O Πέτρος Σουφλερός και η Ευγενία Φαλιαρίδου, δύο νέοι καλλιτέχνες, απόφοιτοι του 1ου Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., προτείνουν ένα εικαστικό περιβάλλον που κινείται ανάμεσα στην έρευνα της νεωτερικότητας και της αφαίρεσης και την απεικόνιση με σύγχρονες μεθόδους. Πρόκειται για επιτοίχια έργα κυρίως μεγάλων διαστάσεων, από ακρυλικά χρώματα και ελαιοχρώματα.

Η κοινή πρόταση αιτιολογείται από την πολύχρονη συνεργασία τους, μέσα από τις δράσεις της ερευνητικής ομάδας του εργαστηρίου στις οποίες συμμετείχαν, με σημείο αναφοράς την διερεύνηση της εικαστικής έκφρασης. Διατηρώντας το ατομικό τους ιδίωμα επιχειρούν να προσεγγίσουν τη σύγχρονη εικαστική παραγωγή ως συλλογική μελέτη και παρουσίαση.

Επιμέλεια έκθεσης: Δημήτρης Ζουρούδης, Αν. Καθηγητής Ζωγραφικής, της Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ.

THE DETAILS

29| 3 – 14|4 2019,  Ώρες λειτουργίας: 8:00 – 20:00

Κοβεντάρειος Δημοτική βιβλιοθήκη Κοζάνης

κείμενο via

 

Πήγαμε στην έκθεση ζωγραφικής των Πέτρου Σουφλερού και Ευγενίας Φαλιαρίδου! Η περιοδική έκθεση των δυο νέων καλλιτεχνών στη Βιβλιοθήκη της Κοζάνης">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Events

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Οι Φανοί της Κοζάνης

Ο Φανός είναι γιορτή και ξεφάντωμα γύρω από το βωμό της αποκριάτικης εορταστικής πυρράς με…