλους που θα τους αγαπήσει αληθινά! Η ιστορία μας θα μάθει σε μικρούς και μεγάλους την αξία της πραγματικής φιλίας, της ειλικρινούς αγάπης καθώς επίσης και της ελευθερίας αφού κανένας δεν μπορεί να είναι πραγματικά ευτυχισμένος αν δεν είναι ελεύθερος!

Φορέστε λοιπόν τα χαμόγελα σας και ετοιμαστείτε να ταξιδέψουμε μαζί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο γέλιο αλλά και σημαντικά μηνύματα μαζί με την Μάσα, τον Αρκούδο και την παρέα τους!

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Ζαγοριανού Αμαλία
Κουστολίδης Δημήτρης
Παπαϊωάννου Ανδρέας
Σταύρου Περικλής
Τσακιρίδου Νατάσα

Διασκευή – Στίχοι Βούλα Γιαγκάζογλου Παπούδα
Σκηνοθεσία Ανδρονίκη Μαλακόζη


Πότε?
Σάββατο 3 Μαρτίου, 1 παράσταση ώρα 5.00 το απόγευμα.
Που?
Κιν/Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ
Περισσότερες πληροφορίες
Προπώληση εισιτηρίων:Βιβλιοπωλείο Αθανασιάδη

Επικοινωνία: 6980205311 & 6944638637

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Kozani Kids
περισσότερα στή: KozaniKids

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Το τρίτο βιβλίο του Δημήτρη Ταουκίδη «Με Γάλα Μυστικά» από τις εκδόσεις Παρισιάνου

Μόλις πήρα στα χέρια μου το νέο βιβλίο του Δημήτρη με τίτλο «Με Γάλα μυστικά» πραγματικά δ…