Ποιες αλλαγές πρέπει να κάνεις για να δείχνει η εμφάνισή σου ελαφρώς ανοιξιάτικη!

Γράφει η Τζένη Δασκάλου

Μπορεί να έρχεται η άνοιξη, ωστόσο η εμφάνισή μας έχει ακόμα χειμωνιάτικα στοιχεία,λόγω της αστάθειας του καιρού.

Αναμφισβήτητα ,πολλές γυναίκες λόγω αυτής της μεταβατικής περιόδου φοράνε ένα ανοιξιάτικο φόρεμα ή ένα ανοιξιάτικο μπλουζάκι. Άν τα συνδυάσουμε όμως με χειμερινά παπούτσια, το πανωφόρι μας είναι μαύρο, ή η τσάντα μας είναι χειμερινή,τότε η εμφάνισή μας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ανοιξιάτικη. Παρόλα αυτά, με μικρές αλλαγές, μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνισή μας, χωρίς να μπερδεύουμε τις εποχές μεταξύ τους,κάνοντας όμως τους σωστούς συνδυασμούς.

Δεν αρκούν όμως τα ρούχα για να χαρακτηρίσουν την ανοιξιάτικη εμφάνισή μας ,αλλά κάποια αξεσουάρ που τη συνοδεύουν όπως τα παπούτσια,γυαλιά ηλίου,τσάντα,πανωφόρι.Αυτές οι μικρές αλλαγές που ακολουθούν θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου.

• Γυαλιά ηλίου πιο ανοιχτόχρωμα.Είναι ένα από τα βασικά αξεσουάρ.Ένα ζευγάρι ανοιχτόχρωμα γυαλιά αμέσως θα φωτίσει το πρόσωπο σου την άνοιξη.

 

• Το πανωφόρι.Ένα φόρεμα ανοιξιάτικο ή σύνολο χρειάζεται ένα ελαφρύ ανοιχτόχρωμο παλτό και όχι μαύρο ή γκρι.Πείτε ναι στις παστέλ αποχρώσεις και στα λευκά.

• Μικρότερες τσάντες.Άν φοράς ανοιξιάτικα κομμάτια,θα ήταν πιο κομψό να συνοδεύονται με μικρότερα τσαντάκια.Αφήνει τα χέρια ελεύθερα και δίνει στυλ.

• Ανοιχτόχρωμο παντελόνι.Το λευκό,το μπέζ και το τζίν είναι χρώματα της άνοιξης.Ένα μαύρο παντελόνι με βαρύ ύφασμα δεν είναι το κατάλληλο ρούχο να φορεθεί τη συγκεκριμένη περίοδο.

• Το παπούτσι να έχει χρώμα.Είναι ένα βασικό στοιχείο που αλλάζει όλη την εμφάνισή σου.Δώσε χρώμα στο παπούτσι και βάλε στην άκρη μποτάκια ή μπότες χειμωνιάτικες.

 

 

• Λευκά ή nude ζιβάγκο.Πείτε ναι σε ένα λευκό ζιβάγκο με κοντό ή μακρύ μανίκι.Είναι κατάλληλο για τη συγκεκριμένη εποχή.Μπορεί να φορεθεί με παντελόνι ή φούστα.

• Φουλάρι.Μερικές δεν το προτιμούν.Για κάποιες όμως είναι το σήμα κατατεθέν.Είναι ένα αξεσουάρ που δίνει στυλ στην εμφάνισή σου.Ακόμα και αν δεν το φοράτε τολμήστε το!

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Μόδα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Πως να φορέσω και να συνδυάσω σωστά τα πουλόβερ μου!

Φέτος  είναι η μόνη χρονιά που αγοράσαμε παραπάνω από ένα πουλόβερ. Η ζεστασιά που μας δίν…