Οι πιο γλυκιές τούρτες… για τις πιο γλυκιές μαμάδες από τα ζαχαροπλαστεία Αmorino!! Αmorino

  Ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μας, η γυναίκα που μας φρόντιζε πριν ακόμη έρθουμε στη ζωή. H μαμά μας γιορτάζει 12 Μαΐου και της ευχόμαστε τις πιο γλυκιές ευχές! Στην Ελλάδα γιορτάζεται πάντα τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου και είναι επομένως κινητή εορτή (όπως η γιορτή του πατέρα που φέτος πέφτει 19 Ιουνίου). Αυτή η μέρα έχει σκοπό να τιμήσει τη σημαντική θέση της μητέρας στη ζωή όλων μας και αποτελεί αφορμή για να της εκδηλώσουμε όλη τη τρυφερότητα και την αγάπη που της αξίζει.

  Με ένα φιλί, ένα σ΄αγαπώ ή ένα όμορφο δώρο μπορούμε τη Κυριακή 12 Μαΐου να δείξουμε σε όλες τις μητέρες του κόσμου την ευγνωμοσύνη μας! Τα ζαχαροπλαστεία Amorino θα είναι κοντά σας  με τούρτες και γλυκά που θα ευχαριστήσουν τη γυναίκα της ζωή σας και θα την γλυκάνουν όπως κάνει αυτή για εμάς τόσα χρόνια! Cupcakes, σοκολατάκια, τούρτες με ειλικρινά μαγευτικό στολισμό μπορούν να είναι η έκπληξη και το δώρο σας αυτή την Κυριακή.

   Επισκεφτείτε τα ζαχαροπλαστεία Amorino σε https://el-gr.facebook.com/amorinokozani/  Γκέρτσου Κωνσταντίνου και Αριστοτέλους αλλά και στο κεντρικό τους κατάστημα στη Παύλου Μελά 2!!

Αυτή με τρέφει και με ντύνει, όλο το χρόνο που γυρνά, και δίπλα στη μικρή μου κλίνη, σαν αρρωστήσω ξαγρυπνά. Αυτή σαν πέσω και χτυπήσω, φιλά, να γιάνει την πληγή, αυτή, τι πρέπει εγώ ν’ αφήσω και τι να κάνω μ’ οδηγεί.

Οι πιο γλυκιές τούρτες… για τις πιο γλυκιές μαμάδες από τα ζαχαροπλαστεία Αmorino!! Αmorino">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Προτάσεις στην Κοζάνη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Stand up Comedy «ΟΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ» 3. . 2.. 1… Πάμεεε!!!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 !!!! Εεεε ναιιιι!!!! 14 χρόνια μετά την πρώτ…