1. No make-up μακιγιάζ

Η συγκεκριμένη τάση που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί πολύ, παραμένει στην κορυφή των make-up artists. Είναι ένα μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου κάθε γυναίκας με όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα!

Με μια ενυδατική κρέμα, ένα foundation μικρής κάλυψης, ένα απαλό ρουζ και ένα nude κραγιόν, είμαστε έτοιμες για την πρωινή μας έξοδο!

2. Απαλό contouring

Το έντονο contouring που ήταν η κορυφαία τάση στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι, σταματάει να είναι στην κορυφή. Για φέτος το φθινόπωρο το contouring ακολουθεί φυσικές φωτοσκιάσεις και παίζει με το σχήμα του προσώπου σας.

3. Glitter και ιριδίζουσες σκιές ματιών

Αν ψάχνετε ένα τρόπο για να κάνετε ένα λαμπερό και εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ, τότε οι σκιές με glitter  ή με ιριδίζουσα υφή είναι ιδανικές. Πρόκειται για μια από τις τάσεις του μακιγιάζ για το φθινόπωρο που θα κάνει αισθητή την παρουσία σας με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας!

4.Μαύρο eyeliner

Το eyeliner και για φέτος το φθινόπωρο δεν θα μπορούσε να λείπει από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Πρόκειται για τη γραμμή αυτή που κάνει το γυναικείο βλέμμα σαγηνευτικό ακόμη και αν δεν συνδυαστεί με κάποια σκιά ματιών. Από μόνη της η γραμμή αυτή μπορεί να κάνει τη διαφορά και να απογειώσει το μακιγιάζ σας για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

5. Έντονα exaggerated cat eyes.

Για τις πιο τολμηρές, τα cat eyes αποτελούν μια τάση που παραμένουν πάντα στην κορυφή. Είναι πολύ δημοφιλή και μπορεί να απογειώσουν την εμφάνιση της κάθε γυναίκας. Το σύνηθες βέβαια είναι η δημιουργία ενός μικρού τραβήγματος έξω από την άκρη του ματιού.  Η επιλογή του cat eye μακιγιάζ αποκαλύπτει μια τολμηρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα που θέλει να ξεχωρίσει. Αυτή η γραμμή μπορεί να είναι κατά μήκος του άνω βλεφάρου ή τραβώντας μια γραμμή κατά μήκος των κάτω βλεφάρων.

6. Bedroom smokey eyes.

Για να δημιουργήσουμε το εντυπωσιακό, επιβλητικό μοντέρνο bedroom smokey eye μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποχρώσεις του καφέ, του χάλυβα και του μαύρου. Τα μολύβια, οι σκιές και τα υγρά eyeliners είναι ιδανικά για να το πετύχετε.

7. Nude χείλη.

 

Οι nude αποχρώσεις στα χείλη είναι ιδανικές για να ολοκληρώσουν ένα no make up μακιγιάζ ή να συνδυαστούν με ένα έντονο μακιγιάζ ματιών διατηρώντας μια ισορροπία. Εξίσου εντυπωσιακό είναι ο συνδυασμός ενός μακιγιάζ σε γήινους τόνους με nude χείλη. Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις στα nude κραγιόν είναι οι μπεζ ανοιχτές καφέ και ροζ.

8. Κόκκινο κραγιόν στα χρώματα του κρασιού.

Μια ακόμη κορυφαία απόχρωση στα χείλη είναι το βαθύ κόκκινο του κρασιού. Πρόκειται για μια σκούρα απόχρωση που αποπνέει μυστήριο και δημιουργεί μια σαγηνευτική εικόνα.

Μερικές από τις αποχρώσεις των κόκκινων του κρασιού κραγιόν είναι το μπορντώ,το burgundy, το blush magenda και το blood purple. Τα συγκεκριμένα χρώματα στα χείλη, τα λεγόμενα winered lips φοριούνται σε όλες τις περιστάσεις. Μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με ένα nomake-up μακιγιάζ ή με ένα έντονο smokey eyes

Άννα Μπαλιάκα
Make up artist

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Ομορφιά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Τα 3 καλύτερα homemade scrubs χειλιών

Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στη φροντίδα των μαλλιών και του προσώπου μας παραβλέποντας έν…