Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18/3/2018!

Γράφει η Αλίντα Κανάκη

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ 

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, λόγω κάποιας δικής σας αυστηρότητας και ψυχρότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μεγάλη σας αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση, είναι καλός οιωνός και θα σας δώσει πράγματι τύχη και μια ξεχωριστή μέρα. Προσέξτε όμως τη δίαιτά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν ξεπεράσετε τη ζήλια και αφήσετε να εκδηλωθούν τα αισθήματά σας, έχετε αρκετή ζωτικότητα να φθάσετε στο στόχο σας. Φανείτε πολύ προσεκτικοί και αποφύγετε την έντονη κτητικότατα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Οι εμπορικές σας δραστηριότητες σήμερα προβλέπονται επικερδείς, κυρίως αν σχετίζονται με κάθε μορφής έγγραφα ή καινούργιες συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Κάποιες δυσκολίες σε προσωπικό επίπεδο θα επισκιάσουν μια πετυχημένη επαγγελματικά μέρα… Αποφύγετε την αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα να καθοδηγήσετε σωστά τη δράση σας! Ιδανική μέρα για θέματα σπουδών ή επιμόρφωσης!!!

ΖΥΓΟΣ

Τα ευχάριστα συναισθήματά σας και το έξυπνο χιούμορ σας, τονίζουν σήμερα τη γοητεία σας. Η ομιλία είναι το δυνατό σας σημείο. Αποφύγετε το αλκοόλ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια κινητικότητα θα παρουσιαστεί σήμερα σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα, αλλά δεν φαίνεται να προχωρούν, λόγω των πολλών δυσκολιών. Δείξτε προσοχή και υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ψυχρότητα στα αισθήματα και ίσως υπερβολικές απαιτήσεις, δημιουργούν κάποιο χάσμα απόψεων με το ταίρι σας. Η τύχη είναι όμως με το μέρος σας σε θέματα οικονομικά! Εκμεταλλευτείτε το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα, αλλά προσέξτε να συγκρατήσετε λίγο την ορμητική και μαχητική σας διάθεση. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο μέσα από την υπερβολή να χάσετε το δίκιο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρουσιάζετε εξαιρετική δραστηριότητα σε θέματα μακρινών ταξιδιών! Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι όσοι ασχολούνται με την εκπαίδευση και τη διδασκαλία.

ΙΧΘΕΙΣ

Είστε εξαιρετικά επικοινωνιακοί σήμερα και η διάθεση σας είναι πολύ καλή! Ούτε καν οι μικρές αναποδιές και δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα μπορούν να σας χαλάσουν τη μέρα.

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: 

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

 

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Sito
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…