Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3/9/2018

Κριός

Αφεθείτε και επικοινωνήστε, χωρίς αναστολές και μύχιες σκέψεις. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση και χαρά.        

Ταύρος

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρξουν αρκετές αφορμές να ξεσπάσετε σε φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Αντί γι αυτό, ρίξτε γέφυρες και γεφυρώστε τυχόν χάσματα.

Δίδυμοι

Ευχάριστα νέα θα φέρει η μέρα για όσους από το ζώδιο σας έχουν επαφή με το εξωτερικό και βρίσκονται σε αναμονή μιας απάντησης.

Καρκίνος

Σας ενδιαφέρει η αρμονία και η ηρεμία του χώρου που εργάζεστε, αυτό όμως δεν είναι πάντοτε εύκολο να επιτευχθεί. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά σας.

Λέων

Σας χαρακτηρίζει σήμερα η δίψα για δράση και καινοτομία, θα πρέπει όμως να αποφύγετε ρίσκα που να έχουν σχέση με χρήματα και ακίνητη περιουσία.

Παρθένος

Πολλά πράγματα συμβαίνουν γύρω σας, εσείς όμως διστάζετε να λάβετε μέρος. Αφήστε τις αναστολές σας και ριχτείτε στη ζωή!

Ζυγός

Η εργασιακή σας μέρα θα σημαδευτεί από μια απρόσμενη επιτυχία. Πετυχημένο μπορεί να αποβεί και ένα επαγγελματικό ταξίδι!

Σκορπιός

Εάν έχετε πάρει κάποια ρίσκα στον επαγγελματικό τομέα και έχετε προχωρήσει σε αλλαγές, σήμερα θα έχετε τα πρώτα θετικά μηνύματα.  

Τοξότης

Μια από τις πιο κοινωνικές και ερωτικές σας μέρες η σημερινή! Επωφεληθείτε οργανώνοντας με φιλικά πρόσωπα ή με το ταίρι σας μια έξοδο.  

Αιγόκερως

Στη ζωή δεν υπάρχει μόνο η δουλειά! Φροντίστε να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έτσι θα ξεχαστείτε και σεις και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Υδροχόος

Πρόσφατοι διαπληκτισμοί με αγαπημένα σας πρόσωπα, το ταίρι σας ή φίλους, μπορούν σήμερα να διευθετηθούν και να κλείσετε οριστικά ένα δυσάρεστο κεφάλαιο.       

Ιχθύς

Οι προσπάθειες που καταβάλετε θα ανταμειφθούν ηθικά ή υλικά, κάτι που θα σας εκπλήξει ευχάριστα και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

 

 

Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…