Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11/4/2019 Από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Η μέρα σας κάνει λίγο οξύθυμους και επιθετικούς. Φανείτε ευγενικοί και γενναιόδωροι με τους γύρω σας, γιατί σας στάθηκαν στα δύσκολα και δεν αξίζουν κάτι λιγότερο από την ευγνωμοσύνη σας. Η επικοινωνία σας με άτομα που αγαπάτε μπορεί να είναι διαταραγμένη. Ειδικά από τους γονείς σας μπορεί να δεχθείτε σφοδρή κριτική για τον τρόπο ζωής σας και να έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση.

Ταύρος

Δεν σας βγαίνουν με την ευκολία που θα περιμένατε οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, αλλά με την υπομονή και την επιμονή θα το οδηγήσετε εκεί που πρέπει. Και με το ταίρι σας πεισμώνετε σήμερα και δεν μπορείτε να δείτε, ότι αυτά που σας χωρίζουν δεν είναι παρά οι λεπτομέρειες. Καλύτερα ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και συνεργαστείτε.

Δίδυμοι

Εξετάζετε την προσωπική ζωή και τους επαγγελματικούς σας στόχους σήμερα. Δεν είστε βέβαιοι εάν κάνατε κάποια βήματα προόδου το τελευταίο διάστημα, χρειάζεστε όμως άμεσα λύσεις. Μια απογοήτευση στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως αναφορικά με τον εργοδότη σας, σας πεισμώνει και ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε ρότα στον τομέα της καριέρας.  Προσοχή μόνο στις επιπολαιότητες!

Καρκίνος

Έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Είστε απαιτητικοί με τους γύρω σας, προσέξτε όμως να μην ξεφύγετε από τα αποδεκτά όρια, καθώς η μέρα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις ή και λογομαχίες από το πουθενά. Προσπαθήστε να είστε σαφής και συγκεκριμένοι στον τρόπο που  διατυπώνετε τις απόψεις σας.

Λέων

Δώστε προσοχή σε αυτά που λέτε, γιατί η μέρα είναι λίγο περίεργη και μπορεί να παρεξηγήστε εύκολα. Είναι κρίμα να δημιουργήσετε βαρύ κλίμα με την εριστική σας διάθεση. Ευχάριστα νέα θα έχετε όμως αναφορικά με τα οικονομικά σας. Δεν γίνεστε εκατομμυριούχοι από την μια μέρα στην άλλη, αλλά μια βαθιά ανάσα φαίνεται ότι θα την πάρετε.

Παρθένος

Πολλές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με κληρονομικά και φορολογικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Η διαύγεια πνεύματος θα κάνει όμως την διαφορά. Στη σχέση σας η κατάσταση εξακολουθεί να φαίνεται σταθερή. Όμως μια ξαφνική φασαρία θα σας χαλάσει τη διάθεση.

Ζυγός

Παρεξηγήσεις και εντάσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα, μπορεί να προκύψουν σήμερα. Κάντε υπομονή και χαμηλώστε τους τόνους. Σας χρειάζεται ανανέωση και χαλάρωση. Φροντίστε τη διατροφή σας και μην σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο σας. Αποφύγετε καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά.

Σκορπιός

Η μέρα θα σας κάνει αρκετά κοινωνικούς, παρόλο που η άσχημη διάθεση του συντρόφου σας θα σας προβληματίσει αρκετά. Κάντε θετικές σκέψεις και μη αφήνετε την καχυποψία να σας κυριεύσει. Μην αμφιβάλλετε για αυτόν και μην πιέζεστε από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ή τις υπερβολές του. Προσπαθήστε επίσης να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της εργασίας σας.

Τοξότης

Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Να είστε περισσότερο αισιόδοξοι και θετικοί με τον περίγυρο σας. Τα άστρα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας  γνωριμίες. Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να έρθετε σε επαφή με κατάλληλα πρόσωπα που θα φέρουν σημαντικές αλλαγές προς όφελος σας στο άμεσο μέλλον.

Υδροχόος

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, αν δεν θέλετε να έρθετε σε συναισθηματική ρήξη και μια γενικότερη αναστάτωση. Η ασυνεννοησία με το ταίρι σας θα σας χαλάσει τη διάθεση. Πολύ κινητικότητα και τρέξιμο σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στις καινούργιες συνεργασίες!

Ιχθύς

Τα όνειρα σας καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος της μέρας σας και σαγηνεύουν τους συνομιλητές σας. Ονειροπολείτε και αιθεροβατείτε όμως για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Παρ όλα αυτά όμως μια μικρή αύξηση μισθού ή μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση πιθανόν να λάβετε σήμερα, από εκεί που δεν το περιμένατε. Αποταμιεύστε τα για τις ισχνές μέρες.

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11/4/2019 Από την Αλίντα Κανάκη">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…