Οι Τάσεις του μακιγιάζ για το 2018!

Γράφει η  Έφη Ανδρεοπούλου
Αισθητικός & Beauty Blogger

Beauty Donnasites μου ,σήμερα σας έχω ετοιμάσει ένα σύντομο και περιεκτικό κείμενο με τις τάσεις του μακιγιάζ για το 2018!
highlighter βεβαίως πρωταγωνιστούν αλλά το ενδιαφέρον είναι να προσθέσουμε στο οπλοστάσιο μας την απόχρωση του μεταλλικού , κίτρινο και χρυσού !

Εκδότριες , celebrities και bloggers το έχουν ήδη αγαπήσει ,γιατί όχι κ εμείς;
Σε προηγούμενο κείμενο μου σας είχα επισημάνει ότι τα χρώματα επέστρεψαν δυναμικά και το χρώμα που μάλλον και δικαίως θα φορεθεί είναι το μπλε της φωτογραφίας.

Για εντυπωσιακό αποτέλεσμα και ισορροπημένο, η πρόταση είναι το χρώμα να μπει κάτω από τα μάτια! Επίσης προτιμήστε μολύβι σε τιρκουάζ που να έχει μερική γυαλάδα και όχι ματ.
Ένα look που στοιχηματίζετε να δούμε το 2018 στο κόκκινο χαλί είναι…Στο εσωτερικό των ματιών μας , στις γωνιές τους να βάλουμε χρωστική σκια ,ιριδίζον κατά προτίμηση σε ροζ, πορτοκαλί ακόμα και baby blue για τα τολμηρά κορίτσια!

Glitter κορίτσιααααααα, αγαπάς το έντονο ,ιδιαίτερο λουκ στα μάτια ; Φέτος μπορείς να προσθέσεις glitter σε όλο το καπάκι των ματιών σου. Είσαι τόσο τολμηρή ; Do it.


Μεταλλικές σκιές αγαπημένες μου ,θες σε χρυσό, ροζ, μωβ ,μπλε,  μας τώρα το χρώμα που το βλέπω παντού στο instagram, είναι σκιά σε λάδι απόχρωση και της βρεγμένης άμμου.

Φέτος my beauties ξεκάθαρα η τάση του μακιγιάζ περιγράφετε με μια πρόταση: Διασκέδαση στα μάτια
Μέχρι την επόμενη φορά κάντε deal με τις αγορές που θα σας ανανεώσουν!
Bb

Έφη Ανδρεοπούλου
Αισθητικός & Βeauty Βlogger

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Ομορφιά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Τα 3 καλύτερα homemade scrubs χειλιών

Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στη φροντίδα των μαλλιών και του προσώπου μας παραβλέποντας έν…