Κοζάνη έχεις ταλέντο! Οι Night Trains στο Donnasito.gr

Γράφει η Λιάνα Ανδρεοπούλου

Σε μια ομολογουμένως επιτυχημένη βραδιά εξελίχθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ο κόσμος της Κοζάνης υποστήριξε με τη παρουσία του τη βραδιά! Βέβαια τα κασκόλ και τα παλτό ήταν απαραίτητο αξεσουάρ για όλους μας! Ο Δήμος έβαλε τα δυνατά του σε όλα τα επίπεδα. Παραμυθένιος στολισμός από άκρη σε άκρη της πλατεία, στο κέντρο μια μεγάλη σκηνή η οποία υποδέχτηκε όχι μόνο ένα πολύ δημοφιλές αθηναϊκό συγκρότημα, τους Onirama αλλά και τα δικά μας παιδιά, τους Night trains!!

Η Κοζάνη συνεχίζει και βγάζει ταλέντα τα οποία ξεχωρίζουν και οι Night Trains κατάφεραν να μας ξεσηκώσουν με τη μουσική και τα τραγούδια τους. Εμείς τους βρήκαμε και τους ρωτήσαμε για την εμπειρία που ζήσανε!

DS: Πως προέκυψε η πρόταση να ανοίξετε τη βραδιά για τους Onirama;

Night Trains: Μάθαμε ότι παίζουν εδώ και επικοινωνήσαμε οι ίδιοι με τον Δήμο Κοζάνης.Έστειλαν στο manager τους  κάποια κομμάτια μας και τους άρεσαν.

DS: Έχετε παίξει ξανά μπροστά σε τόσο κόσμο και μάλιστα στη δίκη σας πόλη;

Night trains: Σε τόσο πολύ κόσμο,όχι! Ήταν η πιο ωραία εμπειρία που έχουμε ως μπάντα. Τα ηχεία και η σκηνή ήταν υπέροχα!

DS: Ήταν δηλαδή όλα όπως τα φανταζόσασταν; Τι σας είπε ο κόσμος;

Night Trains: Ήταν πολύ καλύτερα και από αυτό που περιμέναμε! Από όσο μιλήσαμε με τον κόσμο που παρακολούθησε τη βραδιά ακούσαμε μόνο θετικές κριτικές!

DS: Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σας;

Night Trains: Ήδη προγραμματίζουμε για τον δικό μας δίσκο! Έχουμε 3 ηχογραφημένα τραγούδια με το studio binaural feeling και ελπίζουμε για το καλύτερο!

 

Τους Night Trains θα τους ακούσετε στο YouTube (www.youtube.com/channel/UC6UzLmoiNbz96PWJs5x37Yw/featured?disable_polymer=1), θα μάθετε νέα τους στο Facebook page (www.facebook.com/Trainteam) τους και σίγουρα σε εμφανίσεις τους σε μαγαζιά της πόλης μας! Θα είμαστε φυσικά και εμείς εκεί να χορεύουμε στον ρυθμό τους!    Καλή τύχη σε όλα παιδιά!

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Sito
περισσότερα στή: Events

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Οι Φανοί της Κοζάνης

Ο Φανός είναι γιορτή και ξεφάντωμα γύρω από το βωμό της αποκριάτικης εορταστικής πυρράς με…