Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 1/11/2018

 

Κριός

Ο ανεξέλεγκτος αυθορμητισμός που σας διακρίνει μπορεί να σας δημιουργήσει για άλλη μια φορά προβλήματα. Είστε έτοιμοι όμως να διεκδικήσετε με κάθε δυνατό μέσο το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ταύρος

Έχετε μια περίεργη νευρικότητα και δεν μπορείτε να εντοπίσετε που οφείλετε. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να κάνετε οικονομία δυνάμεων και ενέργειας, μια και η μέρα επί της ουσίας δεν έχει τίποτε δύσκολο.

Δίδυμοι

Απρόσμενα συμβάντα στα συναισθηματικά θα σας φέρουν προ τετελεσμένων και θα σας εκνευρίσουν. Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται, εάν δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, και αύριο είναι μια νέα μέρα.

Καρκίνος

Η μέρα χαρακτηρίζεται από πάθος και ένταση σε συναισθηματικό επίπεδο! Καλά θα κάνετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να επενδύσετε στην στωικότητα και την υπομονή…

Λέων

Απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να παρουσιαστούν με το ταίρι σας και να σας βάλουν σε σκέψεις. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την φυσική κατάσταση και την διατροφή σας και εντάξτε την άσκηση στο πρόγραμμα σας.      

Παρθένος

Ο χώρος της δουλειάς σας θα βρίσκεται στο επίκεντρο και θα πρέπει να φανείτε διπλωμάτες, συγκρατημένοι στις εκδηλώσεις σας, αλλά και σταθεροί στους στόχους σας, τουλάχιστον όσο σας παίρνει.

Ζυγός

Πρώτη μέρα του μήνα σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς. Οι κοινωνικές επαφές και συναναστροφές σας χαρίζουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους.

Σκορπιός

Η μέρα σας προκαλεί εκνευρισμό και υπάρχει ο κίνδυνος να αντιδράσετε σπασμωδικά. Φερθείτε με διπλωματία και μην βλάπτετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες.                              

Τοξότης

Μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές μπορεί να υπάρξει ένα σκίρτημα καρδιάς που θα σας συναρπάσει. Ο έρωτας θα πάρει τα ηνία και θα σας απογειώσει ψυχολογικά…

Αιγόκερως

Φροντίστε να είστε επικεντρωμένη στην δουλειά σας, γιατί μπορεί να συμβούν πράγματα που δεν πρέπει να τα παραβλέψετε…                                  

Υδροχόος

Με μία θετική μέρα ξεκινά ο μήνας για σας, με το πλανητικό σκηνικό να σας φέρνει έναν καινούργιο έρωτα. Αφεθείτε και απολαύστε το, μην παίρνεται όμως υπερβολικά ρίσκα, μέχρι να δείτε που βρισκόσαστε…

Ιχθύς

Κάποιες ενοχλήσεις που μπορεί να αισθανθείτε σήμερα μην τις αψηφάτε, γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία σας. Επίσης η μέρα είναι επικίνδυνη για μυστικές επαφές και παιχνίδια πίσω από την πλάτη σας.

 

 

Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

  • Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 14/5/2018!

      (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ) Κριός Κατά την διάρκεια της μέρας θα διαπιστώσετε ότι…
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…