Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7/9/2018

Κριός

Θέλετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο των τεκταινόμενων, αλλά έχετε ανάγκη και από κάποιες στιγμές ξεκούρασης. Φροντίστε τον εαυτό σας!

Ταύρος

Πρέπει να βρείτε τον τρόπο να διατηρείτε τις καλές κοινωνικές σας σχέσεις και να αποφεύγετε συγκρούσεις ή την εμπλοκή σας σε ξένες υποθέσεις. Θα σας γλυτώσει από πολλούς μπελάδες.

Δίδυμοι

Η μέρα είναι γεμάτη έρωτα και δημιουργικότητα. Μια ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανή σήμερα!

Καρκίνος

Μην αφήνετε τη μιζέρια να σας χαλάσει τη μέρα! Όλα σας πάνε καλά, χαμογελάστε λοιπόν και χαρείτε τις επιτυχίες σας.

Λέων

Κάποιες επαφές θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα να προωθήσετε τις φιλοδοξίες και τα σχέδια σας. Μη χάνετε τις ευκαιρίες!

Παρθένος

Η μέρα του απρόοπτου η σημερινή, μια και ίσως να κάνετε απρόβλεπτες δαπάνες, να συναντήσετε άτομα που δεν περιμένατε, ακόμη και να σας προκύψει ένα καινούργιο φλερτ.

Ζυγός

Η μέρα προσφέρεται για αλλαγές στην εμφάνιση σας! Θα σας ανανεώσουν αλλά θα προκαλέσουν και τα βλέμματα των γύρω σας, κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε καλά!

Σκορπιός

Η εικόνα της μέρας, όπως θα εξελίσσεται, εξαρτάται αποκλειστικά από την ικανότητα σας να προσαρμοστείτε εσείς στα όσα θα συμβαίνουν γύρω σας. Γιατί για να τα επηρεάσετε δεν θα έχετε την δυνατότητα…

Τοξότης

Χωρίς να πολυσκέφτεστε τις συνέπειες των πράξεων σας, μπορεί να καταφύγετε σε ακρότητες. Μπορεί αυτό να αφορά το ποτό, την διασκέδαση ή ακόμη και τις δαπάνες…

Αιγόκερως

Μια γνωριμία θα σας έλκει ερωτικά και θα χτυπήσει η καρδιά σας και πάλι. Εάν διαβλέψετε ότι είναι ένα άτομο ειλικρινές, προχωρήστε και οι πλανητικές συγκυρίες σας ευνοούν.

Υδροχόος

Κάπου χάνεστε σήμερα μεταξύ έρωτα και φιλίας και τα όριο γίνονται ασαφή στο μυαλό σας. Μην κάνετε όμως κινήσεις που μπορούν να σας εκθέσουν, εάν και το άλλο πρόσωπο δεν αισθάνεται παρόμοια…

Ιχθύς

Θα σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε στις σειρήνες του έρωτα, ακόμη και αν ξέρετε ότι δεν θα πρέπει να ενδώσετε…

 

 

Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: Donna
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…