Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12/3/2018

Γράφει η Αλίντα Κανάκη

ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ

ΚΡΙΟΣ 

Έντονη η ατμόσφαιρα με το ταίρι σας σήμερα, απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς από μέρους σας! Η μέρα είναι όμως εξαιρετική για να απαλλαγείτε από κάποιους αντίζηλους στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες μικρές δυσκολίες παρουσιάζονται σήμερα στην δουλειά, ειδικά στο επίπεδο επικοινωνίας με τους γύρω σας. Χρειάζεται λίγη διπλωματία και αρκετή υπομονή για να μην δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις σχετικές με γαστρονομικές δραστηριότητες και θέματα ομορφιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η μέρα είναι ιδανική για θέματα εκπαίδευσης ή απόκτησης γνώσεων στο γνωστικό σας αντικείμενο. Κάποιο επαγγελματικό ταξίδι θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές ή προβλήματα. Καθόλου παράξενο κάποιο απρόσμενο κέρδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν κάποιες υποθέσεις σας χρειάζονται αντοχή, σκληρότητα και πειθαρχία, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Καλή η επικοινωνία σας με τον σύντροφό σας και ευκαιρίες για ένα όμορφο βράδυ σε φιλικό κύκλο.

ΖΥΓΟΣ

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών και της εργασίας σας σήμερα, ενώ κάποια πιθανά μικρά προβλήματα υγείας μπορούν να βρουν την λύση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα υγείας μπορεί να προκύψουν σήμερα που δεν θα πρέπει να τα αμελήσετε! Η λίμπιντο σας είναι ανεβασμένη και η επαφή σας με τον σύντροφό σας στα καλύτερα της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια προβλήματα στο χώρο της κατοικίας ή στην οικογένεια μπορούν εύκολα σήμερα να βρουν τη λύση τους! Προσοχή όμως από παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής, προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το φαγητό ή ομορφιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τα οικονομικά σας μπορεί να είναι μια καλή μέρα η σημερινή, εάν καταφέρετε να αξιοποιήσετε την ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα που θα παρουσιαστεί από το πουθενά…

ΙΧΘΕΙΣ

Η μέρα είναι ιδανική για θέματα εκπαίδευσης ή επιμόρφωσης! Προσοχή θα χρειαστεί όμως στον χειρισμό των οικονομικών σας υποθέσεων, μια και η μεγάλη αισιοδοξία μπορεί να σας βλάψει.

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: 

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Sito
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…