Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8/2/2019 Από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Για πολλούς Κριούς, αυτή η μέρα θα έχετε την αίσθηση ότι είναι ατελείωτη… Πολλές υποχρεώσεις, πολλά αναπάντεχα συμβάντα, αλλά με την ενέργεια που διαθέτετε και την επιμονή  σας θα τα καταφέρετε περίτρανα. Το απόγευμα μπορεί να εμπνεύσετε ρομαντισμό και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Όσοι αναζητούν το άλλο τους μισό, δεν θα πρέπει να απορρίψουν προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, γιατί κάπου εκεί έξω παραμονεύει ο έρωτας!

Ταύρος

Αποφύγετε σήμερα να αντιδράσετε με νεύρα και θυμό, γιατί θα το μετανιώσετε αμέσως μόλις ηρεμίσετε… Η μέρα προσφέρεται να επιλύσετε τα προβλήματα που είναι η πηγή της αβεβαιότητας που νιώθετε. Κάποια δε από τα προβλήματα αυτά θα επιλυθούν από μόνοι τους, χωρίς πολλές προσπάθειες. Δεν συνιστάται να βασίζεστε στη βοήθεια των φίλων σας για  οικονομικά θέματα, καθώς σκοπεύετε να κάνετε κάποιες μεγάλες αγορές, όπως είναι για παράδειγμα κάποια ακριβά έπιπλα ή η αντικατάσταση του αυτοκινήτου σας. Εάν δεν διαθέτετε τα χρήματα, αναβάλετε τις αγορές αυτές, αποφεύγοντας την χρέωση της πιστωτικής σας.

Δίδυμοι

Κάποιες σκοτεινές σκέψεις βασανίζουν σήμερα το μυαλό σας. Μπορεί επίσης να έχετε την αβεβαιότητα, εάν ο στόχος για τον οποίο παλεύατε, είναι ο σωστός ή εάν αξίζει τον κόπο όλη η ταλαιπωρία που βιώνετε. Συνιστάται να αναλύσετε την κάθε πτυχή προσεκτικά και να βάλετε στην σειρά τις προτεραιότητές σας. Επίσης, ενδείκνυται ένας μικρός πειραματισμός στο στυλ σας, καθώς θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου και την εξάσκηση νέων, δημιουργικών ασχολιών.

Καρκίνος

Συνιστάται ηρεμία και ησυχία σήμερα, εάν αυτό είναι εφικτό, καθώς τα αποθέματα ενέργεια σας είναι χαμηλά και οι καθημερινές υποχρεώσεις σας πολλές. Μια μικρή βόλτα ή η λήψη βιταμινών θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της διαρκούς κόπωσης. Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, τη σταδιοδρομία ή τη χρηματοδότηση, δεν συνιστάται να βασίζεστε σε εξωτερικούς συνεργάτες ή συμβουλές από άγνωστους. Υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος να προσπαθήσει σκόπιμα να σας παραπλανήσει και να σας οδηγήσει σε ένα «λαβύρινθο», από τον οποίο δεν θα είναι δυνατό να βγείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Λέων

Κατεβάστε λίγο τις ταχύτητες σήμερα, για να μπορέσετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Εκτελέστε μόνο τα πραγματικά σημαντικά καθήκοντα σας και αφήστε τα υπόλοιπα για την επόμενη εργάσιμη μέρα. Προσπαθήστε να έχετε μια ισορροπημένη, φιλική στάση απέναντι σε κάθε άτομο που συναντάτε. Το βράδυ υπάρχει αυξημένη πιθανότητας μια μικρής προσωπικής νίκης.  Ευκαιρίες για νέες φιλίες δεν θα λείψουν, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως έχουν μια αλληλεπίδραση με άτομο που θα τους ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον.

Παρθένος

Μην σας απασχολεί καθόλου η δημόσια εικόνα σας και επικεντρώστε την προσοχή σας στα πραγματικά σημαντικά που έχετε να κάνετε.  Λειτουργήστε όπως κρίνετε κατάλληλο, χωρίς τον φόβο της κρίσης ή του αντίκτυπου των πράξεων σας σε κοινωνικό ή φιλικό επίπεδο. Το απόγευμα θα παραστεί ανάγκη να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας. Εκτός αυτού, υπάρχει η πιθανότητα να βρείτε αγοραστή για μια μεγάλη πώληση που θέλετε να πραγματοποιήσετε, να βρεθεί ένας μελλοντικός επιχειρηματικός εταίρος για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια ή να κερδίσετε τη στήριξη ενός σημαντικού προσώπου με μεγάλη επιρροή.

Ζυγός

Η θετική σας διάθεση θα ενισχυθεί σήμερα από μια σειρά θετικών γεγονότων στην ζωή σας. Είναι πιθανό μεταξύ αυτών να είναι μια συνάντηση με έναν φίλο από την παιδική σας ηλικία, μια ερωτική συνάντηση με ένα ελκυστικό άτομο του αντίθετου φύλου ή μια σημαντική καινούργια ιδέα για ένα project. Αυτή η μέρα είναι γενικά κατάλληλη για δημιουργικότητα, μια δημιουργικότητα όμως που θα φέρει μεγάλη υλική άνεση, εάν την εκμεταλλευτείτε. Μην απορρίπτετε αβασάνιστα τις φρέσκες ιδέες που σας προτείνουν οι φίλοι σας, αν και θα πρέπει να υπολογίσετε όλους τους πιθανούς κινδύνους.

Σκορπιός

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία σας. Συνιστούνται τα ψώνια ή οι αγορές ηλεκτρονικών ειδών. Όσοι μεταξύ σας είστε αδέσμευτοι, να είστε επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος! Υπάρχει ο κίνδυνος, το άτομο που σας ενδιαφέρει να μην είναι το άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι, ή θα μπορούσε να είναι ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση ή παντρεμένο.

Τοξότης

Αποφύγετε σήμερα την έντονη κοινωνική ζωή, γιατί πιθανώς να υπάρξουν προβλήματα που σχετίζονται με τις προσωπικές ή κοινωνικές σας σχέσεις. Κατευθύνετε όλη την ενέργεια σας στο να επιλύσετε αυτά τα προβλήματα και μην αμφιβάλλετε ούτε για ένα λεπτό ότι θα υπάρξει θετική έκβαση. Το βράδυ σας καλό είναι να το περάσετε με άτομα που νοιάζονται για σας και είναι έτοιμοι να σας παράσχουν τη βοήθειά τους. Ιδανική για τη μέρα είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα στη φύση ή μια συζήτηση με έναν στενό φίλο, συνοδεία ποτού!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν πρέπει να πανικοβάλλεστε από τις προσωρινές αποτυχίες σας.  Η μέρα που ξημερώνει είναι πιθανό να είναι κάπως αμφιλεγόμενη… Πολλά από αυτά που συμβαίνουν θα κρύβουν παρασκήνιο. Κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα ενδέχεται να συμπεριφερθούν με τρόπους, που δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε. Ό, τι είναι να συμβεί, θα συμβεί, γι αυτό μην πανικοβάλλεστε…  Καθώς θα έρθει το βράδυ, όλα τα προβλήματα της ημέρας θα εξαλειφθούν. Όλα όσα έφεραν τόση σύγχυση κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνουν ξαφνικά εξαιρετικά σαφή.

Υδροχόος

Είναι μια εξαιρετικά κοινωνική μέρα, κατά την οποία θα περιβάλλεστε από πλήθος φίλων και γνωστών, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθείτε κάποια καταπληκτικά μέρη. Μεταξύ αυτών είναι πιθανό να βρείτε κάποιους ομοϊδεάτες, νέους υποστηρικτές των ιδεών σας ή παθιασμένους οπαδούς σας. Αποφύγετε ωστόσο να ενθουσιαστείτε και να καβαλήσετε καλάμι, καθώς επίσης και τις επικίνδυνες δραστηριότητες. Η μέρα δεν προσφέρεται επίσης για τολμηρά συναισθηματικά ανοίγματα με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

Ιχθύς

Οι περισσότεροι μεταξύ σας θα αποζητήσουν την ξεκούραση και την ηρεμία σήμερα!  Εάν είστε σε θέση να απολαύσετε κάτι τέτοιο και δεν έχετε αμετάκλητες υποχρεώσεις, αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση και ύπνο ή να ασχοληθείτε αποκλειστικά με αυτά που πραγματικά απολαμβάνετε και σας ηρεμούν. Για όσους από σας δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα σας, συνιστάται να ελαφρύνετε λίγο το πρόγραμμά σας, επαγγελματικό ή κοινωνικό και να ζητήστε την βοήθεια των γύρω σας.

 

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:

EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

www.alindakanaki.gr

www.zodia-astrologia-taro.gr

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8/2/2019 Από την Αλίντα Κανάκη">
περισσότερα σχετικά άρθρα
περισσότερα από: MyDonnasito
περισσότερα στή: Ζώδια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε επίσης

Επιλογή συντρόφου με βασικά ζωδιακά χαρακτηριστικά!

Οι άντρες που κυκλοφορούν γύρω σας διαφοροποιούνται από λίγο έως πολύ μεταξύ τους, ανήκοντ…