Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις εκπλήξεις;

Γράφει η Αλίντα Κανάκη

 

ΚΡΙΟΣ:

Ο Κριός χαίρεται με οποιαδήποτε ευχάριστη έκπληξη. Αρκεί και μόνο που σκέφτηκες να του την κάνεις! Θα την εκτιμήσει και θα φροντίσει να σου την ανταποδώσει άμεσα. Αρκεί να μην προλάβεις μία δική του έκπληξη!

ΤΑΥΡΟΣ:

Ο Ταύρος εκτιμά τις εκπλήξεις, ιδιαίτερα αν είναι κάτι σε τούρτα ή ένα ωραίο γεύμα σε ένα πολύ καλό εστιατόριο. Θέλει οι εκπλήξεις να τον γεμίζουν υλικά και συναισθηματικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ο Δίδυμος δεν ενθουσιάζεται εύκολα με τις εκπλήξεις! Θεωρεί ότι κανένας δεν μπορεί να ξεπεράσει τις δικές του υπέροχες ιδέες για εκπλήξεις. Του αρκεί να είσαι δίπλα του, να τον ακούς και να τον κατανοείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Καρκίνος δέχεται τις εκπλήξεις, μόνο όταν αυτές γίνονται με προσοχή και συμβαδίζουν με το πρόγραμμά του. Δε θα πρέπει να τον ενοχλήσεις και να του διαταράξεις την ησυχία!

ΛΕΩΝ:

Ο Λέων ζει για τις εκπλήξεις! Τις δέχεται πάντα και τις ανταποδίδει ακόμα καλύτερα. Ακόμα κι αν δεν ενθουσιαστεί με μία έκπληξη, δε θα σου το πει ποτέ ευθέως, απεναντίας θα σε ευχαριστήσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Για να κάνεις μία έκπληξη σε έναν Παρθένο, θα πρέπει πρώτα να έχεις μάθει πάρα πολύ καλά τα γούστα του. Μην τον αιφνιδιάσεις, γιατί θα καταλήξετε να μιλάτε ώρες για αυτήν την έκπληξη, που στο τέλος θα χάσει το νόημά της!

ΖΥΓΟΣ:

Στον Ζυγό αρέσουν πάρα πολύ οι εκπλήξεις. Θα χαρεί τόσο πολύ, που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Αρκεί η έκπληξη να είναι σύμφωνη με τα γούστα του! Αλλιώς, θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που του την έκανες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Όταν κάνεις έκπληξη σε έναν Σκορπιό, δε θα καταλάβεις αν του άρεσε ή όχι. Δεν εκφράζει τα συναισθήματά του, οπότε θα μείνεις με την απορία! Η έκπληξη για τον Σκορπιό είναι άλλη μία επιβεβαίωση για τον εαυτό του!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ο Τοξότης τρελαίνεται για τις εκπλήξεις! Να τις δέχεται και να τις κάνει! Είναι απαραίτητες για τη ζωή του και τόσο σημαντικές, που χωρίς αυτές δεν μπορεί να ζήσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ο Αιγόκερως δε χαίρεται ιδιαίτερα με τις εκπλήξεις! Νιώθει ότι αναγκάζεται να τις ανταποδώσει και δεν του αρέσει πολύ η ιδέα. Μπορείς, ωστόσο, να του την κάνεις, επιβεβαιώνοντάς του ότι δε θα υπάρξει άλλη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ο Υδροχόος δε δέχεται τις εκπλήξεις από τον καθένα! Θέλει να είσαι φίλος του και να σε εμπιστεύεται. Δε θέλει βιαστικές κινήσεις από ανθρώπους που δε γνωρίζει ακόμα καλά!

ΙΧΘΕΙΣ:

Ο Ιχθύς ενθουσιάζεται με τις εκπλήξεις πολύ εύκολα! Μικρές ή μεγάλες σε αυτόν προσφέρουν μία απίστευτη ευτυχία! Φυσικά, και αυτός κάνει τις καλύτερες εκπλήξεις!

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

 

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Sito
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…