Πλεκτές τσάντες | Ποια Ελληνίδα κρύβεται πίσω απο τη νέα τάση?

Γράφει η  Τζένη Δασκάλου

Το Miss Polyplexi  ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες,συγκεκριμένα το Μάρτο του  2017. Το  brand με τις χειροποίητες πλεκτές τσάντες γνωρίζει ήδη μεγάλη απήχηση.

 

 

Η ιδέα ήταν της Βασιλικής Θεοδώρου η οποία δεν ασχολήθηκε με το χώρο της μόδας. Όμως το πλέξιμο  ήταν για εκείνη αγαπημένο χόμπι και χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της.

Είναι μια τέχνη που έμαθα από τη μητέρα μου η οποία μου έμαθε να εκτιμώ  την αξία των πλεκτών χειροποίητων δημιουργιών και τον κόπο που κρύβεται πίσω από αυτές.

Οι συγκεκριμένες τσάντες  Μiss Polyplexi  ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα σχέδιά τους  και για την ποιοτική τους κατασκευή, για τα υλικά που συνδυάζονται αρμονικά σε κάθε κομμάτι, καθώς και για την έμφανση στη λεπτομέρεια. Είναι προσεγμένες όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και στο εσωτερικό τους, αφού διαθέτουν εσωτερική επένδυση που προσφέρει σταθερότητα και διατηρεί το σχήμα τους. Επιπλέον, ένα ύφασμα προστατεύει  την επένδυσή τους και σας βοηθάει να καθαρίσετε εύκολα το εσωτερικό της τσάντας σας.

Με βασική πηγή έμπνευσης τις πρώτες ύλες,οι συλλογές του brand είναι δύο.

Η τελευταία περιλαμβάνει τσάντες που μπορούν να φορεθούν χιαστί,τσάντες ώμου σε σχήμα πουγκιού και μια χειροποίητη πλεκτή τσάντα από αδιάβροχα υλικά. Στόχος της σχεδιάστριας είναι να ανταποκρίνεται σε όλα τα στυλ γι’αυτό φροντίζει να διαθέτει ποικιλία χρωμάτων,σχεδίων και μεγεθών.

Όσο για  το πώς φαντάζεται συνδυασμένα τα αξεσουάρ που δημιουργεί, η Βασιλική Θεοδώρου εξηγεί πως:

Οι συνδυασμοί  που φαντάζομαι ανταποκρίνονται σε διάφορα στυλ,σε ένα chic,ένα sport, ένα casual, ακόμα και σε ένα rock ντύσιμο.

 Το brand αντιπροσωπεύει τη μοναδικότητα και την ποιοτική χειροποίητη δημιουργία και απευθύνεται σε γυναίκες που απογειώνουν το δικό τους προσωπικό στυλ με τη επιλογή μιας τσάντας Miss Polyplexi!

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Μόδα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Πως να φορέσω και να συνδυάσω σωστά τα πουλόβερ μου!

Φέτος  είναι η μόνη χρονιά που αγοράσαμε παραπάνω από ένα πουλόβερ. Η ζεστασιά που μας δίν…